Natti natti

Vad skönt med sovmorgon i morgon !! Eller ska man kanske sätta klockan och titta på Vasaloppsstarten ??? Nej jag tror jag skiter i det, det ser ju likadant ut varje år : alla ger sig iväg i all hast och sen blir det stopp i backen, vad fasen ska de ha så bråttom för när man ändå vet att man blir stående några hundra meter bort och man har 9 mil kvar ?????
Galningar, jag tänker sova och hoppas på att ingen (med andra ord min gubbe) väcker mej före kl 9.



See you

Jobbarlördag

Idag var det jobblördag. Idag var det väldigt mycket att göra och vi som trodde vi skulle få det lugnt, men folk var väl ute och strosade i det fina vädret och då kom de på att de skulle handla på apoteket ,) Men det gjorde inget tiden gick så fort. Efter det blev det shopping av mat på Coop och när jag kom hem en promenad med Max. Nu är det snart kväll och jag ska väl laga lite mat efterrätten är redan klar: Fruktsallad mums !
Blir nog en köttbit med lite god potatis och sås till middag tror jag och sen blir det väl melodifestivalen i tv soffan förmodligen. Hoppas morgondagen bjuder på sol så det blir en skön dag ute den första dagen i mars.


See you

Dumma våg....

Usch nu börjar vågen dumma sig visar alldeles för mycket.... Kanske ska ta tag i det nu innan det blir för mycket. Men vad ska man göra ?? Jag tycker jag äter bra gympar 2 gånger per vecka spinning 1 gång per vecka går promenader med hunden.... Måste man späka sig för att inte få de där extra kilona ? Nej  fr o m Måndag får det bli några veckors kamp !
Nu ska jag snart till jobbet och glädja mina medmänniskor. Tyv'ärr är jag inte ledig och kan vara på torget idag för att protestera mot våldet men ni som kan var där och gör vad ni kan !! Vi måste få lugn och ro i den här stan !
Eskilstunakurirens logga säger väl allt :


see you


Fredag kväll

Nu är det fredagkväll och jag är trött i benen. Stegräknaren visar 15000 steg idag så nu blir det mat ett glas vin och sen soffan resten av kvällen, för i morgon är det dags igen, till jobbet igen ,,,,,,,,, 





see you


Åh vilken underbar dag !

En riktigt fin vinterdag idag och som tur var har man ledigt från jobbet ! Tog en riktig långpromenad tillsammans med Lisa på 1½ timme och det var ljuvligt. Nu har jag varit ute och njutit av solen utanför huset, i helgen blir det nog en fika ute om det håller i sig. Här lite bilder jag tog.



see you


trött morgon

Ujujuj vad trött jag är. Fast jag kunde sova till halv 9 ! Skönt ! Ser inte så där jätteskönt ut ute lite blåsigt men solen försöker titta fram. Det ser VÄLDIGT halt ut på "våran" väg så idag blir det halkskydd på. Får försöka mej på en promenad med hunden i alla fall får väl krypa fram i värsta fall.
Gå gärna in på Ekuriren.se och skriv på deras namnlista mot våldet. Bra rutet av tidningen ! Vi behöver alla säga ifrån.
Hoppas de griper den eller de skyldiga för mordbranden på Statt. Tänk vad kallsinningt att tända på ett hotell kl 4 på morgonen när alla gäster ligger och sover, heder åt personalen som räddade alla och gjorde ett kanonjobb. Nej nog gnällt nu ska jag sätta på kaffe åt gubben och sen blir det promenad



see you

Sen kväll med mej

Ja nu är det sen kväll och jag ska snart krypa till kojs. Jag är skittrött i benen och i huvet får se om jag kan sova lite  i natt.  Imorgon är jag ledig och kan sova lite längre än vanligt, har inte planerat för nåt särskilt bara en liten promenad över till Grannen. Sen ska jag bara ta det lugnt, plocka lite här hemma kanske dammsuga om jag orkar.......  Hoppas i alla fall på bra väder för promenaden.
Åkte förbi statt på vägen hem i kväll och blev lite sorgsen. En tråkig syn med poliser brandbilar stegbilen framkörd och en brandman stod och sprutade in genom ett fönster och vita avspärrningsband. Man blir så ledsen att se förstörelsen, så här ett jubileumsår när stan ska vara  till sitt vackraste till sommaren, får se om de orkar bygga upp igen. 




