2 dar i rad

Blev det grillat och sol !!! Tog en kaffekopp i solen när jag kom hem från jobbet, Berra hade ställt fram trädgårdsmöblerna vid poolen i solen och det var ljuvligt att sitta där och njuta en kopp kava !!
Sen blev det lite grillat nu i kväll alltid lika gott !! Nu ladder vi för efterrätt färska jordgubbar och grädde,  ja inte svenska förstås men de var stora och goda !!!
Dricker samma vin som i går, ja jag lyckades inte klämma hela flaskan då utan fortsätter i kväll och det var ett jäkligt gott vin. Altos de Raiza, ett Rioja vin från 2009 riktigt riktigt gott !! Jag brukar inte bli till mej över vin men det här kan rekommenderas. Går väl förmodligen inte att köpa på systemet eftersom jag fått det från min vinklubb men ska nog försöka få tag i det igen. det här står som information om vinet :


Doften är ung och fruktig, full med jordgubbar, hallon och skogsbär. Smaken är rund med balanserande syra och tanniner, full med solmogna jordgubbar, hallon och skogsbär. Servera något under rumstemperatur, mellan 16 och 18°C.
  • Vincente Gandia är Valencias och ett av Spaniens ledande vinerier som får både inhemska och internationella utmärkelser för sina många viner. Altos de Raiza Tempranillo är ett härligt fruktigt rött vin, perfekt till den krämiga pastan, rätter med kalv- eller griskött, eller bara som det är.

    Riktigt gott till vårat grillade kött med tillhörande sallad, Gubben åt sin gamla potatis :) Jag öste på med lite avokado !!

    nu blir det efterrätt

    see you

  • Luktar sommar.....

    Blev inte alls så intensivt som jag trodde på jobbet, kunderna var väl ute och njöt av vårvärmen istället och det gjorde de ju rätt i !!
    Men dagen gick fort och när jag kom hem hade Berra plockat fram grillen och det blev GRILLPREMIÄR !! Rekordtidigt för oss tror jag 23 Mars är inte alla år man kan göra det !! Härligt, det luktar sommar !!
    Gott också, fast i kväll grillade vi entrecote (tack för det Hemköp, köper alltid kött med 30 % rabatt där) kan ju bli lite torrt och lite senor men grillsmaken var ju där i alla fall !!!
    I morron blir det nog grillat lamm tror jag, har lite stek i frysen som behöver grillas, känns det som !!!
    Nu ska jag slappa i soffan !!!



    see you

    Våren är här !!

    Ja äntligen är våren här !!! Varmt soligt och härligt !! Tog en riktigt lång promenad med Voffsen, så himla skönt i skogen ! Ingen is kvar så det var riktigt lätt att ta sig fram. Sen blev det en tur till Plantagen som hade nyöppning med lite extrapriser så där trängdes jag med Eskilstunas pensionärer. De lockades väl av gratiskorven utanför kan jag tro :) (jag hade inte ens sett det erbjudandet hihi)
    Men jag tog en vagn och fick ihop en hel del erbjudanden, bla 6 säckar jord (skit-tunga) lite fröpåsar penceer och tulpaner !
    Jag älskar tulpaner just nu, måste ha färska hemma hela tiden.....Så härligt och så många underbara färger det finns !!
    Sen var det bara att köra den astunga vagnen till bilen, lasta in alla jädrans säckar och så hem igen och där skulle säckjäklarna ur bilen också......Pust rena rama styrketräningen ! Sen blev det till att plantera och så i växthuset Underbart !! Kaffet på bänken i solen var också underbart !!
    Jag har verkligen njutit av min lediga dag idag, nu har jag fått lite energi för morgondagen på jobbet som kommer att bli intensiv med en massa jippo på Gallerian!





    see you

    Lååång dags färd mot natt...

