Glad

I kväll är jag glad ! Känner mej varm till sinnet och glad i hjärtat. Har haft en härlig helg, gott sällskap, ledigt från jobbet, kul fest i lördags kväll, en helmysig morsdag i går och en trevlig dag på  jobbet idag. Livet är ganska härligt i alla fall. Solen skiner och det är sommar i morgon !!
Glad i hjärtat är jag för jag fick kontakt med en liten tjej som jag inte haft kontakt med på länge......Ett gulligt meddelande får en att bli alldeles varm !! Tänk vad härligt det är med internet i alla fall ! Man får kontakt med gamla godingar !
Det kommer att bli en varm natt i natt känner jag......Tropiska nätter är inte kul.....I alla fall inte om man är i övergångsåldern och har svårt med nattsömnen i vanliga fall, det blir inte bättre med tropiknätter kan jag berätta :)
Men men det är väl ett stadie man ska gå igenom kan jag tro. Sover i alla fall bättre pga av axeln i alla fall. GÖr inte djävulskt ont så fort jag vänder mej utan bara lite grann.....
I morrn ska det fotograferas igen. Nya bilder till jobbet, jojo fotomodellande igen !! Phu och Blää !! I like........not !! Men vi har i alla fall kul på jobbet !


Nu blir det snart sängen....och min nya bok ! Har gjort lite uppehåll i damernas detektivbyrå serie, ja jag läser på bussen till och från jobbet men i sängen blir det numera Hypnit Hypnotis.....hur f-n stavar man jag gör ett nytt försök Hypnotisören !!!!!! av Kepler. Den börjar lovande kan jag säga !!



see you

mitt i veckan

2 dagar kvar att jobba och sen är det helgledigt !! Idag har varit full fart på jobbet, det är så kul när vi har mycket kunder inne och handlar och pratar, it makes my day !! Och när sen solen skiner när man tar en tur ut på lunchen för ju inte saken sämre. I kväll var sonen här och hjälpte pappa fixa med poolen så nu väntar vi bara på att solen och värmen ska komma och att poolen blir varm så vi kan ta ett första dopp i det blå !! Nu var det visst bara 8 grader så det är lite för kallt......
Leila bakar står nu på schemat, tror det är sista programmet för säsongen och det vill man ju inte missa. Nu har jag fått in hunden som precis rök ihop med grannens ettriga lilla hund, wow mycket ska man vara med om han som brukar vara så snäll och inte bry sig om när andra moppsar upp sig. Men men han lugnar ner sig ganska fort.



see you

Äntligen !

En någerlunda nattsömn, sov nästan hela natten, bara toabesök 2 gånger !! Och axeln känns mycket bättre, Underbart!!





see you

Sommaren som kom av sej.....

Idag var det ett riktigt ruskväder, skönt att vara inne på jobbet och att slippa gå ut. Vi håller på att fylla poolen hemma och räknar med kanske ett första dopp i helgen ?? De har ju sagt att det ska bli fint väder då så vi hoppas !!! Men det är mycket jobb innan dess, den ska fyllas och chock-kloreras och sedan värmas upp, och det tar ett tag får se hur mycket vi får upp tempen till helgen igår var det 10 (tio) grader, burr till och med kallare än det var i Åsunden i midsomras då jag tog premiärdoppet i sjön och det var 17 grader.
Men idag var det alltså bakslag för sommarvädret, igår och för att inte prata om i lördags då det var så underbart.
Men men den kommer igen, vårsommaren  det är jag säker på.
Liljekonvaljerna blommar för fullt och snart slår syrenerna ut, alltid lika härligt och somrigt !! Och i växthuset växer det så det knakar, fast det bara var en knapp vecka sedan jag sådde sallad och spenat har det redan kommit upp lite grönt i min hemmagjorda sålåda ser så mysigt ut.
Natten var som sagt inte så himla kul men nu börjar jag faktiskt känna en förändring i axeln, har knappt inte haft ont på hela dagen och börjar känna mej riktigt rörlig igen, hoppas hoppas det gjorde susen med kortison-sprutan.
I kväll har jag fått hem en leverans från mat-affären igen, så bekvämt och verkligen suveräna varor. Ska ta och göra iordning en härlig jordgubbssallad och smaska på framför tvn tror jag. De ser jättefina ut. Men en sak är jag lite missnöjd med och det är alla plastkassar som de packar maten i, verkar lite slöseri faktiskt, Men jag ska nog skicka ett mail och påpeka det får se om det blir nån ändring. Visserligen ingår ju påsarna i fraktpriset men det är lite slöseri och man vill ju tänka på miljön. Men maten är finfin inget att klaga på !! Och det är ju så skönt att slippa åka och handla.

