6 Juli



Pga att Hemmanet min internetleverantör har gått i kk så har jag inte kunnat uppdatera vad som hänt i mitt liv på sistone, här kommer en rapport, men tyvärr inga bilder men de kommer senare.

Den 29 Juni var Bernt och jag på båt utflykt. Vi startade kl 7 från E-tuna busstation och for till Nyköping där vi klev på MS Saga Lejon för färd mot Skeppsbron Stockholm. Färden gick genom Sörmländska skärgården och Stockholms skärgård en helt underbar dag med god mat och dryck trevligt sällskap och ett härligt sommarväder.

Dagen därpå var det dags för dop i Örebro. Veronika och Johnnys lille Leon fick sitt namn i Norr åkers kyrka. Han fick namnet Leon Daniel. En mysig eftermiddag med gott fika och fint väder, kul att se alla kusiner samlande, det händer inte så ofta.

Sen var det bara hem i gen och börja samla ihop Sandras kartonger och möbler för flytt ner till EGEN lägenhet i Lund. Skönt att få ner sina grejer eller hur Sandra, slippa sköta om andras saker. Mormor morfar och Daniel agerade flyttkarlar, de verkade nöjda med Skåneäventyret. Tack för hjälpen alla tre.

Den 3 Juli firade Bernt och Jag silverbröllop, tänk vad tiden går. Man känner sig uråldrig när man tänker silverbröllop!!!!
När jag kom hem från jobb och träning stod det 25 röda rosor på köksbordet från min kära make, jättefina!!!
Jag hade inhandlat lite bakelser som vi firade med till kaffet och på kvällen blev det utflykt till Kvicksund för god middag. En härlig kväll.

Det sista jag har att berätta är att jag varit på återkontroll efter 10 veckors slit med diet och motion. Resultat - 9.5 kg !!! Inte illa faktiskt bättre än jag kunnat tro. Jag är väldigt stolt över mej själv. Köpte en liten flaska skumpa på bolaget och 2 liter jordgubbar som jag bjöd Bernt på i går kväll för att fira. Det tyckte jag att jag var värd.

Återkommer med bilder när jag får igång "apparaten hemma"

So long

 25 år mellan bilderna syns det :)