    Idag blev det en låång dag hemifrån. Tog ett träningspass innan jobbet för att orka med dagen, och det var tur för det blev inte många minuter i vila idag. Kunder hela tiden och 3 personer lediga/sjuka så det var på tå och fullt fokus hela dagen. Men tiden gick fort, alltid något. Efter jobbet var det "mutinfo" från ett välkänt företag, som vanligt god mat gott att dricka ( om man inte körde bil som jag då blev det kranvatten) Många presenter i en kasse och kul info. Kaffe och dessert blev det också ! Men det blev en sen kväll.
    Nu har jag sett på näst sista avsnittet av Sveriges Mästerkock, så trist att det snart är slut, är ett av mina måste-program under veckan. (jag har tre ; Top Model Sverige, Sveriges Mästerkock och Biggest Looser Sverige....töntigt jag vet men men nån last får man väl ha)
    De duktigaste tjejerna gick till final även om jag höll en tumme för Marco men han var inte så stresstålig som
    man behöver i köket tyvärr.
    Nu ska jag nog krypa till kojs, får se om jag kan sova ett par timmar trots kaffedrickandet i kväll. Men i morrn är jag ledig så jag kan sova hur länge jag vill (nästan i alla fall) Hoppas på en varm härlig vårdag, tror jag ska ta en tur till Plantagen och handla lite jord och frön och så lite sallad i växthuset.....För nu är det VÅR !!!





    See you

    Baksug och knän som sviker

    Hade tanken att gå på gympan i kväll men fick dessvärre lite ont i knäna och eftersom jag vet att gympan oftast slutar med trötta knän så väntar jag med träningen till i morgon bitti innan jobbet när jag tar ett pass på xtravaganza istället.
    Jag var där i går morse, först som vanligt och sen började damerna i den högre medelåldern slinka in, de tar väl sovmorgon förstår jag......Det verkar vara ett glatt gäng och när jag höll på att göra mej klar efter duschen kom en av damerna in och grävde i sin väska efter ett par papper. Kan det här vara nåt sa hon och gav mej ett av dom. Det visade sig vara ett recept på knäckebröd !! Eftersom vi (iaf jag) går på kolhydratfri kost så är ju bröd förbjudet och då är man ju jädrigt sugen på just bröd så när man får tag i ett kolhydratfritt bröd så är ju lyckan gjord. Sagt och gjort jag tog tacksamt emot receptet och efter inskaffande av en del av ingredienserna så slängde jag ihop degen idag efter jobbet. Och det var verkligen superenkelt !!  Här kommer receptet på krispigt knäckebröd :
    200 g solroskärnor 2 dl linfrö 2 dl sesamfrö 2.25 dl kli (jag tog kruskakli) 2 msk fiberhusk 2 tsk salt allt detta blandas med 5-6 dl vatten. Sätt ugnen på 160 grader och låt "degen" svälla några minuter.(ja ugnen kan ni förresten sätta på innan ni rör ihop) Sen fördelar ni röran tunt på 2 ugnsplåtar med bakplåtspapper på . Ställen plåt överst i ugnen och en längst ner och grädda 35 minuter sedan byter ni plats på plåtarna och gräddar 35 minuter till. Låt svalna och bryt i bitar.
    Har just provsmakat med lite smör på och en kopp te och det smakade......SKITGOTT !!! För att inte tala om hur nyttigt det är sen, min mage jublar !! Tror dock inte Berra blir lika förtjust men det gör inte ett dugg då blir det mycket mer till mej !! Kan tänka mej en ostbit på också kanske till ostbrickan med det lilla röda vinet till.....Får nog prova i helgen.




    ser smaskigt ut va ??


    see you

    Hmmm

    Visades sig att vi inte har kanal 9......fast vi har så jädrans massa kanaler men hittade en annan film på en tillfällig filmkanal vi har till sista mars...10 orsaker att hata dej, en typisk tonårsfilm men med en ung Heath Ledger som charmig ung kille. En småmysig film att kolla på när man är lite trött i huvet och ensam hemma.
    Nu ska huvet och jag gå och sova

     En jädrans snygg kille som gick bort alldeles för tidigt .....




    see you

    Ny vecka

    Veckan började med buss till stan och ett träningspass på xtravaganza.  Det är så härligt att efter träning och dusch sätta sig i deras massagefotölj och låta kroppen knådas. Riktigt mörbultad blir man men så härligt avslappnad efteråt. Sen blev det jobb från 10 till stängning, rätt mycket folk (och då menar jag pensionärer) i farten med många långa receptbeställningar men det flöt på bra! Gick ut i solen en stund på lunchen och jädrar i min låda vad det blåste kallt !!! Kändes som 10 minusgrader !! Men enligt prognonserna ska det visst bli finare och varmare framåt slutet av veckan och det ser jag framemot , är ledig på torsdag så det blir finfint det. Då ska jag så sallad tror jag......
    Nu ska jag nog slänga mej i soffan och slötitta på tv, såg att en av de mest romatiska filmerna visas på kanal 9 : Dirty dancing....Kan va nåt kanske.....
    I morrn är det kort jobbdag, 8-16 kanske kanske solen tittar fram så man kan ta en kaffekopp i solen när man kommer hem.....