Nej nu ska jag snoppa jordgubbar




see you

****

Sömnlöst i natt igen, är det den här j**la övergångsålderna som spökar ??? Jag låg och skrev blogginlägg på blogginlägg det ena ilsknare än det andra, många fula ord blev det ! Men nu är dom som bortblåsta blogginläggen alltså inte de fula orden, haha !! Men det är jobbigt att inte kunna sova, man ligger och vänder och vrider på sej, blir kissnödig går upp och kissar och sen fryser man och tar på sej pyamas sen efter ett tag blir man varm och då blir det pyamas på......och så där fortsätter det i timtal......Jobbigt !!
Men jag läser i alla fall en rolig bok nu, kanske därför alla fula ord ploppar upp i huvet på mej på natten för jag läser nämligen Mia Skäringers bok: Dyngkåt och hur helig som helst. Det är en riktigt rolig bok, full med mustiga (ja verkligen mustiga) berättelser ur hennes liv och leverne. Och där förekommer det ganska rikligt med fula ord.... Men den är jättebra och jag ler varje gång jag läser. Tuff tjej den där Mia. (Men jag kommer inte att börja kolla på Mia och Klara för det) ( hatar dialekten)
Nu blir det en tur till stan och jobbet, men det gör inte ett dugg för solen är borta och regnet är här och idag är det Lönedag !! Hipp hipp hurra !!



see you


Axelspruta

Japp det blev en liten spruta i axeln idag, hos farbror Doktorn. Han konstaterade att jag hade en inflammation i axel leden eller rättare sagt ledfästet, och gav mej en kortisonspruta. Men jag känner ingen egentlig skillnad har i alla fall inte ondare, som det påstås att man har men har väl byggt upp en rejäl smärtgräns när det gäller axeln......Får se hur natten blir.
Dagen i dag var solig men lite väl kall i skuggan, har pysslat lite med blommor och gräs, snackat med Limpan som var ute här och solade lite grann, och försökte få i sig lite mat men det gick inget vidare......Hoppas hon kryar på sig snart, tur i oturen att hon har 2 lediga dagar.
Nu blir det 4 jobbdagar och sedan ledig helg och då blir det fest !!
Nu blir det nog sängen snart, förrgår natt var sömnlös till ca kl 4 pga av axel och kramp i benet......Hoppas på lite mer sömn i natt.





see you

Omslag

Idag blev det verkligen omslag i vädret, när jag gick med voffsen i morse var det ganska varmt lite sol och lite regn :) när jag åkte till jobbet vid 11-tiden var det ca 18-19 grader varmt och guben gick i shorts och fixade lite med växthuset och när jag kom till jobbet och vi precis öppnat apoteket VRÄKTE regnet ner på glastaket utanför i gallerian så det gick knappt att prata med varandra för allt buller !!! Och när jag kom ut till bilen och skulle åka hem vid 16 tiden blåste det skitkallt och när jag kommit hem stod tempen på ca 13 grader burr burr.
Får se hur det utvecklar sig till i morgon när jag är ledig, de hade lovat fint väder men det vete sjutton hur det blir med det !!
Det var fasansfullt lugnt på jobbet idag vet inte varför men det är ju lön om ett par dagar så folk  har kanske inte så mycket pengar att shoppa för..... Så det var långa timmar innan man fick åka hem. Men som sagt i morgon är jag ledig och har sovmorgon nice nice.
I kväll har jag bakat pizza till kvällsmat, fick Leila Lindholms senaste bok på posten häromdagen, min husgud när det gäller bakning och var ju tvungen att prova hennes pizzarecept, och jag (vi) blev inte besvikna !! Gott gott !
Nu ska jag nog sätta på en film och varva ner med, innan sängen lockar.
Imorrn blir det att ta en tur till doktorn och se vad det är för galet med min axel.....



see you


Sommar

I kväll var första kvällen för i år som vi intog maten på uteplatsen !! Då känns det verkligen som om
sommaren har kommit hit på riktigt !! Grillat, foccacia och rosevin i glasen, Mmmmm verkligen en härlig kväll. Såna kan man leva på länge,,,,,




see you

VÄXTHUSET

Här är det nu mitt växthus !! I all enkelhet och väldigt "amatörigt" och inte ens med ljusgröna fingrar....
Men jag har i alla fall inhandlat plantor som förhoppningsvis kommer att resultera i tomater gurka paprika lite sallad och örter och i bästa fall lite vindruvor nästa sommar.....



