Sopp-torsdag

I kväll var det soppdag hemma hos oss. Köttsoppa med nybakat bröd ( ja bröd inhandlat i affären och färdigbakat hemma)  Det passade bra i kväll när regnet närmade sig med stormsteg och som i detta nu forsar ner utanför fönstret.
Mörkt har det blivit också fast klockan bara är kvart över 9.
Efter maten var jag duktig och städade övre våningen. Får ju storfrämmande på lördag, Sandra från Skåne ! Och sen ska vi ha kräftfest här i Mörby på lördag kväll. Då kan vi förhoppningsvis sitta i Pergolan men man vet ju aldrig med vädret.
Men nedre plan lämnar jag till gubben så har han nåt att pyssla med i morgon.
Nu ska jag ta mej lite frukt och softa innan sängen väntar.



see you

utflykt

Igår var jag ledig från jobbet och dagen blev fullsmäckad av aktivitet. På förmiddagen var jag in till den stora staden och fick håret fixat, och lite ärenden gjorda. Efter det for jag hem fixade lunch och gick en promenad med dogge doggelito,( ja Max förstås)
Kl 14 hämtade jag upp fru Pettersson och sen blev det en utflykt i Sörmland. Första stoppet blev Jurss mejeri i Flen.
En liten besvikelse faktiskt. Ja inte på utbudet och de fina ostarna och de andra varorna de hade men på själva besöket. Jag hade förväntat mej en liten röd stuga med getter och får betandes i hagar utanför och sen lite bodar där man fick följa osttillverkningen, men ack vad jag bedrog mej. När vi letat oss fram till stället visade det sig att det låg i en industribyggnad granne med migrationsverket. En butik med andra ord, väldigt spartanskt och enkelt. Mest diplom på väggarna och lite varor utplockade på bord och 2 stora kyldiskar med ost. Men vi handlade lite ost och marmelad i alla fall, blir kul att bjuda ostexperterna från Frankrike på efter kräftorna på lördag.
Sedan for vi vidare till Hälleforsnäs där vi letade oss till Bruksområdet.  Där finns 2 Outlet butiker där den ena säljer husgeråd (mycket fina saker men oxå konstiga) och så Lager 157 där det finns en hel hoper kläder och skor att inhandla. Efter en fika på kafeet, goda smörgåsar och en supergod snickerskaka så vandrade vi genom varuhuset. Fanns mycket konstiga kläder (man är väl för gammal för dagens mode) mycket mönstrat och storblommigt både billigt och dyrt mycket märkeskläder och så lite baskläder. En tröja 5 pack strumpor och ett armband blev det till slut.
Sedan avslutade vi med att se Kolhusteaterns uppsättning av Allt eller inget. Ett gäng glada amatörer som gör en helt underbar musikal värd varenda krona ! Så duktiga talanger och vilka modiga killar, de avslutade showen i stringkalsonger och i sista scenen slängde de faktiskt dom oxå, spritt nakna alltså. Ja de stod i en trappa och var nakna i ungefär 2 sekunder men i alla fall, det kräver mod !!!
En mycket trevlig eftermiddag och kväll, nu börjar det vända uppåt med humöret tror jag...... Bara 1 ½ vecka kvar att jobba sen blir det lite semester igen.



see you

gottis

kvällsmaten i kväll : Machesallad, körsbärstomater, avokado, rödlök och panerad stekt getost !! Mums !



see you

sport-måndag

I kväll var det sportextra på tvn nästan hela tiden... Ena minuten vann Sara Sjöström endast 15 år gammal
världmästerskap i 100 m fjäril och slog dessutom världsrekord nästa sekund presenterades Zlatan i Barca-tröjan.
Vilken svenskdag eller hur ?? VI är bra duktiga vi i lilla Sverige. Att få fram såna otroliga talanger. Och Zlatans leende........ja man bara smälter eller hur, han är så otroligt fulsnygg !! Men vilket leende.......Hoppas verkligen han lyckas i Barcelona, han har en vinnarskalle och ett otroligt självförtroende så han kommer säkert att infria alla spanjorers
önskningar.
Den här veckan känns lång lång lång.....Många långa dagar till nästa helg.... Men det är väl bara att kämpa och kämpa på ! Och hoppas att vi får mycket att göra så tiden går fort. Men jag är i alla fall ledig på onsdag så då hoppas jag på sol och pool :)




see you

Snart klart !!



