Stövelväder

Japp idag fick man inhandla ett par vackra gummistövlar för morgondagens konsert....Verkar inte bli läge för högklackat, förresten för mej med mina ostabila knän är det väl aldrig läge för det tror jag...Nej det fick bli ett par rejäla gummistövlar, men med lågt skaft, skulle inte stå ut med "vanliga" med långt skaft, de här var snygga men grymt dyra, men får väl slå ut det på ett 20-tal år för det är ungefär så ofta jag köper stövlar. (förresten de senaste jag hade har jag inte ens köpt själv, det stod E-tuna kommun för när jag jobbade som dagmamma)
Så nu är det bara att packa ner övrig utrustning, regnbyxor och regnjacka....Nej vars det skulle faktiskt bli skapligt väder i morgon kväll i Linköping, risken är väl att fötterna svettas bort i stövlarna i stället.
Det ska bli skit kul i alla fall att se Lasse igen, var ju några år sen sist. Får se om jag kommer ihåg alla melodierna, men de sitter nog där när man kommer dit, för allsång lär det ju bli.
Och får vi tråkigt kan vi ju alltid skvallra bort några timmar, Gunilla och jag ! Lite vin och vi är igång !!

see you

Man ska inte planera....

Som jag alltid har hävdat ska man inte planera för mycket.....Vaknade i morse med täbbt näsa och ont i min lilla hals så fick stryka blodgivning och träning på dagens agenda. Får bli en långpromenad till skogen och pedikyr i stället....thats life



see you

intensivt

Ja det märks att skolorna startat och augustilönen har kommit, iallafall på kundtillströmningen hos oss den här veckan. Den har börjat minst sagt intensivt! Men det är superkul, och tiden bara rusar iväg.
I morrn får jag ett lite uppehåll med ledig dag, ja förresten ledig och ledig den är fullspikad ! Börjar med hundpromenad efter frukost, sen in till vampyrerna på sjukhuset med andra ord dags för blodgivning igen sen lite träning och efter det lite pedikyr på spakällan. Sen får det nog hinnas med en tur till skogen också för att se om svampförrådet kan fyllas på !! Men lite sovmorgon ska jag nog ta i alla fall.


see you

Lång-måndag

Det blev en jädrans lång dag på jobbet i dag, började 7.30 och slutade 19.15....thats life.. Men tiden gick förvånansvärt snabbt, mycket kunder hela dagen, riktigt roligt, många trevliga människomöten blev det !
Nu är det kväll och det börjar dra i ögonen, Fick inte så mycket sömn i natt, vet inte vad det berodde på tror inte månen var full.....Och tycker nog att jag var igång i går så jag borde varit trött, men men låg vaken bra länge efter midnatt och vaknade vid halv sex ganska så pigg ;) Konstigt det där med sömn. Men man brukar ju sova igen det man förlorat så jag hoppas jag sover som en sten i natt !!
nu blir det soffhäng framför tvn

see you

slut på sommaren ?

Augusti är snart slut och så är väl sommaren också kan jag tro....Tror inte riktigt på brittsommar, indiansommar eller vad sjutton man nu kallar det..Förresten började sommaren nån gång ? Enligt tidningarna har det bara varit 5 dagar med 25 graders värme i Sverige så man kan verkligen sjunga med Tomas Ledin i Sommaren är kort i år !!
Men semestern var utmärkt ändå¨, hann med både jordgubbsplock, Zoobesök, Gotlandsvecka och en hel del plaskande i poolen. Och vila och sovmornar och lite för mycket god mat och dryck....Och det syns på vågen nu,,,,Bara att ta tag i det men det är ju så svårt !!! Men som jag alltid har sagt + och - är vad det handlar om, ju mer man stoppar i sig desto mer måste fläsket röra på sej och jag tycker nog jag kommit igång med träningen ordentligt. Jag siktar ju på 2 gånger i veckan på gymet och 1 eller 2 gånger i gympasalen och däremellan får det väl bli en och annan promenad med jycken !
Nu i helgen har vi tagit 2 riktiga långpromenader till svampskogen, ca 1½ timmes promenad och fullt med både gula kantareller och trattisar i påsen (ja egentligen ska man väl säga korgen men jag har ju aldrig korg när jag plockar det får duga med en plaskkasse)( och den får inte tas fram förrän man hittat första svampen, allt enligt min läromästare (pappa)
så det blev lite svampsås i går till fläskfilen och idag slog jag till på kantarellpaj, riktigt smaskigt om jag får säga det själv (och VEM ska hindra mej)
Nu väntar en ny arbetsvecka som avslutas på lördag och sen tar jag bilen ner till Linköping för konsert med husguden Lasse Winnerbäck tillsammans med en av mina äldsta vänner, ska bli så kul !!
 
 
see you