Värmebölja

ja det verkar som om vårsolen kommit hit ordentligt, det är efterlängtat. I morgon är jag ledig och tänker åka
och shoppa igen.....Fast den här gången blir det matshopping inte lika upphetsande som den jag gjorde i helgen. men jag tänkte nog åka och införskaffa lite plantor också till mitt Växthus......Och jord måste man ha också.....Får nog ta stora bilen tror jag......Om allt ska få plats och sen blir det hem och planera och plantera !! Ska bli urskoj !!!


See yóu

Skånehelg

Japp så är jag då hemma igen efter skåne-äventyret den här gången. Hade en helmysig helg. Vi hyrde bil och for runt lite grann i nejden. På fredagen åkte vi till Höganäs och shoppade loss på outlets som de hade där och käkade hamburgare på pannkaksladan :) Sen tog vi en tur till Mölle och Kullaberg, fint vid havet synd att det blåste så kallt annars hade det nog blivit en glass vid kajen. Sen tog vi ett annat köpcentrum på vägen hem : Centrum Syd tror jag det hette där jag införskaffade en vårjacka, Jag är väldigt nöjd !! Soligt¨på vägen hem. Lördagen började med ösregn och fortsatte med ösregn hela dagen. På morgonen bjöds jag på frukost på Grand Hotel, en morsdagspresent i förskott, HUR gott som helst, en riktig drömfrukost !! Saknades inte något och vilken trevlig personal och proffsigt, snyggt och prydligt och till och med äkta espresso, ja för min del blev det en kaffe latte....Mmmmm.
Sen fortsatte Sandra och jag med bilen till Malmö för besök på ett av Europas och jag tror Sveriges största IKEA, ganska nyöppnat och väldigt fräscht måste jag säga. Och som vanligt hittade vi lite dittan och datten som man alltid gör på Ikea....Fast man inte behöver nåt......Tog en tur genom Malmö och stannade till vid Entré ännu ett varuhus VÄLDIGT stort med många många affärer. Där slog jag till på lite mer grejor .......Det är kul att shoppa !!!
På kvällen tog vi det lugnt med god mat och lite spel. Sista dagen (söndagen) var riktigt kylig men vi tog en biltur ut på landet till en örtagård. Jättetrevligt ställe med en hel massa plantor, och jag blev så sugen på att handla men jag hade tyvärr redan fyllt både väska och extra kasse så det fick bli några små-påsar med te och kryddor. Efter en god middag på en trevlig grekisk resturang så satte jag mej på tåget för resan hem. Kl var 17.28 och jag skulle vara hemma kl 21 45 efter byte i Norrköping men men jag åkte ju med SJ. Och man borde ju tycka att tågen skulle gå som på räls nu när snön och isen är borta men icka sa nicke....Signalfel och godståg ivägen och enkelspår och gud vet vad gjorde att tåget kom 40 minuter för sent till Norrköping och då hade mitt anslutningståg redan gått. Så det blev till att åka buss hem till Eskilstuna, en buss som kördes av en galen chafför som varken hade körkort eller omdöme eller lokalsinne (eller karta).....
Hur som helst 1½ timma försenad var jag i alla fall hemma hos gube och voffsen, puh vilken resa.....
Nu är det bara att skriva rapport till SJ och kräva pengar tillbaka !!

Men en helmysig helg hade jag i alla fall nere hos Sandra och Daniel och lilla Jabba. En härlig tradition som kommer att upprepas.Här några bilder från helgen :



see you

Lill-lördag

Eller fredag eller vad man nu kallar den här dan, dagen före kristi himmelsfärdsdagen ! Helgdagsafton är väl det helt korrekta! Jobbade hela dagen idag, ganska mycket folk i rörelse på stan, full fart på jobbet, kul och omväxlande ! Nu har vi käkat lite Taco, det är rätt gott faktiskt, ska nog upp till Berra och se om det är nåt kul på burken så här efter 21. Annars får man väl ta och packa lite inför i morgon .....Kl 14 tar jag tåget ner till Skåne och Lund hoppas på lite bättre väder än det var där i dag, spöregn enligt Sandra Jag får väl ta med mej solen här ifrån !!
Idag fyller lilla sonen 29 år Oj oj oj vad tiden går ! Grattis grattis hoppas du får en härlig romantisk helg i Rom !!




see you

Ferdinand ?