PLAYA MÖRBY !!


SEE YOU THERE !!


jobbarlördag

Kändes trist att gå till jobbet idag. Trist trist trist, för när man inte kan sova på natten då är det segt att gå upp på morgonen när man till sist har somnat in vid fyra tiden. Jag somnade till i går kväll vid 11 men vaknade efter en stund
och var naturligtvis nödig, jag drack ju kaffe i går kväll. Typiskt. dumt av mej. Men vad gör man när man har trevligt. Linn och Daniel med sambos var ute och åt lite grillat spelade lite kubb och Daniel hade med sej goda muffins han bakat så det fick bli det och kaffe till efterrätt. Jättegott men som sagt det straffade sig på natten.
Så det blev tungt att gå upp i morse. Men timmarna flög iväg på jobbet det var ganska mycket folk i farten så tiden gick fort. Berra hade skaffat biljetter till friluftsteaterns sista föreställning inne i stan så kl 15 bänkade vi oss för att skratta och ha kul en stund. Riktigt bra föreställning ;gröna hissen blev många skratt. Och det behöver jag just nu när inte humöret är på topp.
Nu är det 2 TVÅ veckor kvar att jobba innan semester, 2 tunga veckor. Men förhoppningsvis går det fort åtminstonde den sista för då har ju både syrran kommit och Sandra kommer hem på en veckas besök, kul ! Det behöver jag för att lätta upp stämningen, just nu är jag som sagt väldigt låg.....
Nu ska jag gå och titta om det är nåt kul på burken men det är det väl inte förstås.....kanske kan få med gubben på ett parti vändåtta.....får se annars blir det väl en bok.....



see you

fredag igen

Fredag igen och nu stundar helgen. Solen lyser....med sin frånvaro. Och det gör ju inte humöret bättre precis, det här börjar likna en riktigt depp-blogg.....Igår kväll såg jag dessutom en riktig snyftare : Marley och jag. Känner ni för att se en film a la lilla huset på prärien ( i fråga om 100 % snyft på slutet) så se den. Och allra helst om ni har eller har haft ett
älskat husdjur. Jag kan lova att det behövs näsdukar på slutet..... En mysig film passar kanske mest oss tjejer för det är inte mycket pang pang i den men åtminstonde en snygg tjej är med Jennifer Aniston så man kanske kan locka mansfolket till att titta.
Får se om det spricker upp till kvällen så det blir lite grillat till mat. Ett glas rött blir det definitivt !




see you

depp-torsdag

Ja jag kan ju inte påstå att jag är mer uppåt idag än jag var igår....Är väl inne i nån riktig down-period, allt känns
botten... Så då fick det väl bakas lite då, blev inspirerad av Leilas program igår. Jag gjorde hennes Sticky buns: bullar med valnötter pekanötter och en massa andra godsaker och toppad med en glase av philadelfiaost, florsocker och lime.
Ser ganska gott ut eller vad tycker ni ?

Ja hon spritsar ju mycket proffsigare än jag men jag improviserade och det luktar ljuvligt. (och glacen var förbaskat god när jag provsmakade)
Nån som är sugen och vill komma och fika ?? Välkomna !

see you

depp-onsdag

Usch vad jag känner mej deppig !!! Inget är kul, det händer ingenting......alla andra har skoj men inte jag.....
Jag skulle vilja ........tänk om nån.....trist liv man lever ! Upp på morgonen äta frukost läsa tidning åka till jobbet jobba fika jobba lunch jobba fika och så jobba igen och sen hem laga kvällsmat titta på tv surfa på datorn och sen läsa en
stund innan man somnar.......
Tänk om det hände Nåt kul................................................





