Mysmiddag

Har haft en riktig mysmiddag och "tjejkväll" (fast jag är en gammal tant) med två toppensnäckor, Limpan och Isa . God pizza och ett par glas vin och massa kul gagg och snack !! Tack för att jag fick vara med och gagga, och mysa, kul att träffa er och hoppas det blir snart igen,
Snö och yra präglar dagen och kvällen i morrn är det sovmorgon tack för det televerket. Sen blir det lussebak, ljusletande och fram med stakar och stjärnor

see you

Vinter på gång.....

Kan det vara vintern som är i antågande?? ska det bli så att Berra får inviga sin nya plog på fyrhjulingen som han har längtat efter ??? ja det ser inte bättre ut, skitväder i dag och skitväder resten av veckan har Anders på tv- n lovat, fy och usch och blä.
Det var tur att man satt inne idag, men det känns i magen i kväll, är inte riktigt van att sitta på rumpan hela dan, så magen sa ifrån i kväll. Det blev inget gympapass utan magen fick vila istället. I morrn kväll blir det mysmiddag med 2 brudar, men först jobb 830-19


see you

Osså vare måndag igen

Tänk vad veckorna går fort, om en månad är julen nästan förbi.....Tänk vilket ståhej för bara några dagar. tror jag ska föreslå bojkott.....Men förresten det är ju rätt kul att träffa nära och kära och äta gott, spela spel (vinnarskallen har talat) och mysa med glögg och tänd kakelugn !! Veckan har knappt börjat men imorrn blir det Stockholm igen....Tänk vad jag flyger och´far ,-) Imorrn blir det styrelsemöte, ja tro det eller ej men på gamla dar så har jag blivit fackpamp !! Hmm nevars så mycket pamp är det inte av mej men jag ska i alla fall ingå i avdelningsstyrelsen inom Farmaciförbundets avdelning för DocMorris. Får se om jag kan göra nån nytta, jag har i alla fall arbetserfarenhet !! Men det blir kul med ett avbrott i vardagen och att se Stockholm så här i julskyltningstider. Får se om jag hinner träffa Linn en sväng också, skulle vara kul ! TIll helgen har vi julskyltningshelg med besök av Pernilla Wahlgren, får se om hon är så där jädra glad som jag bara inte orkar med.....Får väl hålla för öronen när hon brister ut i sång och gapflabb, (Nästan lika illa som den där Sambatanten Sylvia som de förstör programmet Så mycket bättre med) Skönt att man slapp se det i helgen, hade trevligt främmande istället, skratt och snack och mat och vin, det är faan så mycket bättre !!! Där fick jag till det, hörde ni ordvitsen hihi. Nej kanske dags att krypa till kojs, tåget avgår 807 från spår nr 1 Hoppas jag i alla fall, men man vet ju aldrig det är ju SJ. Ha det gott see you !! Varför kör inte tåget? - Vi väntar på ström. - Kan inte han ta nästa tåg?

Absolut fredag

Härlig fredag, härlig vecka och snart är det advent !! Den här veckan har flytit på som vågor på vatten, Dagarna har gått fort, kvällarna ännu fortare jag har hunnit träna och träffa trevliga människor och helgen väntar !!
Idag hade jag vardagslyx på jobbet, tack Malin för behandlingen underbart avkopplande !!!!!
Nu är det kväll, god mat och god dryck På spåret och X-faktor kan man önska sig mer ????
Nej tror bestämt inte det Jag är nöjd !!!

Kram på er

see you

Full rulle

Idag var en vanlig dag på jobbet. full rulle det är ju den 20 gubevars BÅDE pensioner och barnbidrag det märks på apoteken kan jag lova !!
Men dagen flöt oerhört fort och smidigt Börjar se ljuset i tunneln på jobbet, men mycket jobb kvar förstås.
Nu ska jag fixa lite käk till oss ikväll ska vi festa på lax och potatis!
Sen blir det ett gympapass nere på Gillberga skola, länge sen sist så får se om jag orkar.
3 dagar till lönen som ska räcka till mycket, för nu är det snart jul i gen !!