see you

Brand på stan

Godmorgon ! Vaknade av nyheten om att statt står i brand. Usch vilka hemska bilder, skönt att alla på hotellet verkade komma ut oskadda. Man undrar hur det står till i den där världen bland restauranger och hotell, bränder och sabotage rätt som det är. Jag hoppas verkligen inte det är en anlagd brand för det vore gräsligt om maffiafasoner får styra stan. Tänk alla liv som riskeras !! 
Nu är det snart dags att fara till jobbet. det blir en lång jobbdag idag, först ord. jobb och sen vidare till Svanen för ett par timmars kvällsjobb ihop med dotter och chef. Men det går nog finfint, för i morgon är jag ledig så då kan jag ta sovmorgon.  Det ska bli skönt.




See you

Äntligen !

Jag säger som Gert Äntligen !! Nu får hon sin Daniel, kronprinsessan !! Det var verkligen på tiden att de slog till med förlovning. Naturligtvis jättekul för dom men inte minst för Sverige som annars mest rapporterar om varsel och nedläggningar. Hoppas detta blir ett uppsving för landet, det är klart att ett kungabröllop kostar men vi tjänar nog lite på kalaset också både i form av alla minnessaker som ska tillverkas turister som kommer att komma hit och intresset för Sverige och svenskar kommer att öka det är jag övertygad om. Jag tycker det är jättekul att hon väljer en helt vanlig kille från Ockelbo att kärleken får segra ! Han verkar riktigt vettig och vet säkert vad han ger sig in på.  Det blir spännande att följa förberedelserna för bröllopet och tänk vilken tur för alla tidningar äntligen något positivt att skriva om ! I dessa finanskristider. Hurra för Kärleken !!
http://www.hantverkarnabakmat.se/prod02.htm

see you

Sömnlös natt

Och jag som trodde jag skulle sova som en baby inatt ack vad jag bedrog mej. Jag var ju så trött i går kväll i hela kroppen och knoppen orkade knappt läsa innan jag släckte lampan. Jag somnade väl till ett tag men sen började tankarna gå i skallen. Hände lite grejer igår som jag tydligen var tvungen att gå igenom i natt ;(. Fick höra en ledsam sak på jobbet som malde i huvudet hela dagen men som tur var kunde Gubben hemma komma med ett riktigt roligt besked. Vi ska gå på andra chansen i Norrköping !! Han var en riktig turgubbe och vann 2 biljetter på K-rauta i fredags. Grattis till oss ! Nu får vi åka dit och titta och lyssna på bla BWO Scotts och Amy det blir skoj. Ser fram emot den 7/3. Idag blir det jobb till 15 och sen hem till Maxen och gå en lite promix med honom och sen blir det nog ett gympapass i gympasalen....tror jag....kan nog inte inte hålla mej borta...Men sen blir det fotbad för mina fötter ser för j-liga ut. Behöver skötas om.







see you

I love spinning

Spinning

Hemma igen efter ett jobbpass och ett spinningpass ! Jäkla vad kul det är, svetten rinner och man tror man snart ramlar av cykeln för man är så jäkla trött men ändå kör man på skitkul !!!

Imorgon (eller inatt) börjar bokrean ! Lat som jag är har jag inhandlat lite på nätet. Skönt att slippa trängas med folk nu sitter jag hemma i lugn och ro framför datorn och väljer och vrakar. Det blev några kokböcker (min passion) och en ljudbok. Så nu är det bara att vänta på paketet som kommer med posten. Ljudboken tänker jag spara till tågresan ner till Lund i mars om jag kan hålla mej så länge....... Nej nu är det snart dax att krypa till kojs och vila sina lurviga ben tills i morgon när det är en ny arbetsdag. 