see you

Tisdag

Tisdag kväll och vi har precis avnjutit en god måltid med lite Thai-soppa med frästa kräftstjärtar och en
bit gott bröd och ett glas vitt. Stark smak men väldigt gott !! Keldas thai-soppa kan verkligen rekommenderas
serveras som sagt med lite frästa kräftstjärtar. Enkelt men väldigt gott med mycket smak. (kräver vin faktiskt)
Nu är det allsången på Skansen (inte nån favvo) men om en timme är det mord i midsommer och DET är en favorit, kan man inte missa !!! Hoppas avsnittet i kväll är bättre än förförra veckan för det var inget vidare.....
I morgon är det lång arbetsdag men sen är det  en ledig torsdag !! skönt med sovmorgon....






see you


3 veckor kvar

Usch 3 veckor kvar att arbeta tills nästa semesterperiod......Hur ska jag orka ....Men det är bara att hugga i, och jobba på
men men skulle gärna vara hemma och ligga i poolen istället. Kunde gott regna och vara kallt i 3 veckor till!!!


Lomma by the sea juni -09




see you

Skogshallon !

Hittade skogshallon på min kvällspromenaden med Max. Men hade inget att plocka i !! Men men man får leta lite i dikena och sen hittade jag en bit tegel..... Blev en fin bild och jag lovar de smakade sommar !!!



see you

Diddi 43 År

Grattis Syrran på 43 års dagen bara 7 år kvar till mitten av livet :) Ha en bra födelsedag vi ses snart Jag längtar !!!

hmmmm

Nu har jag kastat mej ut i det okända......... Bara att vänta och se resultatet...Får se om jag avslöjar det...



see you

fredagkväll

Jajamensan det blev ett kvällsdopp men det är liksom ingen vits att ha lamporna på när den stora lampan(SOLEN) lyser fortfarande. Kan faktiskt inte förstå varför man sätter lampor i poolen för man badar väl sällan när det är mörkt ???? Eller det kanske man kan.....Kanske ska prova......Nakenbad i månsken kanske......Nej nån nakenchock på Mörby blir det nog aldrig det kan jag nog lova.
Nu har man i alla fall druckit ett (1) glas rött ätit lite grillat och potatis, varit en promix med Maxen ner till potatislandet för att kolla läget och det fanns faktiskt potatis under plantorna så i morgon blir det nyupptagen Mörby potatis till maten mums !!
Blir några timmars jobb först men sen hoppas vi på solsken och bad .



See you

redan helg ?

Så har då den här veckan gått i racerfart som vanligt nu för tiden. Kan det bero på att man blir äldre att tiden bara rinner iväg ? Solen skiner i alla fall i dag och jag har redan hunnit gå promenaden och tagit ett dopp. Ska snart ge mej i väg till jobbet för ett par timmars samvaro med kunder och arbetskamrater. Sen får det nog bli en grillkväll för Berra och mej. Kanske kan ta sej ett kvällsdopp ?? Måste prova att simma i lampans sken, kan nog vara mysigt.





see you

Spotify

Sitter och lyssnar på gamla godingar......och sjunger med ! Konstigt att vissa texter inte försvinner från ens hjärna och hjärta..... Ted Ola Pugh,,,mmmm vilka minnen vilka minnen......



