festlig helg

Nu har det varit fest hela helgen!

Det började i fredags eftermiddag med födelsedagskalas för Amanda som fyllde 12 år. Vi var bjudna till klockan 15 och möttes av välkomstskylt och ballonger och tårta och kaffe, Hon fick paket och sång det var en trevlig eftermiddag,


Efter det bar det in till resturang Akropolis för guldbröllopsmiddag. God mat finfin service och mycket trevligt. Efter maten promenerade vi hem till Daniel och Josefin för kaffe och tårta. Mums
image103

LÖRDAG
En tur till stockholm blev det. Jag min tok hade skickat in på en tävling till telia och vunnit första pris; 2 biljetter till Håkan Hellströms konsert samt en träff med samma Håkan före konserten. Snäll som jag är gav jag bort vinsten till dottra Linn som bjöd med Kusin Elodie. De hade en oförglömlig kväll, själv strövade syrran och jag runt i Hammarby sjöstrand och slank in på en indisk resurang och åt en god måltid, mysigt. Sen gick vi tillbaka och inväntade döttrarna för resan hem till E-tuna.


På Söndagen blev det mys med Amanda. Bio och grillning, kubb och kortspel. Sedan sov hon över hos sin Moster dvs mej jättemysigt.


GRATTIS PÅ GULDBRÖLLOPSDAGEN

image100






HA EN JÄTTE BRA DAG OCH MER FIRNING KOMMER NÄSTA HELG




VÅR I LUFTEN

Nu tror jag bestämt våren kommit. Varmt och skönt de två sista dagarna och fåglar och grönt sätter fart. Påsken kommit och gått huset fullt av folk, jätte kul att träffa lla släktingar igen. Full fart hela påskafton,  Nu väntar jag bara på att Frankrikegästerna ska komma oxå- Det var länge sen sist...... Hoppas att vädret håller i sig så de får njuta av den svenska våren. Själva måste vi ta i tu med farfar och farmors gamla grejor som står och väntar, Fick pappren från loppisen som vi ska stå på i slutet av månaden måste se om det är något som kan säljas där. Nu ska jag krypa i mysbyxorna och vänta på att klockan blir 9 och ett nytt avsnitt av Lost börjar. Myspys. Här kommer några bilder från påsk.