Jag undrar om min lilla hund tror han är en tjur ?? Nog för att han är stor och kraftig men tjur ??? Nej Lilla Max det är du inte"!! Men varför nu denna fundering ? Jo när jag kom hem från jobbet i dag hade jag ju tänkt åka ner på ett gympapass men solen sken så skönt och voffsen hade ju inte varit ute på nån längre promenad med Husse som är upptagen på åkern så jag strunta i passet och gick en långpromenad istället ! Jätteskönt i solen, behövde bara t-shirt och huvtröja, länge sen sist. VI gick och gick och så gick vi förbi ett grannhus och då reagerade min lilla tjur med ett hiskeligt VOFF VOFF ! Och ni som känner voffsen vet att han ALDRIG skäller !! Men vet ni vad som var den stora faran i trädgården ??? Jo grannen hade tvättat lakan och hängt dom i trädgården och ett av dom var knallrött !! Och det var ju jättefarligt !!!! Jag fick knappt med mej Max han krånglade skällde och vred sig runt (40 kg !!! tänk er det )  och försökte fly iväg, hade jag inte hållt i kopplet hade han försvunnit som en avlöning !! Knäppa stora snälla hund, tänk att ett rött lakan kan vara så farligt, men han kanske lekte tjur vad vet jag ???
Nu har vi käkat lite mat vi två tjuren och tjurfäktaren och väntar bara på att husse ska komma in och få i sig lite mat också men han kör nog på så länge han kan skulle jag tro.
Nu blir det hockey på tv SVerige mot Frankrike tror jag bestämt det var, men jag ska nog inte titta på det tror jag,,,,Men jag kan ju lyssna lite på tv medan jag läser nån god bok kanske ?
Nej  1 arbetsdag kvar den här veckan, skönt !!


Ferdinand !!



see you




Kortvecka

Vecka 19 har börjat och det blir kortvecka som sagt på jobbet. Idag var bara 5 timmars dag och sen 2 hela dagar till och sedan långledigt. Ruskigt vad kallt det är hörrni, kan inte tro att det är mitten på maj. Mars eller april vore troligare....Men solen sken lite grann i kväll i alla fall så det blev en fin kväll. Till kvällsmat i kväll blev det en gammal hederlig falukorv i ugn med potatismos, riktigt gott ! Till det gjorde jag en Coleslaw, med andra ord Färsk vitkål riven som jag doppade i saltat kokande vatten och lät rinna av ordentligt. Sen blandade jag med morot hackad vitlök och blandade ihop det tillsammans med majonäs (lättvariant) så det höll ihop. I orginalreceptet ska man ha kummin i men det är jag inte så förtjust i så jag skippade det. Det blir riktigt gott prova det !!
I morgon ska Limpan och jag luncha ihop, mysigt ! Sen ska jag försöka hinna med ett gympa pass på kvällen också. Men nu ska jag se Top-Model, och efter det ett riktigt roligt program : Hus till Salu eller vad det nu heter.... Sen blir det sängen !


see you

Solavslut

Det blev lite sol till sist i dag, en riktigt härlig avslutning på en lång skön helg ! Idag blev det lite promenad, tvätt och besök på söndagsmiddag. Blev lite grillmat och det var riktigt gott. Sen har jag varit duktig och planterat om mina pelargoner, hoppas de överlever för det var första gången jag gjorde det själv har alltid tagit hjälp av mor för detta. Så nu får det inte bli några fler frostnätter för då går det åt h----te med blommorna......Men det är klart det finns ju nya att köpa men det är ju faktiskt rätt kul att jag har haft dessa i flera flera år. Tänk jag som är så
värdelös på blommor....Men jag ska inte ta åt mej nån ära den som ska äras är mamma Ingrid som har hjälpt mej varje år, så nu får vi se hur det går i år !!
Det blir en kort arbetsvecka den här veckan, några timmar i morgon hel dag tis och onsdag och på torsdag sätter jag mej på tåget för färd ner mot Skåne, min årliga tur ner till Sandra och Daniel. Och iår får jag träffa nya familjemedlemmen Jabba, ska bli jättekul. Har hyrt bil därnere så vi ska ta oss runt lite i Skåne och titta på våren ! Hoppas den har kommit lite längre där (och det har den det vet jag) och att vi får fint väder ! Ska bli härligt !
Men nu är det dags att förbereda inför veckan.
See you