See you

Mitt i juli

Japp nu har halva sommaren gått. Det är den 16 juli idag och då har ju juni och halva juli passerat och andra halvan juli och augusti väntar. Nu blir det mörkare om kvällarna, men förhoppningsvis så har vi många varma dagar och kvällar kvar. Idag var det jobb igen, hela långa dagen men i morgon har jag sovmorgon, skönt. Kanske kan bli en simtur på förmiddagen ....... Ja en promenad blir det ju förstås och efter det kanske jag hoppar i poolen för det hinner jag nog med.
I morgon ska jag till posten och hämta ett paket, har skickat efter en extern hårddisk så jag kan slänga över alla viktiga grejer och foton från datorn tills nästa gång den pajar :) Ska bli skönt att ha lite backup, äntligen.
Nej nu blir det lite tv innan spikmattan kommer fram. Sov väldigt dåligt i natt så förhoppningsvis är jag tröttare i kväll.



see you

onsdagsledig

Idag har varit en härlig dag. Strålande sol så fort man slog upp de ljusblå så det fick bli frukost och tidningsläsning ute vid poolkanten. Efter det blev det en promenad med Maxen innan solen blev för het. Sen blev det en heldag vid poolen. Så jäkla underbart ! Tänk att det kunde passa på att vara en solskensdag när man var ledig !! Känns verkligen härligt !
Jag har inte gjort ett jota nyttigt idag bara läst simmat och solat känns skitbra att verkligen vara lat och vila på sin lediga dag. Nu till kvällen kom en rejäl regn och åskskur. Nu ska jag titta lite på tv gå en kvälls promenad med hunden och sen gå till sängs på spikmattan :)  I morrn är det jobb igen ! Har förresten bokat in en resa till hösten. Då kommer jag att våldgästa syrran och hennes familj i Frankrike. Ska bli urskoj det var ett tag sen jag var där, hoppas bara det blir fint väder oxå, men det har syrran lovat fixa.


see you

Internetstrul

Japp då är man på banan igen. Internet och telefon har varit ur funktion i ett par dagar men nu har de fixat till det. Trodde för ett ögonblick att vår kära internetleverantör gått i konkurs som vi ¨råkade ut för för några år sedan men som tur var var detta inte fallet. Skönt men det var ju tyvärr inte så bra med internetavbrott just i dessa tider när vi lagt ut annons på husvagnen ! Men det ordnade sej i alla fall och nu är husvagnen såld och väck !!! Känns lite sorgligt jag hann inte riktigt säga hej då men men så är det i alla fall ! Får se om vi hittar nån ny mindre vagn eller om det blir en motorcykel ???
Vi får väl se hur det blir, men ska vi få med oss alla grejor som vi brukar när vi åker bort och  dessutom har en bamsehund som ska med så får det åtminstone bli en med sidovagn :)
I kväll var det riktigt fint väder när jag gick min vanliga hundpromenad efter jobbet, och det skulle visst bli fint i morgon med och det låter ju bra. Jag är nämligen ledig i morgon så det kanske blir en dag vid poolen......
Nu har jag lagt in 1 kg gurkor som blir klara om ett par dagar ska bli smaskigt på leverpastejmackan.
I kväll är det födelsedagskalas på tv för Vickan som blir 32. Själv ska jag nog ta mej an nån av det böcker jag fick
på posten idag.....Kan knappt hålla mej.



see you

regn eller uppehåll ?

Ja nu går vi bara och väntar och undrar om vi ska kunna sitta ute eller om det blir inne i kväll ? Grillkväll ska det bli i alla fall för grilla går i alla väder. Och med goda vänner som sällskap kan det ju inte bli fel eller hur ? och kylan kan man
klä sig för det  finns både filtar och täcken och varma jackor,




see you

Fredag

Nu är det fredag kväll och jag har precis lagt in en annons på blocket. Vi ska sälja husvagnen, åtminstonde om vi får nån seriös köpare ! Husvagnen besiktades i dag utan anmärkning och den är ju jättefin men lite för stor för oss nu när vi i regel bara är 2 st i den. Skulle vilja ha en mindre och helst en med långbäddar det är ju så skönt att slippa bädda upp varje dag ...... Så vi får se om vi får  nåt napp på annonsen.
Idag började jag för ovanlighetens skull tidigt (vi slipper ju plocka varor nu på sommaren) Så det blev en ganska lång dag för mej på jobbet, men det flöt på väldigt bra var en trevlig dag på jobbet.
I kväll har vi tittat på vårt nya favvo program på tv halv åtta  hos mej som visas i repris nu från tidigare säsonger. Eftersom vi missat det så är det väldigt roligt att följa detta och höra Helge Skoog underbara Helges roliga kommentarer om allt och alla. Han gör hela programmet !!
I morgon och på söndag är jag ledig så det blir sovmorgon !!! Underbart !