See you

Måndag, måndag......

Så börjar då en ny vecka. I dag blir det jobb och efter det ett spinningpass ! har efter många försök fått en plats på 19 00 passet  som jag var på förra veckan och som var så kul ! En kanonbra ledare ! Har redan bokat nästa veckas pass oxå för att vara säker på att få vara med. Det ska bli skönt att svettas lite och sen kanske man kan sova ordentligt inatt ;)
Februari är snart slut och mars vårmånaden tar vid. Då blir det fullt upp varje helg, 50 årsfirande, resa ner till Skåne och avslutas med knytisfest. Det blir en kul månad !!!




see you

snökaos

Idag har det snöat nästan hela dan mer eller mindre. Stora fina flingor som singlade ner jättefint. Men inte så kul att köra bil i förstås. Tur att man inte jobbar idag för till i morgon hoppas jag det blir bättre.
Synd att sportlovet är slut för alla ungar nu när snön kom men jag vet inte om ungar åker så mycket skidor nu för tiden inte på längden i alla fall. Det blir väl mest tv spel och dataspel nu, Inte så mycket utomhusliv, synd. Men en som gillar snön är i alla fall Max. Han springer och gräver och rullar sig i snön, han fullkomligt älskar vintern !!


see you

Smörgåstårtarace

Idag var det firning av Limpan 20 år. Jag fixade smörgåstårtor (smaskigt om jag får säga det själv) mormor fixade fikabröd och tårta och Linn stod för systeminköp på systemet passande nog. En trevlig eftermiddag i glada vänners lag med pinsamt filmtaim för alla ....... Jag kände knappt igen mej själv men Linn var bedårande.






see you

20 februari Linn 20 År

Idag fyller min minsting 20 år ! Tänk vad tiden går och vad gammal man helt plötsligt är ;) Åren bara rinner iväg.
Hoppas du har haft en lugn och skön dag imorgon blir det fira av......
Jag älskar dej !!




see you

nu är glada julen slut slut slut

Ja det var ju ett tag sen förstås men idag åkte de sista julgardinerna ner.... alldeles för sent egentligen men men. Så nu väntas det på våren. Bara en vecka kvar på februari och sen är vi ju faktiskt inne i vårmånaden Mars. Skönt ! och sen drar det på april med påsk och finfrämmande från Frankrike och sen den 8 maj drar Mor syster och jag till Amsterdam, det ska bli så kul jag längtar !!! Ikväll skippar jag gympan känner att jag stressat nog för veckan, Har städat och bakat idag så jag känner mej lagom seg, blir nog tv soffan resten av kvällen.  Ska bara ta ett tag i badrummet först.




see you

Torsdagmorgon

Så var det då torsdag. Efter en som vanligt sömnfri natt så är det dags att åka till jobbet igen. Ja ja alldeles sömnfri var den väl inte men jag var väl vaken så där en 10 gånger ungefär sprang på toa 3 gånger  och låg och funderade däremellan. Ska det vara så här i klimakteriet att man inte sover på nätterna?? Det är inte kul !! Jag vill vakna och känna att jag verkligen är utsövd och att jag sovit gott hela natten, men icke sa nicke. Trist men sant. Jag tycker att jag gör allt jag kan för att jag ska vara trött och sova, dricker aldrig kaffe på kvällen äter inte sent motionerar åtminstonde 3 kvällar i veckan badar ett par gånger per vecka men vad ska jag göra mera ??? Får se om jag kan komma på nåt. Ja det är klart att jag skulle kunna pimla vin varje kväll för då blir man ju trött :) men jag tror inte det är lösningen. (Men det vore fan så mycket roligare) Får se om det blir bättre men det har jag ju å andra sidan sagt ett par år nu.....