Grå söndag

Usch vilken grå dag man vaknar upp till. Mulet och grått inte en solstrimma så långt ögat kan nå....Ska man våga sig ut idag eller ska det bli en inne-söndag ???? Men det är klart ut och gå måste vi ju voffsen och jag !!Men först ska jag se upplösningen av Amazing Race, vem ska vinna 1 miljon dollar ??


see you later alligator

Sovmorgon

Och jag är uppe med tuppen.....Typiskt mej, gick väl och la mej för tidigt igår förmodligen och hade
sovit klart kl 7 ! Hmm känns trist men det är väl bara att gilla läget. Nu ska jag bädda och fixa till övervåningen
och sen blir det väl att koka lite kaffe till guben. Promenad ska det också bli och en tur in till affären.




see you

Äntligen helg !!

Helgen är här tack vare lov !! Skönt med TVÅ (2) dagar ledigt längen sen sist. Rörig dag på jobbet, mycket papper som skulle sorteras och ordnas men det blir så bra så bra när det blir klart !! Limpan var hemma och fixade med sin lilla bil och hade ordnat middag när mamsen kom hem tack för det hjärtat mitt, det var kanon !!
Nu väntar jag på att min lilla gubbe ska sluta jobba också och komma in från traktorn, det blir nog snart för mörkret faller sakta över Gillberga.....
Har fixat många foton på mej själv i kväll med hjälp av Limpan Och jag som inte tycker om att vara med på bild...... Men men vad gör man inte för konsten hahaha !!
Ska göra en ansiktsbehandling på några månader och stumpan på jobbet ville ha före bilder och sen när 3 månader gått efter bilder för att se hur jag förändrats !! Ska bli kul att se om det blir nån förändring,,,,,kanske blir sådär en 15-20 år yngre vem vet....Ni kanske inte känner igen mej när vi ses härnäst......vad vet jag, jag lever på hoppet !!!
här är i alla fall några före bilder (och detta ska jag erkänna är väldigt modigt av mej att lägga ut dessa bilder eftesom jag HATAR att vara med på bild) ( men jag bjuder på det hahahha)


det sista är inte på mej utan på katten men det kanske ni upptäckte......



kram på er alla vänner

see you

Nöjd med dagen !!

Riktigt nöjd med dagen idag, har hunnit med riktigt mycket !
Städat toaletter inte kul men nödvändigt, gått en långpromenad med Voffsen kul och nödvändigt,
bakat hel del: 2 formfranskor, 15 tekakor och 24 muffins kul men inte så nödvändigt !!
Det var verkligen länge sen jag bakade och nu när jag gjorde det kom jag ihåg hur kul det är.
Nu ska jag fundera på om jag ska ta mej ner på gympan eller om jag ska lata mej......Men det var länge sen det också så jag får nog ta mig i kragen och fara ner dit om en timma eller så. Men först lite kvällsmat. I kväll ska jag nog slå till på ugnspannkaka tror jag. nu när jag har ugnen varm så slår man 2 flugor på smällen...



Ser smaskigt ut va ? och ni skulle bara känna lukten Mmmmmm



see you

Radhusbiff

Blev det till kvällsmat i kväll...Och vad är nu detta ?? JO gammal hederlig blodpudding, en bortglömd
favorit så underbar !! Hmmmm....Ja det är i alla fall både gott billigt och nyttigt och med lite lingonsylt och bacon blir det en riktigt kanonkvällsmat ! Men även fast jag inte åt så mycket så kom halsbrännan som ett brev
på posten, men men man jobbar ju inte på apotek för intet så jag slängde i mej en Omeprazol och sen blir det
nog bra med det !!
Idag var en lång dag på jobbet inte speciellt mycket varmare än igår men i dag hade jag faktiskt med mej
en tröja för det är inte kul att frysa ! Sent på eftermiddagen kom en kille och lovade att han skulle fixa till det till i morgon och det får vi verkligen hoppas för snart ligger vi förkylda hela personalen.
Men i morgon är jag ledig! Skönt med lite sovmorgon igen och så slipper voffsen vara ensam hemma hela dagen när husse är ute på åkern. Får se vad vi ska pyssla med då.....Lite bak kanske ??? Ja det tror jag nog det blir var länge sen sist !
Nu ska jag nog krypa till sängs med min bok Giraffens tårar. Har beställt en rad med fortsättningsböcker i samma serie om Damernas detektivbyrå, min nya favorit. Hoppas de hinner komma till nästa veckas tågresa.



