Fotokurs

Jag går på fotokurs !! Jättekul men mycket svårt, många konstiga inställningar och termer men men jag lär mej sakta men säkert ! Igår var vi ute och fotade, kallt kallt men häftiga bilder blev det :)






see you

Vilken människa !!

Här är ditt liv i ettan i kväll :Lena Maria Vilken utstrålning vilken livsglädje  !!
Jag blir bara varm i hjärtat och får tårar i ögonen 





see you

Lite piggare

Idag känns det lite piggare faktiskt, körde väl för hårt på spinningen i går middag, jäkla Linn måste ju köra extra hårt när dotra är med hihihi....
Idag var en lång dag på jobbet men ganska mycket att göra så tiden gick fort. Interviuad blev jag också haha av facktidningen som var i stan och gjorde reportage om alla olika kedjor av apotek som finns i stan..Man blir ju nästa kändis jojo nästa idol eller........INTE !!!!
Har börjat på min fotokurs, riktigt riktigt roligt men svårt....Mycket svåra termer och knappar och grejer att skruva på. Igår var jag och investerade i ett stativ, så nu kan jag ta lite stadigare bilder, kanske nån som vill bli porträttfotograferad så är det bara att säga till jag behöver träna !
I kväll var det idol 2010 på tv och jag har redan fått några favvosar hoppas de klarar sig vidare till tv finalerna !
Imorgon är det fredag igen, veckorna rusar på i 120 knyck, jobb på lördag svamp på söndag, eller jag vet inte förresten har plockat så mycket så jag vet inte om jag mäktar med mer.....Jo det gör jag nog för det är ju så jäkla roligt att plocka i skogen. I skogen trivs jag och det gör Max också :) Skulle så gärna vilja ha den på lite närmre avstånd men nu är det som det är går knappast att ändra på :(

Nu är det snart dax för sängen och boken !




see you

slut

Jag är helt slut......Benen bär mej knappt och lägger jag mej ner kommer jag att somna.....Har hållt igång nästan hela dagen upp kl 7 vaccinera voffsen halv 9 sen iväg till skogen så han fick springa lite och jag plocka lite svamp (ett par liter på en halv timma tack för det skogen) sen hem klä om in till stan och besikta bilen till onoff för lite fotoshopping sen in till Friskis för ett baspass spinning. Sen blev det hem igen duscha rensa svamp gå en promenad med Maxen och sen dags för kvällsmatslagning och nu sitter jag här och orkar inget annat ! Nu blir det soffan för lite tv och sen isäng !! Lång dag i morgon




see you



Tankar dagen efter.....

Dina siffror är arabiska. Dina bokstäver kommer från latin. Din demokrati är grekisk. Din matta är persisk. Din kebab är turkisk. Din pizza och pasta kommer från Italien. Ditt kaffe är från sydamerika. Dina tekniska prylar är från Asien. Du tillbringar din semester i Thailand. Kungen härstammar från Frankrike ...och drottningen är halv tysk och ändå klandrar du din granne för att vara utländsk.......




see you

Tröööööttt!!

Jag är så jäkla trött på alla dessa j***l politiker,dueller, löften hot och annat dravel som överröser oss på tv just nu .......Funderar starkt på att bojkotta valet !!!
Eller man kanske kan rösta på flera......Ska lägga alla lappar i kúverten, det blir bra så gör jag !!!


godnatt



see you

Kina !!!!

Oh idag kom första informationspappren om min Kina resa som äger rum i maj nästa år !!! Vad ressugen jag blev, ska bli ett minne för livet det är jag säker på !! Men men upptäckte att jag måste införskaffa nytt pass :( Får bli en promenad till farbror polisen i morgon och kolla om det är nån kö för pass eller om jag fixar det på lunchen !!
Oh vad jag längtar till maj !!!


Himmelens tempel

Kinesiska murenBeijing Stadium April 2008.jpg

lite av det vi ska se :)



nu blir det nog till att lägga sig snart och drömma om kineser och ris och värme ......


see you


Hösttankar

Japp nu har hösten kommit !  Födelsedag hade jag förra veckan och blev ordentligt firad ! Idolprogrammen har
startat på tv och en och annan tv-serie har också dragit igång även min favorit the Wife har börjat och vilken början, riktigt riktigt bra !!!
Kvällarna blir mörkare och mörkare och nu kan man börja mysa inne med ljus, härligt !!
I kväll hade jag Tuppaware party, en gammal hederlig tjejträff med många kompisar här och skönt snack
och fika.
I morgon blir en lång skön dag på jobbet, men sen är det äntligen fredag och helg !!!
Då ska jag göra läxan som jag har till på nästa tisdag för jag har börjat i skolan, på fotokurs !!
Så himla kul längtar redan till nästa lektion !




see you

Buss och fortet

Jobbade bara 5 timmar idag,  skönt med kort dag, det var länge sen !  Stod och funderade i morse om jag skulle ta bilen istället till jobbet för att komma hem snabbt och eventuellt kunna handla lite på vägen men va faan jag har ju investerat i busskort så jag tog den....Men men det beslutet ångrade jag när jag skulle hem. BUssen ska gå 14.12 från Fristadstorget klockan blev både det och 14.15 och 14.20 och ingen buss i sikte, när klockan var 1425 ringde jag länstrafiken och fick veta att bussen var trasig och de skickat ut en servicebil och det skulle dröja ca 10-15 minuter innan den kom och det gjorde det mycket riktigt. 1443 närmare bestämt och jag kan lova att tanterna var irriterade !!! Var alltså inte hemma förrän ca 1515 drygt 45 minuter senare än beräknat Blää för bussen idag !Det rimliga hade varit att de skickat en ersättningsbuss i stället lite tidigare, men icke icke !!
Efter fikastunden hemma drog jag och Maxen till skogen för att leta svamp. Och jag kom faktiskt hem med en liten påse ! Mest gula kantareller men några få trattisar också men det är lite för tidigt för dom än, får vänta till helgen eller nästa vecka tror jag. Men det blev gott till korvstroganoffen i kväll.
Ikväll var det dessutom final i Fångarna på fortet ; Mästarlaget mot Handbollslaget en riktigt kul kamp faktiskt ! Till skillnad från gårdagens platt fall med de fånigaste av de fånigaste !! Jag säger bara Pernilla Wahlgren, vilken störig människa ! Bara fnittrar hela tiden och hon var ju tyvärr ingen vidare i cellerna heller, hon personifierar dum blondin om ni frågar mej.....Nej nu var jag bra elak, hon är säkert snäll och rar, men i tv är hon ganska jobbig tycker jag !

Nej nu blir det bingen

see you