See you

Onsdagsstress

Idag var en jäktig dag. Först till ordinarie jobb i T-a för att hämta skor och kodgrunka, sen till lasarettet för att jobba halv  9 till 13 lunch en halvtimma sen till Fröslunda och jobba 14-17 därefter till lasarettet IGEN för att pumpa ur lite blod och sen till coop för storhandling inför Linns 20 års dag. Jag ska göra lite mat till dess och tänkte passa på att handla i kväll för att kunna ägna torsdagen åt lite städning hemma. Så det blev ett flängande fram och tillbaka. Nu ska jag kika runt lite på nätet dricka lite vatten och sen tror jag det får bli en tidig kväll i sängen med en god bok, jag känner mej lite trött kanske beror på att de snodde lite blod för mej..... Nej skämt åsido jag mår utmärkt och det känns alltid lika bra när man varit på blodcentralen så god stämning och man känner sig så välkommen varje gång ! Ett par nya glas fick jag också det var ju bra (nu har jag sju) 
Imorgon blir en kort jobb dag sen blir det som sagt lite städ och promenad. Hoppas det blir lite fint väder i dag har jag knappt sett hurdant vädret var ! På Fredag är det födelsedag för Linn men hon ska firas på lördag. Då kommer mor och far och farfar och Gullan upp från Linköping det blir mysigt och stannar över helgen, det blir mysigt, länge sen vi sågs.




see you

Mmmm Tisdag

Idag en vecka för tidigt åt jag den första INKÖPTA Semlan !  Jag har fuskat tidigare och ätit en hemgjord men idag var det en "riktig" Semla från Kondiset. Mmmm vad god den var mycket grädde och mandelmassa. Smaskigt !!
Så nu blir det grönsakssoppa till kvällsmat och ett gympapass för att få bort kalorierna som jag glufsade i mej.......
Men det kan det vara värt. 





see you

SPINNING !!!

Ohh vad det är härligt med spinning. Man känner sig precis slut och tror man ska dö ungefär hela tiden svetten rinner ´men vad kul det är !!! och vad man känner sig duktig efteråt !  Kan man med gott samvete slänga sig i soffan och softa....
Härligt





See you

En vanlig dag på jobbet

idag är en vanlig dag på jobbet. Spring fram och tilbaka upp och ner, le var trevlig, inte hetsa upp dej, flytta lite
varor här och där fylla på både här och där, le le och le igen, var det bra så ? Ha en bra dag ! Pust och stön !!
Men har man ett servicejobb så har man ! det är bara att stå ut !



see you

kväll igen

Nu är det kväll och mörkt igen och en ny arbetsvecka väntar. Men det blir bara ljusare och ljusare när man åker till och från  jobbet det är skönt !  Idag har Bernt varit och provat Kjulaspåret kul att det äntligen blivit lite snö och kallt så att alla som vill kan åka skidor och skridskor. Såg i tidningen att kommunen skulle spola is i stadsparken, vilket bra beslut. Hoppas många tar chansen att prova på skridskorna. Tänk förr när de spolade is på nästan varje skola, vad kul ungarna hade på rasterna då. Själv tänker jag köra ett spinningpass i morgon efter jobbet, det är vad mina knän klarar av.
Nu har jag snart lyssnat klart på Vänninan, som Chatarina Ewerlöf läser så förträffligt. Man kan bara inte sluta lyssna.
Och ikväll är det Beck får se om jag orkar annars blir det väl sängen.....

see you

Nytt på trädgårdsfronten

Har nu beställt mitt växthus ! Det ska bli så spännande att se om jag kan odla fram nåt gott till middagsbordet typ tomater gurka sallad kanske paprika eller kanske vindruvor till efterrätt ;) Jag har i alla fall inhandlat lite fröpåsar som jag ska förgro får vi se om det blir nåt. Och sedan för att spä på min trädgårdsmästartalang kan jag meddela att jag har knopp på en av mina orchideer jag fick när jag fyllde 50 !!!! Det trodde ni inte va ? Inte ens att de skulle vara vid liv men det är de alla fyra ha ha där fick ni !!! Här nedan får ni bildbevis :


Idag har vi oxå bestämt  våra nya hyresgäster till torpet. Vi fastnade för Anders och Gärd från Stockholm, ett par i vår
ålder som vi fick väldigt fin kontakt med när de var här och tittade. Vi kommer säkert att trivas bra med varann och de blev väldigt glada när de fick beskedet och det känns ju också väldigt bra.
Nu är det snart skidor på tv igen



See you

Vilken härlig vinterdag !

