tiden bara går och går

Och nu har det varit den andra advent redan, 2 veckor kvar till jul. Helgen tillbringades i Stockholm, lyx på hotell och show på Cirkus med Tomas Ledin. God mat, julmarknad på Skansen hann vi med i snabb takt. Lite väl kallt och lite för mycket folk, men mysigt ändå på någe vis, ja jag pratar om Skansen förstås, På Cirkus var det kanonbra, varmt om fötterna och drag under galoscherna som man säger ! En god middag på Texas Longhorn åt vi efter showen, tack för Tipset Nina, väldigt gott och bra service !!
Vi hann med många olika färdsätt på vår helg i huvudstaden : bil, båt spårvagn tunnelbanan taxi och buss !!!
Nu väntar en jobbvecka igen, med ett brake mitt i veckan då det ska julstökas och julshoppas, några julklappar kvar att inhandla !
Nu ska det sovas, lång dag i morrn ! bild från vintrigt Stockholm


see you


Pirrig

och nervös inför morgondagen, ja ska jag vara ärlig så är jag så nervös att jag mår illa.....vad faan har jag gett mej in på.....Kändes ju så bra i Stockholm tidigare i höstas men nu när det sätter igång känns det läskigt,,,,Vet ju inte vad de har för förväntningar när jag kommer eller vad jag får för frågor hur jag blir emottagen helt enkelt !!
Men men det är väl bara att vara ärlig, som jag alltid försöker vara och erkänna att jag är novis och lär mej undan för undan.....Läser och läser mina papper, lär väl inte sova så många timmar inatt förstås, kommer älta och älta hur jag ska säja ´......
Fy för den lede, men men allting har en första gång och nästa kommer att bli bättre !!
Tror jag ska sätta på nån film så jag blir lite trött ...
see you

Helg

Äntligen helg, jobbarlördag men den gick undan värre, Pernilla sjöng sina hits i Gallerian, saffransbullarna var lite torra för min smak men nu har jag sippat glögg och middagen är snart klar !
I morrn är det första advent, och vi får kärt besök av mor och far, julkakorna i bagaget ! Snön ligger vit på taken adventsstakarna lyser och glöggen smakade jul !
see you