Känner ni nån som är intresserad så hör av er !!

see you

70 mm

Hittills....... Har precis kommit in från en blöt hundpromenad och det regnar fortfarande. Nu tänker jag ta ett
varmt och skönt bubbelbad och värma upp  mej lite.





see you

Choklad cheescake á la Leila



ser väl smaskig ut eller hur??


see you

vilket ös

Regn det har varit idag ! Hmm har regnat precis hela dagen inte varit uppehåll 1 jäkla sekund !!! Tur att man kan simma ;)


see you

regn regn regn

Regnet skvalar ner.....6 mm i går kväll på ett litet ögonblick och när jag tittar på regnmätaren i dag kl 6 så är det 25 mm och det regnar friskt fortfarande....Får se hur det slutar.




see you

mitt i veckan

Ja vad bloggar man om så här en onsdagskväll ?? Inte har det hänt nåt speciellt precis en helt vanlig onsdag i juli på jobbet är inte så jäkla spännande faktiskt..... En lång dag där klockan tickade förskräckligt sakta åtminstonde på eftermiddagen när det var som lugnast och minuterna segade sig fram. Usch och blä. Men klockan blev sex idag med och jag fick åka hem, När jag kom hem var solen framme och det var riktigt varmt och skönt ute, så jag och Max tog oss en promenad. Väl hemma brassade vi på grillen medans Berra klippte gräset. Det är gott med grillad korv med bröd eller hur, det tröttnar man aldrig på. Medans korven grillade klart och gräsklippar-Berra nästan var färdig började det droppa, Berra körde rally runt  rundeln i rasande fart för att hinna klart och just som han kastat (!!!) in gräsklipparn i verkstan så började det vräka ner !!!! Det fullkomligt öste ner från himlen, tur att man hann in med grillen under verandan och där satt vi sen och smaskade korv och tittade på hällregnet. Berra var ju lite irriterad för han hann inte riktigt klart med gräsklippningen och inte hann han ut och titta efter flyghavre heller men men det blir fler kvällar. Men imorgon skulle det visst bli Polen-oväder istället för Ryssvärme, ja de rör sig med roliga termer på kvällstidningarna !! Skyfall och oväder är att invänta i natt och imorgon den som lever får se. Men nu är det i alla fall bara 2 dagar kvar den här arbetsveckan sen är det helg och ledigt igen,  jag längtar redan.



see you

Bakdag

Idag fick bli en bakdag för mej. Slutade tidigt så då får man passa på det blev 4 sockerkakor och 4 Foccacia. Det luktar ljuvligt i köket. Det är mysigt att baka och väldigt trevligt att ha i frysen om det kommer oväntat besök till kaffet.
Jag bakar som vanligt efter Leila Lindholms recept det blir faktiskt alltid bra ! Hennes bok A piece of cake kan varmt rekommenderas, jag har bakat många olika recept därifrån och faktiskt aldrig misslyckats !! Lätta recept med bra ingredienser som man faktiskt kan variera.
Just nu pågår minneshögtiden över Micael Jackson. En stor artist som gick bort alldeles för tidigt. Jag såg bilder från hans sista repetion 48 timmar före hans bortgång, fortfarande rytmen i kroppen och såg förvånansvärt pigg ut. Så tragiskt liv men ett sånt musikaliskt geni!! Just nu sjöng Jennifer Hudson hans underbara Il bee there . Vilken melodi och vilken text !!! Helt sagolik. Hoppas min favorit också kommer Heal the world. Jag gillar mest hans ballader faktiskt de har en varm ton och underbara texter. Jag tror aldrig vi kommer att se en sån stor artist igen.
Nu ska jag stoppa brödet i frysen och fortsätta titta och lyssna på programmet. Det blir svårt att välja kl 21 då börjar ju det underbara Morden i Midsommar. Det kan jag nog inte missa, minnesprogrammet kommer säkert i repris.