Idag var det en sån där härlig dag som jag efterlyst här på bloggen. Sol ett par grader kallt och vit fin snö.  Tog en långpromenad med Max och Bernt var ute ett varv på skidorna. Helt ljuvligt i solen. Nu ska jag snart börja laga lite alla hjärtans middag till mej och min gube. Och sen fastnar vi väl framför schlagern förstås.



See  you

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag !  Och dagen börjar med strålande sol  helt underbart. Idag ska vi ha lite mer visning av stugan får se hur många som vill ge sig ut i kylan -13 grader brr. Men Bernt håller på att tända i brasan däruppe så det ska väl vara varmt och skönt därinne- Och jag kokar kaffe för att värma sig invändig med.
Hoppas ni alla kära har en mysig och kärleksfull dag i dag Jag älskar er och saknar er alla. Puss och Kram från mej.


ni betyder allt för mej

kortspel och Filip och Fredrik

Kvällen har bestått i mat gäster från stan på spåret och lite kortspel. Trevlígt och kul och god kaka.
Får se om man får frukost på sängen i morgon ?????




See you

Fredag igen

Nu är det redan fredag igen och snart helg :) Imorgon ska vi träffa fler eventuella hyresgäster till torpet och sen
är det ju alla hjärtans dag få se om man blir bjuden på nån god middag eller nåt sånt kanske ?? Och idag är det fredagen den 13 :E Usch och fy,  man får ta det försiktigt idag kanske....... jobbar till halv fem och sedan lite matshopping
och sen är det  Helg och ledigt i 2 hela dagar Skönt !!!

natti natti

Nej nu blir det sängen för mej.... Det blev en promenad inte i solen men i alla fall för solen hade försvunnit när jag
väl kom hem (fick jobba över hmm)  Men sen blev det i alla fall en promenad i snön med hunden jobbigt jobbigt.
Ett gympapass hann jag med oxå och ett nytt cd avsnitt av Vänninan. Mycket intriger som avslöjas där kan jag
berätta. Läs den eller lyssna väldigt intressant.


Nej nu är det dags för bingen




See you


Kort dag !

Åhh idag är det kort dag på jobbet, känns härligt. En hel eftermiddag ledig och jag hoppas (som vanligt) på lite sol så eftermiddagspromenaden blir skön. Var alltför länge sen jag tog en lång lång promenad med hunden. Det är bara halkskydden på och sen ut och vandra. Men först som sagt lite jobb.
Hörde på tv att en man säljer ut sig på alla hjärtans dag för jag tror det var 199 kr i timmen men inte som
prostituerad som man kanske kunde tro utan som sällskap eftersom många är så ensamma....Vilket hemskt scenario, skönt att man har familjen och vänner.  Men å andra sidan har detta med alla hjärtans dag tagit oproppitionella fasoner
tycker jag, man borde inte behöva en särskild dag för att visa sina nära och kära att man tycker om dom eller vad tycker ni? Det har blivit en väldig kommers !!

Idag säger vi Stort Grattis till lilla Mamma som fyller år, hoppas du får en kul dag med paket blommor och tårta !


Pappa får vara med på bilden oxå han fyllde ju för knappt en månad sen,

Grattis grattis

See you

Lasagne

Nu luktar det gott från ugnen. Har haft lite matlagningskurs för dottra det blev lasagne. Nu håller hon på att duka och
göra sallad och diskar upp lite sen blir det mat och lite tv.  Mysigt ! 



see you

Snö och is

Här är det äntligen vinter. Snö och is och lite kallt åtminstonde minusgrader. Max älskar snön han skulle nog vilja
ha vinter året om. Han tycker inte om sommaren när det är varmt och kvavt, men det kan man ju förstå med all päls som
han har.
Idag är det jobb som gäller som vanligt, hade tänkt spinna ikväll men Linn övertalade mej att komma över till
henne och göra lite mat och hålla henne sällskap en stund. Så vi får väl spinna nån annan gång....umgänge är
viktigare ! Och jag ska ju på gympa i morgon kväll så det blir nog bra med den saken.


