Mitt i semestern

Nu har halva semestern redan gått.....I full fart verkar det som för jag har inte hunnit med  :(
Förra veckan for vi ner till Skåne för att hälsa på Sandra och Daniel. Vistelsen började med strålande sol
och tryckande värme och slutade lite kallare och blåsigare. Vi hann med både att cykla på Ven, utflykter till Skanör och Falsterbo och letade efter Kurt Wallander i Ystad kollade in Världsarvet Ale Stenar köpte färskrökt makrill och sen for vi också till Kivik och besökte Äpplets hus där vi inhandlade både must och cider av äkta sort!!
En härlig semestertripp, vi hann med mycket och alltid lika kul att träffa Sandra och Daniel det blir ju inte så ofta.
Nu har vi varit hemma några dagar, jag har mest legat vid poolen, rensat lite rabatter (tråkigt !!!) strykit lite skjortor (också skittråkigt) slagit flugor till förbannelse och tittat lite på friidrott på TV.
I kväll var Limpan här och vi grillade lite gott, mysigt att träffa henne det var länge sen.....
Nu förbereder vi inför helgen då det blir en husvagnsutflykt till Mon med konsertbesök på lördag kväll. Det ska bli jättekul !! Får träffa tjejerna igen (Fransyskorna alltså) Och sen kommer ju syrran och Pierre hit i helgen också äntligen.
Nu ska jag nog surfa runt lite och se om jag hittar nåt skoj vi kan liva upp kusinträffen med nästa helg !!

här några bilder från Skåne





see you

Semester

Jaha då var då äntligen semestern här !! Underbart  !! Så skönt att kunna sova lite längre på morgonen, ta det lugnt äta frukost vid poolen, sola och bara vara !!! Inga krav och måsten så härligt.
Idag har kan jag med gott samvete säga att jag inte gjort så mycket nytta alls ! bara lite hundpromenad, hundvård (klippning av klor och öronrens) (inte så uppskattat av hunden men av mej ) lagat lite mat, legat vid poolen läst klart deckaren, vattnat växthuset (ja inte växthuset i sej men de som bor därinne) tvättat lite grann förstås men det sköter sej ju själv....
GUben har varit på golfbanan och förlustat sig, så det var lugnt och skönt här hemma......Nu har vi ätit lite mat, en klassiker köttfärssås och spagetti med ett glas rött till smaskens !
Idag är den 18 juli och min lilla lilla syster har födelsedag, hurra hurra hurra för henne, hoppas du hade en superduper dag snart ses vi igen jag längtar !!!!
I morgon kommer syrrans båda tjejer hit till Sverige lite tidigare än  sin mor och far, ska bli så kul att träffa dom igen, man längtar nästan ihjäl sig ibland.......Men nu får vi träffas äntligen igen !!
I mitten av veckan far vi ner till Sandra i Skåne, ännu en tjej man längtar efter



Grattis syrran, du och jag forever !!!



see you

regn regn regn

I kväll så regnar det ÄNTLIGEN !!! Kan faktiskt tänka mej att gå ut och bara ställa mej och njuta i regnet.....men nån kanske ser mej och tror jag är galen :)
Efter dagar med stekande hetta så kanske det blir lite normala temperaturer nu, lagom till min semester.
Jag jobbar 1 (EN) dag till och sen SEMESTER !!!! I tre hela veckor som ska fyllas med bad sol Skånetripp, konserter husvagnsliv goda middagar vid grillen Frankrikebesök och kusinträff !! Ska bli hur kul som helst, jag längtar !!!

see you

180 minuter

Kvar i ensamhet.......Sen är 4 år kvar till nästa, hurra hurra hurra hurra !!! Nu ska jag gå och sova.






see you


Värmebölja

har vi just nu ! Och det är ju skönt om man är ledig det vill säga.....Och det var jag idag, hurra hurra ! Så jag har legat vid poolen hela dagen fick sällskap av sonen och grannen och det var hur skönt som helst att ligga och slappa och ta ett svalkande dopp då och då. Jobbade ju i helgen så då fick det bli kvällsdopp när man kom hem från jobbet. Men det är ju skönt det också, jag är så j***la glad över vår pool . Det är så underbart att ha det att koppla av vid och i. UNDERBART !!!!
I lördags hade vi bröllopsdag, jag fick vackra rosor av guben och en underbar måltid på en av stans bästa restauranger, bredvid ån på bryggan. En härlig kväll.
Nu väntar 4 arbetsdagar och sedan är det helg igen och då blir det poolparty !!
Fick rådet av sonen och guben att inte gå och lägga mej förrän jag var trött eftersom jag klagar över att jag inte sover på nätterna......Kanske ska pröva det....lär väl inte gå och lägga mej förrän efter 1-2 nångång i natt-......Får se hur pigg jag är i morgon bitti, men det får jag skylla på dom






see you