Medelpass

I spinningen gick om jag får säga det själv jääääkligt bra !! Jag orkade hänga på nästan hela tiden, kan inte förstå
hur  jag orkade jag som inte har nån kondis alls men det gick väl på rutin hahaha !!
Det var hur som helst lika kul som förra veckan, men lite bättre musik vid det här passet :) Nu återstår bara att se om man kan gå och röra sig i morgon, tur man jobbar kort dag !!
har hämtat lite billetter idag, har mycket roligt att se fram emot...Joe Labero i höst Robert Gustafsson i vinter och sen en härlig långsemester till Kina i maj.

Ska bli härligt !!

See you

Blogging is the shit

Den där överskriften betyder ingenting men håll med om att den lät cool.....hahaha !! Nej det var väääääldigt längen sen jag bloggade, har helt enkelt haft annat för mej :)
Semestern har kommit och gått...Bästa grannarna Familjen Gradziks likaså och nu börjar allting återgå till de gamla vanorna igen....Vindrickandet får hålla sig till helgdags kvällar, jobbet börjar komma igång ordentligt efter sommaren och jag har börjat spinningträna igen, Kors i alla tak !!
Körde förra veckan för första gången på ca ett halvår och det var skit kul !! Jag började lite lätt med ett bas-pass men i morgon ska jag köra på med ett medel, få se om jag pallar det också. Men det är ju det som är bra med spinning man kör efter egen förmåga. Lägger på lite mindre motstånd och sitter ner lite längre om man inte orkar. Men jädrar vad kul det är !!
Sommaren har varit bra, ömsom sol ömsom regn, många bad har det blivit i poolen, poolpartyn och nattbad en härlig sommar med andra ord. Jag är så nöjd med vårt poolparadis !! och tänk om en månad kan vi fira att vi bott 30 (kan ni tänka er TRETTIO) år i samma hus, hujedamej !! Men jag stortrivs, skulle inte kunna bo på nåt annat ställe !! Visst är det kämpigt ibland med stort hus, mycket gräs som ska klippas, lite rabatter som ska fixas och en ganska lång bit in till närmaste affär men det är också det som är det bästa med att bo här !! Ett stort härligt hus med karaktär (sneda väggar och golv och tak hmm) härligt gräs att gå barfota i (om man aktar sig för kattlortar getingar och humlor) (och tistlar med för den delen) Prunkande rabatter (ja maskrosorna är fina när de blommar!!) och lugnt och skönt utan bilbrus (fast det vore allt skönt med en kiosk på cykelavstånd) Ja ni förstår vad jag menar I love it !!

Nu börjar höstmörkret krypa sig på och det blir allt kyligare åtminstonde på mornar och kvällar så nu är det strumpor på !! Kanske till och med får ta fram sjalen i morgon.......
Nej nu är det snart dax att krypa till kojs för i morgon blir det ännu en tidig dag !!


see you

en till låt

http://www.youtube.com/watch?v=oZi8qDOaRO0


En helt underbar låt som de sjöng i kyrkan i St:Anna juli-10





see you again

Länge sen sist

jag bloggade men jag har haft fullt upp......Semestern är slut och jobbet har börjat igen, kul men ganska jobbigt man är trött på kvällarna i alla fall i benen !
Semestern är jag ganska nöjd med, vädret kunde väl ha varit lite bättre men å andra sidan kunde det
varit värre också, ömsom sol ömsom regn. Poolen har utnyttjats ganska flitigt, så skönt så skönt !
Vi har som sagt varit i Skåne, en helg i Mon där vi (jag + Anderssons och Mor) varit på konsert med Peter och Matilda En härlig upplevelse, vilka sångare och entertainers de är oj oj oj !!!
hör bara här på Peters version av Halleluja från vinterns julkonsert :
http://www.youtube.com/watch?v=j6c9pGGfTCY

Sen har vi haft kusinträff här hemma också, tillsammans med familjen Gradzik, en härlig lördag !
Regnet låg i luften men vi chansade och dukade ute på gräsmattan och fram på eftermiddagen började de
dyka upp. Vi blev ett härlig gäng på ca 35 personer och några hundar och vi roade oss med tipspromenad, poolbad grillning och lite nattligt poolbad också, ja vi hann till och med med lite guitarhero.
Här några bilder från dagen :

Sandra har varit hemma några dagar på alltid lika kärt besök, i går for hon hem till Skåne igen. Nu  är det en dag kvar att jobba den här veckan. I helgen är det Å-festen, blir nog ett besök i stan.
Nej nu blir de sängen



see you