See you

mycket mycket

Idag var det mycket på jobbet.....mycket varor !! Men jag har mej själv att skylla har beställt hem det själv !! Men det
tog precis hela dagen på jobbet så nu värker huvet på mej. Tror i alla fall jag ska ta en tur till gympan och sedan ett
varmt bad. Brukar kännas skönt och sen är det ju så roligt med gympa. Ska försöka få till lite mat också tror det blir pasta carbonara ikväll känner mej lite sugen på det, var länge sen sist. 
Har börjat lyssna på en ny bok Vänninan av Eva Franchell om mordet på Anna Lindh och hennes jobb på Rosenbad.
Väldigt intressant bok. Handlar om många tragiska händelser i Sverige och hennes reflektioner.
Kan rekommenderas.


See you

9 grader

Usch i dag är det kallt 9 grader nu på morgonen. Blir till att ta på sej tjockkläderna och sätta i motorvärmaren i
bilen. De varnade för snöstorm framåt kvällen...... Får väl se hur långt upp den orkar komma. Hoppas på solen idag
i alla fall när jag kommer hem på eftermiddagen så det kan bli en liten prommis i alla fall. Men sen blir det
gympa igen det är ju tisdag.



See you

Mmmmm

http://marianova.com/users/carrosstil/blog/om-fruktsalladVilken vitaminkick va ? Det är så smaskigt med färsk frukt. I love it verkligen !

Nu ska jag nog snart gå och sussa tror jag, börjar dra lite i ögonen. Hoppas det är lika fint väder i morgon när jag slutar tidigt så man kan gå en vinterpromenad med Max, han som älskar snön och vintern. Kanske kanske kan ta en fika i solen på en spark ?? Det vore toppen !!!

Godnatt

See you

Lång lång måndag

Måndagar är långa arbetsdagar.... Börjar 8 och slutar kvart över 6. Det blir många steg i benen det. Mycket spring hit och dit plocka fram varor här fylla på lite där sälja lite här och där ;)
Men nu är det kväll och man kan slappa i soffan, skönt. Stannade på Coop på vägen hem och köpte massa härlig frukt
så jag tänkte skära lite fruktsallad sen och mumsa på. Det finns inga bättre vitaminer är naturliga !!
Se om det är nåt kul på burken annars får man väl sitta framför datorn och leka lite, gubben ska ju iväg och motionera (=leka) med sina kompisar.
Har beställt tid hos farbror doktorn nu oxå så han får kolla bulan i huvet.... För att lugna mina nära och kära, jag tror inte
det är så farligt förmodligen ett födelsemärke som växt lite. De får väl skära bort den om det är nödvändigt, vi får se.

See you

Hyresvärd :P

Usch och fy för att vara hyrsvärd och välja hyresgäster. Vi har träffat många jättetrevliga människor idag både unga och gamla och ska försöka lista ut vem vi vill ha som grannar i sommar och förhoppningsvis flera år framåt. Det blir inte lätt!
Ska träffa några nästa helg också men sen måste vi bestämma oss för vem som ska få hyra torpet. Usch !!


see you

Stugvisning

Stugvisningen går finfint ! Vi har redan haft 5 familjer här och tittat och väntar på åtminstonde 1 familj till. Alla är väldigt trevliga och intresserade och tycker torpet är jättefint. Välskött och gulligt. Sånt är ju kul att höra. Vi har naturligtvis fått
våra favoriter får se om resten kan matcha dom. Snön har fallit tungt här i dag så det är en riktigt fin omgivning vi bjuder
på vitt och rent !!
Nu ska vi käka lite innan nästa familj dyker upp.