see you

Tröttmössan

har varit på en längre tid nu...Har inte orkat skriva för huvet har varit uttömt på kvällen när jag kommit från jobbet. Vi har nämligen gjort en liten ombyggnad så det har i princip varit kaos en vecka med backar och varor överallt. Men kunderna har varit underbara, knappt någon har klagat utan tyckt synd om oss i stället eftersom vi har haft det så rörigt. Men nu börjar det ordna upp sig och vi börjar få ordning på grejorna och det känns skönt ! Bara vi får strukturera upp vårt nya lagerutrymme bara och får lite insynsskydd också !
Idag har jag varit i Stockholm på mitt första möte i skyddskommittén inom DocMorris, ett mycket givande möte ! Ska bli spännande att få en ny utmaning och bidra till ett bra arbetsklimat !
Förra veckan var jag totalt utpumpad när jag kom från jobbet så det blev inte till mycket träning förra veckan så det måste jag ta tag i nu !
I morgon blir det gympa och sen ska jag försöka få till ett träningspass på onsdag morgon innan jobbet också ! Måste börja jobba med kilona, har blivit alldeles för lite träning och lite för mycket god mat sista månaden,
Hittade ett skapligt billigt promenadband på blocket.....kanske ska investera så man kan gå några km på kvällarna nu när det är mörkt och kallt efter jobbet......Ska ta en diskussion med guben och höra vad han tycker, han vill ju skaffa ett åt Maxen haha och han har inte ens tittat på USA-voffsingarna i Ceasars program !!!

nej dags att slå igen ögonen och krypa till kojs och läsa några rader i Jonas Gardells : Torka aldrig tårar utan handskar, lika bra i bokform som den var på Tv (om inte bättre)


see you

Ps Jag vill aldrig flytta till Stockholm, fy Valingen som Astrid Lindgren skulle ha sagt, Vad bråttom alla har där Ds

Pappas dag !

Ja idag var det alla pappors dag ! Firade med god middag och god tårta med 2 av barnen och deras sambos. Egna pappsen fick hemligt paket från mej och syrran som öppnades hemma i Linköping !
Grått och trist väder idag och hela helgen, har knappt varit utanför dörrn Nej november bjuder inte in precis.
Nu har vågen passerat error (för mej i alla fall) dags att ta tag i livet, träningen och mathållningen, Inga mera frossande, nu ska jag banne mej sköta mej !!!
Många fäder finns i mitt liv. alla lika älskade !!
 
see you
 
by the way love Solsidan veckans avsnitt med Annas facebookande KLOCKRENT !!!!!
 

Fredag.....

Och det är tyst i huset.....Alla har farit hem, och det är bara guben och jag kvar här hemma.....Tyst och stilla är det !
Efter en kanondag på jobbet, allt flöt på så är det fredagkväll och jobbarlördag i morrn. Men ett par timmar går fort, och sen får det nog bli glöggpremiär i morgon kväll,
Kallt nog är det !!

see you

Snabbhelg

Alltså vad är det med lediga helger, varför går dom så jädrans fort ???Hinner knappt vara fredag kväll förrän söndagkvällen är här !! Vet knappt vad jag gjort den här helgen,....Men en sammanfattning kommer här
Fredag kväll smörgåsbord i Ekbacken, kortspel och skratt och vin !!
Lördag promenad med voffsen tvättmaskin umgås med familj spela på hästar som inte sprang som jag ville Middag för Mor Far Pierre Amanda Daniel Och Josefin Lite mer kortspel (och den här gången vann jag hahaha !!!
Söndag sovmorgon, kesoplättar till frukost, skogspromenad svampplockning svamprensning hundträff mat och film nu i kväll !!
En fullspäckad helg och nu en ny jobbarvecka !! Bara att gilla läget
see you

Alla helgons natt !!

I dag blev i alla fall rubriken rätt, gårdagens matta vet jag inte vart den kom ifrån, skulle naturligtvis vara Novembernatt!!
I kväll är vi bortbjudna till Ekbacken på alla-helgonsmiddag !! Ska bli mysigt hoppas brasan är tänd !! Och lyktan är tänd på graven, blev så fint och stämningsfullt ! Så vackert med alla lyktor och gravsmyckningar!
Helgen hoppas jag blir solig, ledigt från jobbet och kanske man kan ta sig en sväng till skogen för att se om trattisarna finns kvar eller om älgjägarna plockat alla i brist på älgar ???
Men ett par långpromenader med Max får det bli i alla fall !!
see you

Novembernatta

Stackars alla rävar älgar och harar som vistades runt Mörbyvägen för en kvart sen, de måste ha blivit vettskrämda ! Dragandes på nåt stort med 2 hjul, med ryggsäck på ryggen och matkasse på styret kom en galen tant i 54 års åldern sjungandes och skrålandes för full hals......jag glömde cykellyset och ficklampan i morse, men jag är inte rädd för mörkret nej då :-)
see you