see you

jobb, slit och onda ben

Då har arbetslivet börjat igen. Och som det började : Massor av kunder lite personal och datastrul !!! Man kan ju få spader för mindre !! Usch och fy man hade nästan lust att åka hem igen men man fick väl hålla sig till kvart över sex.
Men å andra sidan är det ju rätt kul med mycket kunder om man jämför när vi står och glor på varann och inte har nåt att göra, då gnäller vi för det. Nej tacka vet jag en hård dags arbete med många positiva människor och nöjda kunder. Ett
leende från en kund kan göra livet lättare. Men det kändes i benen när klockan närmade sig stängningsdax, tur att jag
har kort dag i morgon !
Annars har det blivit ett rejält omslag i vädret i dag: 15 grader varmt och just nu störtregn. Inget vidare synd om de som har semester nu. Men det såg ut på väderkartan som om det skulle kunna bli lite bättre i morgon och på  löpsedlarna läste jag att ryssvärmen skulle komma vad nu det är ? ca 30 grader stod det inom parentes.
För övrigt köpte jag färska aprikoser idag på Konsum om nu nån skulle vara intresserad av att veta det,. Smaskigt värre. frukt det är mitt liv de ! Idag har jag plockat i mig 1 banan 1 kiwi 1 äpple 1 nektarin och 2 aprikoser........ Och kvällen är inte slut än.....Får se om jag tar en aprikos till .....
Nej nu ska jag surfa runt lite bland nyhetssidorna





see you


Kvällsregn

Ja så kom det då en skur tills kvällen. Ganska skönt faktiskt med ett svalkande regn. Jag och Max tog en tur ner till potatislandet och det kändes friskt och skönt ute, det riktigt luktade regn. Nu är det snart dax att gå och knyta sig inför morgondagens arbete. Idag får jag lov att säga att jag varit riktigt lat.... Ja lite mat har man ju lagat förstås kokat lite kaffe, gått långpromenix med voffsen, städat poolen men mycket mer än så har det inte blivit. Har lyssnat klart på en ljudbok förresten; Guds starka arm av Åsa Larsson och Lena Andersson. En kortbok på 2 cd skivor men med ett mustigt norrländskt språk och en liten mordhistoria mycket hörvärd faktiskt. Nu ska jag ta mej an nästa : Ängelns lek av Carlos Ruiz Zafón får se vad den har att erbjuda, verkar spännande. Får bli mitt sällskap till och från jobbet nu när Rix Morron Zoo har semester.
Nej  tack och godnatt för mej.


See you

Sista dagen innan jobb

Sista dagen innan jobbet startar.... Solen skiner faktiskt även om det känns ganska kyligt i luften. Gick en långpromenad med Voffsen som jag inte gjort på länge pga olika omständigheter och det kändes härligt. Nu får vi börja ta tag i det här igen slut med förfall och slapphet, nu ska det ätas nyttigt och motioneras och inte pimplas så mycket vin.....i alla fall inte i veckorna ....... Har haft semester från alla matkrav och stegkrav men i morse åkte stegräknaren på igen. Och sen blir det 1500 kalorier per dag igen tills nästa semesterperiod i alla fall, ska i alla fall försöka hålla det så gott det går på vardagarna. Men som ni vet så har jag bestämt mej så har jag !!