See you


Retro

Och så vann man igen på Retro förstås !

Alcazar !!

Ja nu har man hört alla 8 bidrag och ett är ju outstanding : Alcazar. Tippar som slutliga segrare kanske i hela skiten !!
Men hur fn tänker folk när de röstar fram af Ugglas  ???? det var det värsta jag hört på länge !!!
Inte nån schlager precis



See you

Mmmmm

Ikväll blir det Tacos till middag. Mmmm det luktar gott !!  Och en liten martini har man fått sig oxå. Linn är hemma och får sej lite mat och sen blir det kanske ett parti kort.  Och så får vi ladda för morgondagens husvisning. Lite pirrigt känns det allt.... Hurdana människor kommer ? Knäppskallar trädgårdsfreaks eller kanske helt normala ?? Who knows ?? Den som lever får se



See you

Helg igen

Och så var det lördag igen..... Veckorna rusar på i x2000 fart (häftig liknelse va) Ibland går det ju som tåget :) ha ha !!
Idag är det jobb igen men i kväll är det schlagerdax igen. Få se om jag orkar följa spektaklet i år. Det är lite för många program tycker jag men svenska uttagningen är ju klart roligare än den internationella finalen senare i maj. Den är ju bara för mycket !!!  För många låtar för konstiga låtar och språk som man inte begriper ett ord av. Glitter och glamour i överflöd nej det är lite för mycket för mej. Men den svenska är helt ok att titta på, dessutom är ju Petra Mede riktigt kul att höra på. Det är bra att svt byter ut Luuk han har gjort sitt race nu i flera år och det kan vi, lite tjatigt !! Men Björn Gustafsson kan de ju gott slänga in igen han är ju underbar.
Mor och Far kommer upp en sväng i helgen. Vi får fira mor lite i förväg födelsedag i veckan.
Nej nu måste jag glida iväg till jobbet.

see you

Mysfredag

Ikväll är det mysfredag med lite vin lite god mat och mys i soffan. Jobb i morgon men det brukar gå undan. Idag säger vi
grattis till kusin Fredrik och hans Simone som fått sin fjärde grabb !! Tjohoo vad kul med en ny medlem i vår stora härliga familj. Hoppas vi får en titt på nykomlingen till påsk. Må så gott alla 7 ;)





See you


Fredag

Usch  jag känner mej inte utsövd på något sätt !!!! Kan inte förstå varför jag sover så dåligt på nätterna. Känns inte som jag sovit en hel natt ordentligt på flera år. Men det är väl gammern som sätter i. Och det är jobbigt !!!



See you

Mörkt mörkt

Usch vad det är jobbigt att köra i mörker. Det var inte kul att bila hem från Norrköping i dag när det var mörkt och fuktigt ute, brr. Smalt och en massa jäkla långtradare mötte man......nej det var skönt när man körde in pärlan i garaget och var hemma safe.  Nu är jag ganska mör i rumpan efter att ha suttit still nästan hela dan tröttsamt !!! Får bli en kväll i tv soffan och sen sussa för tomorrow is another day.


See you

Annonshysteri

Vi var tvungna att ta bort annonsen från blocket i går kväll. Vi har fått drygt 50 svar och det får räcka faktiskt. Det kommer att bli jobbigt nog att välja ut hyresgäster. Det måste ju bli rätt personer !!! Hmm men visning på söndag kanske ger något !! Vi får se. Nu drar jag till Norrköping på möte.


See you

Lång dag

Idag har varit en lång dag. Upp i ottan tända i pannan ge höns och katter och hund mat och bajspromenad (ja Max naturligtvis vad trodde ni ??)  Käka frukost åka till jobbet jobba jobba jobba sen på stan med dottra en snabb titt sen kvällsmöte med jobbet och sen snabbt hem och krama om Bernt som äntligen kommit hem !!!
Och imorgon är det dags för heldagsträff i Norrköping. Så det är nog läge att slänga sig i sängen nu
Godnatt


See you

he is back and safe !!!


