VINTERBILDER

Nu har vintern kommit. Det blev uppehåll i poolbygget. Var ute och gick i söndags och tog lite vinterbilder, det  var så vackert ute. En härlig promenad . Men med snön kommer isen och halkan. Huva nu är det bäst att ha broddarna på!!
Har börjat jobba igen, känns skönt att vara i gång igen. Handen har läkt väldigt bra och jag har nästan full rörlighet igen. Nu är det bara att köra på.

                   

GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG

image71image70

Hoppas du har det bra på din dag!!

Det var en gång en gräsmatta

Nu har det stor grävandet börjat:

image67
image68


Sen en bild på två kompisar :)

image69


Får jag be om största möjliga tystnad.........

MÄTNING PÅGÅR !!!

                    


Arbetet fortskrider

Arbetet med poolen fortskrider. Det är tur att jag har en sån fantastiskt duktig man som kan så mycket!
I två dagar har han grävt och jobbat med att lägga ner en dräneringsslang som ska gå från poolen. Han är så duktig. Och i går kom Närke frakts lastbil med Pooldelarna i 9 paket. Det är så spännande, nu ska vi bara mäta ut exakt plats för den så Bernt kan börja gräva "det stora hålet" !!!




Kvällen tillbringade jag tillsammans med mina kära arbetskamater. Först blev det en runda minigolf , eftersom jag är skadad så var jag protokollförare och fotograf. Sedan promenerade vi hem till Gun-britt för god mat och mycket vin och trevlig samvaro. Alltid lika kul att träffas under lite gladare former än vi pysslar med på vardagarna.

image62


Idag for Linn ner till storasyster Sandra i Lund för umgås lite . Hoppas ni får det kul tjejer.

image63