see you

lördag em

Ja så är vi då hemma från vårt lilla äventyr igår. Kan avslöja att utflyktsorten var Kolsva Herrgård där det serverades 3-rätters middag med gott vin, härlig gammaldags miljö lugn och ro och mysigt och annorlunda hotellrum, det var verkligen
herrgårdsstuk på det rummet med storblommiga tapeter högt i tak och stora härliga fönster men gräsligt varmt.
Men med alla tre fönstren på vid gavel och ett härligt åskväder utanför så kunde vi i alla fall sova gott i sköna sängar.
I dag vankandes det en god och riklig frukost i matsalen med kristallkronor och färska blommor helt underbart.
Nu håller vi på att ladda inför kvällens sommarfest hos grannarna. Hoppas regnet håller sig undan och att vi kan sitta ute
och njuta i sommarnatten. På måndag är det dags att åka till jobbet igen, de här 2 semesterveckorna har verkligen gått fort men vi har hunnit med väldigt mycket faktiskt. Får se om det hänt nåt speciellt på jobbet men det kanske står stilla där också under sommaren.




see you





Bröllopsdag

Idag är Berras och min bröllopsdag ! Vi har varit gifta i 27 år kan man tänka.......Jag borde säga att jag minns det som igår och det är klart visst minns jag kanske inte hela altet men mycket mycket glada mysiga minnen har man,.....Skulle gärna göra om det men nu får man vänta på barnens bröllop. Hoppas det inte dröjer för länge ........ En underbar fest är det med bröllop i alla fall.
Idag så här 27 år efteråt ska jag bjuda min man på hemlig utflykt. Vi åker efter lunch och blir borta till i morgon fm, och han har ingen aning om vart han ska ! Det ska bli jättemysigt han är verkligen värd det efter att han sliter så med vår
pool och poolområdet. Det är guld värt att ha en sån händig man kan jag lova. I morgon ska jag avlöja vart vi for och kanske visa några bilder.


Här är min livskamrat forever !!


see you

Sista semesterdagarna

Ja så var då den här semesterperioden snart över. Och jag kan ju knappast klaga på vädret. Strålande sol och heta nätter ja rent av tropiska de här sista. Vi kom hem i går efter att ha spenderat några dagar nere i Skåne. Det var härliga dagar, Vi började med grillkväll, sen var vi till Köpenhamn hela fredagen. Vi tog tåget på förmiddagen och strövade längs Ströget (haha) tog en fika med danska wienerbröd med chokolaaaade mums mums gick lite i affärer tittade på studenter och mötte Daniel och Josefin på torget. Tillsammans gick vi och åt god mat på en restaurang i Nyhavn, smaskigt och gott med ett glas rose, härligt i solen. Framåt kvällen gick vi på Tivoli. Mycket folk, mysig atmosfär och häftiga karuseller varav naturligtvis Berra Daniel och Josefin var tvungen att prova den värsta !! Men de överlevde som tur var.
Sen blev det tåget hem igen till husvagnen där vi avslutade med lite kortspel.
Dagen därpå var det 25 årskalas hos Sandra. Vi blev bjudna på supergod mat och mumsig tårta god dryck och trevligt sällskap. En riktigt trevlig fest !!
Dagen efter for Mor och Far hem och vi tog en tur till Lomma på eftermiddagen vi ville ju bada i havet. Josefin och Daniel (på hemväg) och Sandra gjorde sällskap med oss . Vi hamnade på hundstranden !! men det gick allt att bada där också
men jag förstår ju att riktiga stranden är trevligare. Men bada gjorde vi fast det var fasligt långgrunt så man fick nästan gå en kilometer för att doppa sig.
På måndagen blev det lite shopping, vi köpte present till Sandra tillsammans med henne(balkongmöbler) och hon handlade mera möbler på Ikea i Malmö. På kvällen blev det lite grillat mums.
Tisdagen ägnades åt att riva husvagnstält plocka ihop våra pinaler och göra oss färdiga för avfärd. Vi sa hejdå till Sandra och Daniel och for för att hälsa på Wanja och Göran i Västra Karaby strax utanför Lund på väg hem.
En trevlig kväll med god mat och dryck och prat.
På onsdagen satt vi i bilen en lång väg hem i värmen Tack gode gud för AC.
Nu är det torsdag och kväll och en varm dag har gått till ände. Det är härligt med pool.





see you