Godnatt

Vill bara meddela att gympan gick utmärkt i kväll. Inga fall för min del..... Nu blir det ett fall ner i sängen se om jag kan få nån ro i natt borde vara ganska trött, eftersom jag inte sov förrgår natt och dessutom varit på gympa och därefter tagit ett bad..... Dags att natta hund och katt och Annika

Godnatt



See you

Gympakväll

Jajamensan ikväll blir det gympa igen. Ska försöka hålla ordning på fötterna den här gången. Men det ska nog gå bra
Passade på att baka några vetelängder idag, det luktar himmelskt nu om man jämför med i morse när det luktade rök
i hela huset :)  ha ha !! har varit nere och tänt nu i kväll igen få se om jag klarar det bättre nu.
BERNT Kom hem jag klarar mej inte utan dej !!!




see you

Lugn natt

Natten har varit lugn, sömnlös men lugn. Bara så ni vet det är inget kul att sova själv när man är van att ha en
snusande gubbe bredvid sej sedan nästan 30 år. Skittrist !!  Jag har legat och vridit och vändit mej och faktiskt
saknat de där små snarkningarna som han gör med munnen( som för övrigt gör mej galen i vanliga fall)
Men fick i alla fall ett sms från honom i morse att allt var väl. Här har man haft att göra kan jag lova. Tänt i pannan
hämtat tidning gett hönsen rastat hunden gett katterna läst tidning ätit frukost bäddat kollat pannan (det rykte in som f-an) stängde av fläkten till pannan tror det löste problemet kokat kaffe druckit kaffe svarat på en jäkla massa mail om torpet och nu ska jag gå promenix med Max.......Puhh det är påfrestande att vara husbonde ;)
Tur att man är ledig från sitt ordinarie jobb i dag annars skulle det aldrig gå imorgon får jag väl gå upp kl 5 om jag ska hinna med allt innan jag åker. Nej nu väntar Max.


See you

Ensam i stora huset.....

Nu är det nog dax för mej att gå och knyta mej,  ensam i stora huset, Tur att man har en rejäl hund som kan försvara en
om nån nu skulle komma på tanken att forsera den låsta dörren. Det är dö tråkigt att vara själv hemma.... Hur ska jag stå ut till på onsdag ? Jag längtar efter min man !!!!!

God natt

See you



Min Stora Vän just nu !!!

Ny vecka

Ja så har helgen svitchat förbi i en rasande fart som vanligt. Det var lite jobb och lite promenader och lite tv mys i en salig blandning. Och sen har vi ju satt in annons där svaren rasat in vi är nu uppe i ca 30 svar !! Har fotat lite insides bilder och skickat vidare lite mer info så vi får se hur många som fortfarande är intresserade. Ska försöka visa stugan i helgen.
Nu ska man vara gräsänkling några dagar..... Tur jag har Max som trygghet. Och tur är att det inte är nån Beck-film de här kvällarna för hu vad läskiga de är men så underbara. Jag älskar Gunvald Larsson han är klockren !!
Nu ska jag iväg till jobbet.

See you

Sanslöst !!!

Gör inte folk annat än tittar på blocket hela nätterna ???? Satte in annons i går kväll 21 05 och hade en timma senare 6 svar !!! Och nu så här ett halvt dygn efter är svaren uppe i 15, oj oj oj. Det ska bli spännande att se hur många av intressenterna som är seriöst intresserade. Men det verkar ju hoppfullt att vi ska få stugan uthyrd även detta år iallafall.
Har just varit ute på vinterpromenad med Max ska försöka fixa lite fler bilder till de som ville ha det (om jag hittar sladden vill säga) plocka iordning lite. Maken är inne hos dottra och sätter lite tapeter själv ska jag på spinning kl 16 så jag tar nog en titt förbi och ser hur det går.


See you

Ps Ni ser väl Brottskod försvunnen ? Underbar miniserie ! Och Ikväll BECK !!!!