November

November har kommit med mörker och regn och blåst, fy tusan :( Inte min favoritmånad. Men men i slutet kommer ljuset jag börjar redan längta efter ljusen i fönster och på borden. Och idag köpte jag första flaskan glögg !! Får se om vi tar en provsmak i helgen kanske, årets Blossa med smak av saffran i en guldfärgad flaska, såg riktigt lyxig ut hoppas smaken tilltalar också.
I kväll blev det lyxig fredagsmat ; Gratinerad getost till förrätt och grillad lammstek med potatis till varmrätt och till det ett mycket gott rött vin. Tänk vad skönt det är med en riktigt hemmakväll. Fast det är klart det var riktigt kul med förra veckans helg i Stockholm med spamassage, hotellweekend och Joe Labero på lördagskvällen, men men som jag alltid sagt borta bra men hemma bäst :)
Nu ska jag snart bänka mej framför idol-kväll börjar bli lite spännande nu ....
Mina favoriter är ju Olle och Linnea hoppas de sitter kvar i kväll också. Men men smaken är som den berömda baken !!
Idag har guben varit och lagt krans och tänt ljus på farmor och farfars grav. En helg att reflektera och minnas. Kanske ska ta en tur förbi kyrkogården i morgon efter jobbet och känna på stämningen. Mysigt i novembermörkret.
I helgen är det jobb som väntar, i alla fall lördag (eller söndag som det är egentligen, tack för det säger lönelappen) Men det ska väl gå det med, vi har så himla kul på jobbet !!
Nu ska jag kolla idol, heja Olle och Linnea !!!!




see
you