Lördagskväll

Ungarna på stan, gubben och föräldrarna framför tvn en gammal gammal klassiker ;Göta Kanal, jag vägrar bara se den kan varenda replik....... Själv sitter jag framför datorn och ser tillbaka på en ganska händelserik vecka. Förra helgen var det Norrbotten som gällde: Examensdax för sonen: Magister Pettersson !!  En riktigt trevlig tillställning som började i Aulan och slutade på kåren. En väldigt trevlig kväll med god mat och nya bekantskaper.
På söndag var det städning av lägenhet som gällde Vi gjorde ett bra jobb för på måndag blev lägenheten besiktad utan anmärkning. Sen blev det en lång f'ärd mot Eskilstuna med släpet fullt av möbler och prylar.  Resan gick kanonbra. Vi var hemma ca halv ett på natten och då var det in med grejorna i vardagsrummet i väntan på inflyttning i nya lägenheten. Var och tittade på den i dag den kommer att bli kanon. Lycka till  Daniel och Josefin.
Själv ar jag nystubbad hos frisören cool frisyr tyckte de flesta Bernt tyckte doch det var i kortaste laget men det växer snabbt jag lovar..........
Det är bara att se framåt det blir i alla fall ljusare och ljusare om dagarna och jag tror jag har kommit i gång med träningen  igen efter förkylningar helger Beach 2008 here I come  Nej förlåt jag menar Pool 2008 her I come !!!!!!



image94


Vår Jul

Nu har julen tagit slut för nu ska granen snart bäras ut.......... Det var en lugn och skön jul i år.  God mat mycket  sena kvällar med mycket sällskapsspel. Och alla barnen hemma. Nu ska vi gå mot ljusare tider sägs det, faan trot. Det vore kul med lite snö och kallt det blir så mycket ljusare och skönare då. Om en vecka ska jag fara upp till sonen i Luleå då får man förhoppningsvis se lite snö. Då blir det bankett och baluns,  hoppas det blir en trevlig kväll med ungdomarna men det blir det säkert- På måndag blir en lång dag städning packa släpvagn och så en lång resa mot Eskilstuna. Men det ska nog gå bra.

Så här såg vår gran ut i år
image89

Några av mina tomtar