Sandra 23 År

Idag blir min Äldsta dotter 23 år. Och firar i sin nya hemstad Lund. Hoppas du har en fin födelsedag och att du får lite uppvaktning i dag även fast du inte är hos oss. Vi firar dej på Söndag med paket sång och tårta. Tänk va´ att du blivit  "skånska" !! Men behåll din sörmländska dialekt snälla......Så pappa förstår vad du säger :)
Vi längtar efter dej men snart ses vi, det ska bli skoj.
Älskar dej mycket !!!
image32


Nya Pärlan och jag

image42

Äntligen sommar !

Nu har äntligen sommaren kommit. Härligt. Själv jobbar jag på, semestern kommer v 29 och fyra veckor frammåt ska bli härligt att bara slappa, kanske ta en liten tur neråt Skåne för att hälsa på Sandra. En kryssning till Åland med syrran ska vi oxå försöka oss på, de kommer till Sverige i juli-augusti. Mysigt.
Linn har fått sommarlov, nu är det bara ett år kvar sen är det livet som väntar....... Hon tillbringade hela lördagen med att fira studenter, hoppas hoppas det blir lika fint väder om ett år.
Daniel har dykt upp från Norrland. En händelserik hemfärd med bil som pajade utanför Gävle så snälla pappor fick hyra släp och hämta hem de unga tu. Nu står det en väldigt billig Ford i verkstan....
Vill bara meddela förresten för er som undrar om mitt nya liv. ca 7 veckor efter starten har jag gått ner 6,2 kg samt minskat fettprocenten i kroppen från 38 till 32 % !! Jag är så stolt över mej själv, har minskat midjemåttet med ca 10 cm. Roligt med kläder som passar igen :)

Nu är snart lunchrasten slut och ett nytt pass på jobbet sätter fart. Jobbar 8-18 måndag till torsdag så  det ska bli skönt att vara ledig fre lör sön.

Ha det bra alla och glad sommar.