L som i Lön

Lönemåndag och datorn är kaputt, hade tänkt mej betala en och annan räkning i morse men det gick inte alls....Så jag blev glad och tänkte att då får det väl va men i kväll funka den igen så det var bara att sätta igång att skriva siffra på siffra på siffra.......Skit också aldrig får man vara riktigt glad !! Men nu är det gjort för den här månaden i alla fall. Och i morrn ska jag nog åka och påskhandla tror jag, slutar skapligt så det är väl dags att passa på så man kan ägna resten av veckan av att städa av huset inför påsken.

Söndagsparty

Idag var det söndagsparty här hemma med ett gäng tjejer, ett Livingandroom homeparty, Lotta kom och visade inredningsprylar smycken väskor och doftljus. 10 tjejer kom och kollade in grejorna och fikade lite lchf-fika jag försökt få till. Jättekul med många jag inte träffat på länge länge. Nu för tiden när ungarna är stora så finns inte de där naturliga mötesplatserna som vi hade förr typ skola idrottsplatsen osv. Synd men desto roligare när man äntligen träffas, Får vi göra om !!!
Kortarbetsvecka väntar, och en påsk i slutet av den !! Då samlas en del av familjen här i Mörby för traditionellt påskfirande. Ska bli kul !
Imorgon håller vi tummarna för Daniel som förhoppningsvis äntligen ska få foten iordning !!! På förmiddagen håller vi alla tummar vi har att det går vägen, sen blir det kämpigt ett tag men slutresultatet blir bra !
Imorrn ska jag och Maxen ta en PW innan jobbet Hoppas på tidig sol !!

see you

Soligt

Var det när man steg upp idag, idag har det varit fixlördag. Putsat fönster hängt upp gardiner bakat och promenerat ! Maxen var pigg i dag nästan för pigg, var inte lätt att hålla i kopplet på promenaden. Nu har jag tagit eftermiddagsfikat och tänkte mej nog ut på en prommis till, solen lyster ju så härligt.
Fastan gick bra i dag med men sov lite för kort på morgonen så det blev en lång tid fram till lunch men jag höll mej sysselsatt så det gick finfint.
Ikväll blir det fiskgryta till kvällsmat, med härlig lax och räkor med saffran och hemlagad aioli till Mums !!
see you

PF och påskägg

Idag var en omtumlande dag. Började egentligen igår kväll då jag bestämde mej för att köra lite PF. Vad är nu PF undrar ni (och jag för några dagar sedan men sen har jag läst på) PF är Periodisk Fasta alltså man avstår från mat i tex i mitt fall från kl 20 till kl 12 dagen därpå. Tänkte prova och se om vågen gör några djupdykningar. Kör ju LCHF och det har varit kanon för min mage och hälsa, har inte tagit en omeprazol på månader och sover ganska mycket bättre så det är ju det positiva men sen är det ju så att man ska ju gå ner i vikt också när man går på LCHF men jag har ju banne mej gått upp i vikt istället !!!!! Och det var ju inte riktigt meningen,,,,,Men att slippa ha ont i magen och sova lite bättre är ju faktiskt väldigt bra, Men jag har läst och läst och läst och hittat att man kan köra detta PF och tappa några kg. Så jag tänkte ge det en chans, och första dagen idag gick riktigt bra. Inga problem alls att hoppa över frukosten /som jag ALLTID) ansett vara det viktigaste målet på dagen men jag får nog omvärdera det, får äta frukosten vid 12 istället.
Sen var det det här med min älskade hund också, igår fick vi ett paket från älskade syster med familj som innehöll choklad och godisägg till påsk samt ett par söta påskdekorationer. VI hade ju både Linn och Daniel och Josefin på kvällsmiddag så jag lade in godsakerna i skålen på mitt kontor, Kl 915 på jobbet fick jag ett sms från Berra att du måste nog köpa nya chokladägg för Max har ätit upp de vi fick från la France !! Han hade ingen aning om att det är livsfarligt för hundar att äta choklad, vilken tur han sms mig, Det blev till att ringar runt för att försöka få tag i en arbetande veterinär så det blev att packa in hunden in till djurkliniken Eskilstuna och se till att han kräktes upp alltihop !!!
Det verkar som det gått bra, han verkar ok nu ikväll men tänk om inte Berra ringt mej utan åkt iväg . då kanske vi hittat en livlös isbjörnshund när vi kommit hem.......Kan inte föreställa mej hur det skulle kännas helt enkelt gräsligt.
Nu är det fredagskväll och jag har inlett fastan med ett glas rött !!
Helgen är här

see you