     

    see you

    Sköna Söndag

    Idag var det söndag igen, förstår inte hur fort helgerna rusar förbi,vips så är den slut !! Skönt med sovmorgon i alla fall, sen frukost. Sen satte jag igång med långkoket, hade bestämt mej för att göra en Chili gryta som de visade på nyhetsmorgon i går men i en lite snällare variant med bla högrev selleri rökt fläsk och paprika lök vitlök och chilifrukt och en massa kryddor. Skulle koka ca 3-4 timmar så jag fick användning av min fina tjusiga franska gryta som jag inhandlade för ett par veckor sen. Hade sneglat på den i flera år men priset har avskräckt men sen lagom till februarilönen kom så hade Cervera sänkt priset med ca 800 kr och då kunde jag ju inte hålla mej utan slog till på en fin röd keramikgryta, jag är så glad och lycklig löjligt va ??? Men snygg är den eller hur ?


    Grytan har stått och puttrat nästan halva dan, och när det var dags att smaka så fick vi sällskap av Linn Mattias och Daniel, tur det för jag hade gjort en stor sats !! Det var riktigt gott faktiskt, kommer jag göra flera gånger var så säker.
    Annars har jag ägnat mej åt hundpromenad, skidskytte och lite upprensning i växthuset. Fönstren hade börjat öppna sig på det så värmen är på väg och ska kanske börja lite lätt med nån slags sallad kanske. Ska nog köpa på mej lite ny jord till drivbänken så jag kan sätta lite frön kanske i veckan ......Det kliar i mina fingrar, ja inte är dom gröna precis men jag önskar de vore det !!


    Nu är det dags att packa väskan för träning i morgon bitti före jobbet. Är så skönt att ta ett pass på morgonen, brukar nästan vara själv där och sen en härlig dusch som avslutas med en kvart i massagestolen. Sen är man redo för att jobba till kvällen.


    see you

    Lördagskväll

    Går ju jättebra med LCHF....iaf när det är vardag, men jäklar vad svårt det är när det är helg !!!! Skippa potatisen gick sådär i kväll...men jag åt nog bara ca 4-5 klyftor sen blev det sallad och kött och vitlökssmör, för smör det får man smälla i sig !! Nu ska jag göra lite dessert gratinerade bär med kesella, ser jäkligt smaskigt ut och lite rödvin har jag också fått i mej för det får man enligt Katrin Z. (men jag tror inte det är tillåtet att dricka en drink före maten......) (men det var gott så det så !!!)  Maten bestod förövrigt av Rostbiff från Gotland, en försmak av vad vi ska smaka i sommar, ja nu är det bestämt !! Vi hyr en stuga på Gotland en vecka !! I strålande sol och härliga havsbad !! ( skulle inte förvåna mej om det regnar denna enda vecka på sommaren :()
    Men vi får väl kolla in ruiner. får och grottor och kanske en och annan pub i Visby. Härligt att ha nåt att se fram emot i allafall på semestern !!
    Nu ska jag gratinera bär




    see you

    Fredagsmys !

    Ja måste säga att kvällens "middag" i LCHF s namn var riktigt god, Räkor Aoili och så lite vitt vin till förstås...Ja jag fyllde på med lite ägg och avokado också och blev mätt så snabbt så vi fick faktiskt räkor ÖVER !!! det var väl första gången i världshistorien !!! Ja den här gången var jag lat och köpte färdigskalade (ja det var det som det var xtrapris på i Hemköp) Men var Berra nöjd ??? Han som tycker det är jäkligt gott med räkor men HATAR att skala...Nej nej inte då, då var de för "vattniga"...Hmm jag tyckte då de var riktigt goda faktiskt !!
    Men vinet var det inge fel på iaf, kul att han gör mej sällskap att dricka den vita druvdrycken och skippade ölen ikväll :)
    Den här helgen är det jobb som gäller iallafall i morgon , men det ska nog bli bra, blir nog lugnt varken lön pensioner eller barnbidrag är utbetalat den här veckan !! Vi håller andan inför nästa vecka som nog blir intensiv !
    Hoppas på lite sol i morrn när jag kommer hem från jobbet så man kan ta en liten promis med voffsen. På söndag blir det nog en låååååång promenad om vädret så inbjuder !! Våren är på gång, i alla fall om man får tro alla människor som köper pollenmedicin iaf !!



    see you

    Men vad är det här ????

