burr

151410-19151410-18Nu har verkligen vintern kommit hit. Kallt och snö!!  det är 14 grader kallt och en hel massa snö. Max tycker det är härligt. Han är verkligen som ett litet barn som leker i snön. Kul att se.
Här pågår förberedelserna inför Lördagens fest! Farfar Stig fyller 90. En riktig krutgubbe som det ska bli så kul att fira. Lite överraskningar blir det.  lite sång och musik. Och en massa trevligt folk . Full fart som <alltid när vi festar.
Ser verkligen fram mot helgen!!!

spinning

har varit på mitt första spinningpass!! Följde med Linn på ett baspass. Jobbigt men ganska kul faktiskt. Kan inte stå upp och cykla än har inte styrkan för det men kanske senare. Har utmanat Linn på tjejvättern i sommar ska bli kul att se om hon står pall i 9 mil. Hoppas bara på bättre väder än sist jag åkte 8 grader varmt och regn och blåst huvva!!


Rekommenderas

Titta på tv på söndag kväll: I en annan del av Köping. Ett helt underbart program med mysiga glada människor. Kan varmt rekommenderas om ni vill bli varma i hjärtat.

jobbtrött

Jobb jobb jobb. Jag är så himla trött på jobbet!! Skulle gladeligen vilja vara bara hemma och inte göra ett skit.  Tänk om man kunde få bli lyxhustru!!!  Bara ligga på divanen och käka praliner och läsa damtidningar. Men man skulle väl ledsna på det med förstås..... Det är väl bara att jobba på, 11 år kvar till pension. Det är bara att gilla läget.

Det Snöar

Äntligen kommer snön!  Hoppas det blir ett par dm som ligger kvar några veckor i alla fall. Det blir så mycket ljusare ute då. Man blir glad av en solig vinterdag när man får ta på sej ordentligt och gå en härlig hundpromenad!!  Det verkar som Max gillar snö! Åtminstonde att äta den det märkte jag i morse när vi gick ut , han hade knappt tid att kissa för det var så gott med snön.
Annars går livet sin gilla gång. Jobbar mycket förstås men nu är det 3 dagar ledigt Härligt!!
Ska väl försöka slänga ut julen på söndag, för i morgon kommer mor och far upp och jag tänkte de skulle få se hur dan jul vi firat, men sen får det vara slut på julen.

Nu väntar vi på påsken!!



151410-8

2007

Så är det då ett nytt år!  Nyårsafton blev en trevlig tillställning med Svante och Lisa. Vi åt gott och drack gott och skålade in det nya året. Spelade poker till halv fyra på morgonen aj aj aj man är för gammal för såna sena kvällar det känns idag. Men en mycket trevlig kväll.

Nu hoppas jag bara att 2007 ska bli ett underbart år. Det finns alla förutsättningar för det.
Lycka till barn med allt vad ni tar er för i år, det kommer att gå bra för er det känner jag på mej. Lycka till med studier, jobb och kärlek det önskar jag er av hela mitt hjärta, ni är det bästa jag har!

151410-7