Linn 18 år !!

151410-13
Nu har min lilla Linn blivit stor! 18 år och myndig. Tänk vad åren går, nyss var du en liten tjej alltid glad och nöjd för det mesta. Nu är du vuxen och styr själv ditt liv. Men jag har ju varit med om det förr du är ju "den sista" att växa upp här hemma. Men för mej blir du ju alltid den minsta....
Hoppas att vuxenlivet är snällt mot dej, det kan vara tufft där ute ibland. Men kom ihåg att du alltid har din familj som bryr sej om dej.

Grattis lilla älskade Linn till 18 år och att du klarat teoriprovet.. Nu är det bara att ladda inför körprov och det kommer säkert att gå kanonbra det också. Ta det lugnt på krogen på lördag

Jag älskar dej!

februari

151410-16Tänk vad tiden går, redan februari.  Januari gick som ett jihu, hände mycket på kort tid. Mor och far hade tur i tv, men sen otur med knät och lungorna, skit oxå aldrig får man vara riktigt glad. Men mor piggnar på sej, låter piggare för varje dag. Det går åt rätt håll. Farfars fest blev lyckad. Vi samlades från alla möjliga håll: Chamonix Luleå Lund och Eskilstuna mycket folk men trevligt värre. Vi (kusinerna) överraskade med sång jag tror han blev glad:)
Sen följde Syrran och hennes svägerska Nadine med upp till oss och Ekbacken. Kallt kallt vad jag frös om fötterna.  Till råga på allt ville inte bilen starta när vi skulle hem till Mörby igen, skit också men det är tur att Bernt min älskling finns!!
Sen for alla hem. Nu i helgen var det melodifestival som vi tittade på tillsammans med Mattias och Linn, mysigt.
Nu blir det fullt upp helgerna som kommer: Nu på lördag blir det bussresa till stockholm för att se Robert Welsh på cirkus och sen äta gott efteråt med jobbet, på söndag ska vi till kyrkan på kvällen för att se LInn ta emot stipendie.
Helgen efter det är det stockholm igen, konferans med jobbet och mat och underhållning efter det.
Sen har vi lite födelsedagar oxå mor fyller den 12 och lilla LInn blir 18 den 20.
Nog skrivet för idag