    Varför skiner inte solen ??? Varför blåser det ???? Vet inte vädergudarna att jag är ledig idag och vill ha fint promenadväder ???? Skit också, mitt braiga lediga humör for ner i skorna med en smäll .......Blir till att dra på sej vinterkläderna en än gång :( Jag som ville ha vår idag .

     NEEEJ !!!!

     JAAAAA !!!


    see you

    Dags för ny diet ??

    Har införskaffat en ganska kul bok :

    En LCHF kokbok, kan man väl säga skriven på Katrins speciella rättframma sätt !! Och jag tänkte att jag skulle ge
    det en chans....LCHF alltså....Låter ju helt ok att smälla i sig ost grädde kött och bea sås.....och choklad, mörk choklad som jag ääääälllskar !!! Skämt åsido, det är ju många som förespråkar denna kost och som faktiskt mår bra av det OCH går ner i vikt !! Jag har ju redan provat att dra ner på kolhydraterna och kan nog driva det lite längre....ialla fall ett par veckor.
    En del goda recept bjuder hon på också bla blomkålsmos som blivit mitt favorittillbehör till kött (inte Berras förstås men han behöver ju å andra sidan inte tänka på figuren ;() Smaskigt med grädde smör och ost som smaksättare. Och träningen är jag ju redan inne på, den här veckan har det blivit 1 omgång på gymet, ska nog bli minst 1 gång till den här veckan och igår tog jag ett gympapass i GLIF´s anda, kul och svettigt !!!
    Det är ju ca 4 veckor kvar till påsk, få se om jag kan ta ett par kilo tills dess, ska bli intressant att prova. Ägg till frukost är ju inte fel, våra ekologiska är smaskiga om jag får säga det själv.
    Många små babybel ostar har jag också införskaffat för det ska man klämma i sig om man blir sötsugen allt enligt Katrin :) Nu dricker jag min andra kopp te för kvällen, sen blir det till att ladda tvättmaskinen med träningskläderna så de är färdiga tills passet i morgon.
    Imorrn är ledig dag från jobbet så jag hoppas på fint vårväder så det blir en riktigt lång promenad med Maxen.



    see you


    Söndagkväll

    Helgen är i stort sett avslutad, den blev bra !!! Mysigt med främmande från förr, det blev mycket prat, vin och mat och så lite schlager. Och strålande väder på söndagspromenaden idag, nu är väl ändå våren här jag tyckte det kändes i luften att nu är den på¨gång !!
    Tänk att det gått så många år emellan sedan vi sågs G och jag och ändå har vi så lätt att prata med varann och skratta med varann. Det kändes som det var igår vi sågs riktig vänskap kallas det visst.
    Vi har så många minnen med varandra, vår vilda ungdom många härliga stunder på ungdomsgården ( ja vi hängde faktiskt på en sån) Vad kul vi haft ihop !! Kul att komma ihåg och man kommer ju bara ihop det roliga eller hur ??
    Nu väntar en ny jobbvecka och det känns riktigt bra faktiskt, Har fyllt på med positiv energi så den kommer nog gå som en dans.
    Som en dans tog Loren hem Mello 2012 också, inte så oväntat för alla hade tippat henne. Och låten är väl helt ok men jag tycker iallfall synd om Danny.....Han såg så jäkla ledsen ut när han förstod att han kom 2:a igen så man ville bara krypa in i tvn och krama om lille gubben:( Och han gjorde ju ett Så mycket bättre framträdande i Globen än vad han gjorde i Göteborg, numret satt ju klockrent. Nej Jag höll på honom !!!!
    http://youtu.be/kBBOl2_hsLE    Visst blir man på gott humör när man hör och ser honom !!

    Nu är det bara att invänta finalen i Baku och se om övriga Europa också gillar Euphoria !!

