En vecka har gått

på sommarsemestern...Vädret har varit ömsom sol ömsom regn, och med lite överskott på det sistnämnda...
Men veckan har varit kul i alla fall. Har ju haft Amanda på besök och vi har hittat på en hel del kul. I söndags blev det bowling, måndagen tillbringades på Parken Zoo i värmen puh, både djuren och vi tyckte det var varmt !
Sen blev det tisdag och vi plockade 9 kg jordgubbar som vi tog hand om när vi kom hem ! Onsdag blev det shopping i stan och lite bio och sen kom torsdagen då vi var jädrigt effektiva !! Svampplockning verandamåling och bakning och sen hade vi gäster på kvällen så kvällen blev sen. Igår for vi till stan en sväng med guben och sen blev det en liten cykeltur på 1.4 mil duktiga flickor.
Nu är det lördagkväll och vi väntar på att titta på kronprinsessans födelsedagskalas från Öland. I morgon kväll far vi till Gotland och mor och far och amanda ser efter hus och husdjur, hoppas solen skiner på oss alla

Efterlysning

Var tusan är solen ??? 1 dag till har den på sig att komma hit för då vankas 3 veckors ledighet !!! Poolhäng, Gotlandshäng och grillhäng väntar och jag Läääääängtar !!!


see you


30 År !!

Som gifta firades igår med restaurangbesök, röda rosor och strålande väder !! Tänk vad åren går, känns som det vore igår Njaa där överdrev jag nog lite men åren går fort det är iallafall sant !! Ungar har kommit och gått både egna och andras, arbete har varierat åtminstonde för mej, Berra kör ju på samma linje fast det är klart det är ju ganska varierat det också......
Så nu har det blivit restaurangmat 2 kvällar i rad så i kväll fick det bli en fräsch sallad med färsk pasta, sparris blandad sallad och rökt lax.
 
Nu ska vi äta lite jordgubbar för det ska man när det är sommar !!!
Som sagt Det har runnit lite vatten under broarna sen den här kvällen......
 
Visst ser vi unga och oskuldsfulla ut eller hur ? 
 
 
 
see you

Grappa

Ikväll blev det utgång med jobbet, härligt på en måndag ! Vi hälsade Anh välkommen in i gänget med en middag på Grappa, Så nu är vi alla mätta och belåtna.
Det märks att stan börjar somna in för sommarvilan nu....Förmiddagen var väl ok men eftermiddagen var så in i norden tråkig och lugn....Men men bara 4 dagar kvar sen är det Semester !!!
Så här god var maten


see you

sol och regn

Ja så var det bara 5 dagar kvar att jobba innan semester, så jag tränade lite på att att ha sovmorgon, och det gick så bra. Frukost i solen fick jag av Berra, och eftersom sommargrannarna lånade hunden på promenad tog jag cykeln bort till Ekbacken för att kolla läget. Det var en skön cykeltur, lagom varmt och lite blåsigt ! Knyckte lite Rabarber och sallad innan jag for tillbaka. Väl hemma blev det lite kaffe men regnet drog ihop sej och det började droppa. Eftersom Berra gnällt över att bullarna var slut så fick jag baksug :)
Det blev en rabarberpaj, en bulldeg och till slut en foccaccia till kvällen, kände mej så effektiv !! Och nu får jag lön för mödan det luktar ljuvligt i köket !!!!
Bullarna står på andra jäsningen och jag ska bestämma vad jag ska lägga i foccaccian.....rosmarin eller tomater eller både ock......får se vad det blir.




see you