see you

Frysbox

Idag var jag på jobbet och det var lika kallt där som det var varmt igår !! Fel på ventilationssystemet
gjorde att vi jobbar i kyla, ja jag överdriver inte när jag säger att det blåser snålblåst inne på jobbet !!! Skönare ute faktiskt !! Får hoppas att hyresvärden fixar till det tills i morgon men jag tar nog med en tröja i alla fall.
Nu ska jag kolla in tv4 serien om advokathustrun vad den nu heter hjärnsläpp !!! orkar inte skriva nåt mer, har inget mer att berätta, min dag har varit ganska händelsefattig idag, (ganska skönt det med faktiskt) Har ätit burk-soppa till kvällsmat med ett par knäckemackor till inte så upphetsande men varmt och gott och mättande.
Nej nu väntar tvn






see you

Premiär !

Har precis ätit lunch ute vid poolen, så underbart i solen, flera såna dagar tack !!




see you

Nöjda ???

Bokat tid för  mej och min axel hos farbror Doktorn.......





see you

Nattbälte ????

Läste i går att de kvinnor (!!) som sover dåligt har oftast störst midjemått (!!) Hmmm är det därför jag sover så
dåligt om nätterna....Kanske för att midjemåttet är för stort...Som om jag inte visste det förut !!! Jag är väldigt medveten om att mitt midjemått är för stort men att min dåliga sömn beror på det, det köper jag inte precis...Kanske skulle prova som rubriken antyder att sova med skärp ?? Om jag drar åt ordentligt så kan jag nog få ner midjemåttet bra många centimeter och då borde jag ju sova bättre eller hur ?? Hmm kanske ska prova det inatt (men det blir inte lätt att förklara för guben haha)
Nu har jag i alla fall ätit en ordentlig frukost och en riktigt nyttig sån faktiskt: en kopp te med 2 fullkornsmackor med mosad avokado på och druckit en smoothie gjord på jordgubbar banan och minimjölk !! Så nu är jag proppmätt !! Ska stöka runt lite på övervåningen innan jag tar promenaden med Voffsen. Ha en bra dag !




see you

Max



Bara att erkänna...Jag älskar min hund !!


see you

Ko-släpp

Vet ni vad det är ?? Jo det är när man släpper ut korna på sommarbete efter det att de stått inne
hela vinter !! Det har blivit ett folknöje och i dag hade granngården kosläpp som de annonserat om med
en skylt vid vägen och jädrar vad populärt det var !! Bil efter bil efter bil åkte dit ja det var rena autobahn ner till gården jag undrar just var alla bilarna parkerade. Tänk att några kossor kan locka så många, kul tycker jag !
Kanske är lite exotiskt med kossor och kalvar på landet iallafall.
Men korna blev visst lite fundersamma över allt folk som kommit för att titta så det blev inte så
mycket skuttande och hoppande.......
Idag var en seg dag på jobbet, inte mycket kunder var väl för fint väder ute!
Imorrn är jag ledig och tänker tillbringa tiden ute i solen om den nu behagar skina i morgon också ! Man kan ju alltid hoppas. Kanske ska rensa lite i rabatterna där kirskålen tagit över.....



see you

Demonstrera !!

Finns mycket man skulle kunna demonstrera för    !! Inte nåt politiskt men mera opolitiskt....Mänskligt på nåt vis....Finns så mycket orättvisor i världen och då menar jag inte penningamässigt för det tror jag inte´man kan komma ifrån, även i kommunistiska länder finns det väldigt rika människor...Men om man kunde medverka till mänsklig rättvisa att män och kvinnor är värda lika det skulle jag gärna demonstrera för ! Att man hjälps åt i världen, den starka hjälper den svaga.
Jag försöker att göra mitt lilla för världen : Jag har fadderbarn i afrika som jag skänker 200 kr till varje månad och har så gjort i flera år, jag lämnar blod så fort jag bara kan och brukar ringa in pengar till välgörande ändamål.
Känns lite bra i hjärtat. Och mitt valspråk är : Behandla människor som du själv vill bli behandlad, alltså med respekt och kärlek.
Ha en underbar helg och framtid !!




see you