    Nu ska jag ladda för veckan med lite tv och kanske vika lite tvätt och packa träningsväskan, imorrn kör vi igen !!!



    see you


    Lördag

    tvättmaskin check ! städning check ! Morotskaka i ugnen check ! Pannacotta i kylen check! Vinet på kylning check !
    Nu väntar hunden på att kakan ska bli klar så vi kan gå en promenad,  den här helgen kommer att bli bra !!!


    see you

    Det här är schlager !!!

    http://youtu.be/9fn2WPWOi3Q

    Sams fortfarande

    Nästan hela fredan har gått och horoskopet har inte slagit in....för en gång skull är jag glad för det, har bara väntat på att ryka ihop med nån i dag men dagen har flytit på förvånansvärts lugnt. Till och med när jag kom hem blev jag så glad för Berra höll på med fredagsstädningen (dammsugning och golvmoppning) han överraskade med att ha köpt en bukett tulpaner till mej, mycket gulligt ♥  Så blev det med den förutsägelsen !!
    Nu har vi slöat framför tv och ska snart knoppa in, trött efter en veckas hårt arbete men det ska bli en kul helg.
    Och solen ska skina också, tänk va ??

    see you

    Fredag !

    Härligt med fredag igen, veckan går som tåget....kanske en dålig jämförelse men ändå snabbt går veckorna i alla fall.  Idag stod det i mitt horoskop att jag skulle bli osams med nån......Ingen rolig insikt bäst jag håller tand för tunga i dag då, vill inte vara osams, värsta jag vet !!
    Helgen är ledig och ska tillbringas med trevligt sällskap, vi får besök från Linghem ! Ska bli kul bästa att smörja munlädret för här kommer det att snackas !! God mat och dryck ska vi också få i oss emellan varven. Lite snöfjun på backen 0,4 grader på termometern blä VILL HA VÅR NU TACK !!







    see you

    Härligt härligt men farligt farligt......

    Nej vars det är inte så jättefarligt med gympan men härligt är det men ganska idag var det ganska elakt mot mina stackars knän. Men ett himla kul pass, med skitbra musik och kul rörelser men som sagt lite väl ansträngande för mina knölar på benen.  Nu väntar jag på att badvattnet ska fyllas på så jag kan ta lite välbehövlig massage i badet. 3 pass den här veckan, duktigt Annika !!
    Dagen har annars innehållit arbete och veckohandling, Inte så himla kul en torsdagseftermiddag kl 16 men vad gör man...Tack gode gud för scannarna i alla fall på Coop där jag oftast storhandlar. Och idag gjorde jag verkligen det, det var aldeles för länge sen sist, det mesta var slut så jag fyllde vagnen ganska rejält. Packade i mina medhavda påsar ordentligt och när jag fått med det mesta gick jag till självutcheckningen. Är omgjort till det bättre, mera plats och flera stationer, Jag hängde upp scannern och tryckte in kortet och tryckte på betala.....Tjong så for kortet ut och texten kom upp : Dags för avstämning gå till bemannad kassa !!!!! Alltså det är inte kul när man har handlat hela j***la vagnen full !!! Gissa om många svordomar gick genom huvet och jag drog mej mot en av tjejerna i den "bemannade kassan" Hon log !!!! Hahaha tänkte jag elakt för mej själv, det här blir INTE kul ....Men Men har ni hört på maken de hade gjort om systemet med avstämning !!!! Man behövde inte lägga upp alla varorna vid kassan utan tjejen kom med en handscanner stickprovade ca 10 produkter och jag var grön så det var bara att fortsätta vid självkassan ! Härligt Coop det hade ni gjort bra !! Det är klart hade jag missat nåt så hade det ju blivit en hel avstämning men ärliga jag hade ju fixat allt så det var bara att betala och gå ut  !! Tack Coop !!

    Nu ska jag ta lite ärtsoppa (de ä ju torsda) skippar pannkakorna och grädden lägger mej i badet och inväntar Biggest Looser Sverige,

    See you

    Vaken !

    Ja säger då det, jag överlevde natten och vaknade (med hjälp av B´s telefon) i rättan tid ! Och nu har tidningen lästs och frukosten intagits !
    Nu är det bara att ladda för dagens arbete och idag är det dags att hylla alla kvinnor på "vår" egna dag !!
    Internationella Kvinnodagen !! Jag som i hela mitt liv arbetat i typiska kvinnoyrken, jag menar på apotek och i barnomsorgen är männen lätträknade det vill jag lova. Så jag har inte mött så mycket orättvisor på jobbet. Men man läser ju hela tiden om kvinnor runt om i världen som lever under fruktansvärda förhållanden. I dagens tidning fanns en enkät där man frågade folk på stan vad de gör för jämnställdheten. Jag försöker göra något i det lilla Vi har ett fadderbarn (en tjej) i Afrika närmare bestämt i Benin. Så jag hopppas jag bidrar till att hon får en dräglig uppväxt, möjlighet till utbildning och en chans i livet. Det känns väldigt bra att göra något i alla fall.
    SOS-barnbyar är något som gör skillnad !

    www.sos-barnbyar.se

    see you

    Klant****l

    När jag kom till bilen och skulle åka hem efter jobbet kom jag på det......MOBILEN låg kvar på jobbet !!! Hur fasiken kan jag glömma min viktigaste ägodel (!!!!) på jobbet ???? Hur ska jag nu överleva natten och morgonen ???? Ingen wordfued innan läggdax och ingen väckarklocka i morgon bitti Hur f**n ska det gå ??? Får försöka övertala B att låna hans för att väcka mig i morgon vid sextiden........Klantigt eller vad säger man ???? Undrar hur man klarade sig för så där en 10-15 år sen när man inte hade nån liten härlig sak med knappar och internet och bilder och väckarklocka och jag vet inte allt som finns på dessa underbara saker........Jag kommer att ligga sömnlös inatt och undra hur min lilla vän har det på jobbet i rockfickan stackarn alldeles ensam och kall......




    see you in the morning

    Dags för träning

    Idag var det dags för ett träningspass igen, efter förra veckans halsont. Jag har verkligen som målsättning att träna MINST 2 gånger per vecka men ibland sätter kroppen gränser. Men idag blev det ett pass efter jobbet och jag tänkte mej ett pass INNAN jobbet i morgon. Får se om jag drar ner på gympan på torsdagkväll också vore himla kul, var ett tag sen sist. Men det gäller att prioritera, ibland vill kroppen jobba och ibland vill den bara slöa !!
    Jobbet flyter på för fullt nu, Börjar få ordning på vad jag ska göra och har fått några tidiga mornar som gör att jag hinner mycket av mitt lagerarbete me likes !!
    Helgen gick åt att fixa lite här hemma, slänga papper och sortera mm. Sen blev det en fika ute i solen också som jag har längtat !!! Tittade längtansfullt mot poolen men det såg lite för kallt ut :)
    3 dagar kvar att jobba, sen blir det helg igen och då blir det kärt besök från Linghem. Ska bli så himla kul. Måste spara stämbanden inför helgen för då blir det prat i kvadrat !
    Sen blir det mello final också Heja David och Danny !!
    Tänk vi är inne i Mars månad redan och semesterplaneringen är i full gång, ska nog försöka få med mej B på nån lite tripp i sommar i alla fall, kanske kan bli nån storstad ??? Ett par dagar bara är allt jag begär det är kul att få åka nånstans på semestern även om jag trivs så bra hemma vid poolen, men luftombyte är bra för kropp och själ.
     Budapest eller kanske Prag  eller varför inte

    GOTLAND !!!

    se you

    Back again

    Tänkte det kanske vore kul med en comback i bloggvärlden :)  När nu Facebook finns kanske bloggandet dör ut vem vet.....Här är iallafall dagsläget : Lite fredagstrött efter en som vanligt intensiv jobbvecka, nu har vi haft räkfrossa Berra och jag lite vitt vin i glasen så nu somnar vi väl snart i var sitt soffhörn ,... Annars är livet väl både + och - det går mot ljusare tider och det är väl alltid positivt. Jag har lärt mej att jag måste säga ifrån på jobbet !!! I går sade jag nej till att jobba en timme extra, bra gjort av mej har redan jobbat ca 43 timmar den här veckan och kände att the bottom is nodd......Kände mej faktiskt helt ok att göra det, har ont i halsen och huvet och kröp únder filten när jag kom hem så det var helt rätt beslut. Måste sluta uppoffra mej och tänka ´på mej själv !!! Hoppas på en solig helg så man kan njuta lite ledighet !!!



    LÄNGTAR TILL SOMMAREN !!!!!
    -