På Spåret

I love Filip och Fredrik !!!!!




See you

Fredagskväll

Efter en god middag blir det nu soffan och tv´n. Lite gott vin värmer i kroppen och nu ska vi träna hjärnorna i postkodmiljonären och eventuellt på spåret eller oxå väljer vi Lets dance ......



See you

Ont i foten

Igår gjorde jag magplask på gympan..... Anna hade hittat på några jävla konstiga steg som jag naturligtvis var tvungen
att försöka med och det gick ju åt h-te förstås. Det kunde jag ju räknat ut med rumpan ! Det går inte att trassla in fötterna när man har såna kassa knän som jag har. Så där stöp jag. Men faktiskt så fick jag mest ont i foten knät hann väl inte dra åt fanders så mycket som det brukar utan handlade väl lite snett på foten istället. Skönt att man inte jobbar hela dagen idag utan bara 12-18. Har värkt lite grann i natt men inte värre än att jag står ut. får väl ta det lite lugnt idag. Ute är det grått och trist, ingen sol på länge känns det som. Tänk om det kunde komma lite mera snö och bli 5-10 grader kallt och sol, så underbart !! Ta ut en spark sätta sig på en filt och ta en fika i solen det längtar jag efter !!!
Nej nu ska jag bädda och sen ta en (liten) promenad med Max så han får göra ifrån sej innan jag gör mej klar för jobbet idag.


See you

Sommarstuga uthyres

Nån som önskar hyra sommarstuga ??  Vi har en ledig . Charmig torpstuga med vatten och el men ingen toa ! Ett tjusigt utedass finns på tomten samt förvaringsbod, utedusch samt litet växthus. Besök kan fås av katter och stor snäll hund ...... Lugnt och fridfullt förutom när det är sådd och skördetid då traktor och tröska kan störa lugnet .  Naturtomt med potential. Hur låter den annonsen är det nån som nappar kanske..... Hör av er !!


see you
 


Torsdag

Ledig idag !! Skönt med en slappardag. Har börjat med sovmorgon, vikt lite tvätt och nu ska Max och jag ut på promenad. Ser inte så skönt ut men det är bara att ta på sej och ge sig ut. Sen blir det nog lite städning och lite bokläsning tror jag innan gympan ikväll.




LÄNGTAR TILL SOMMAREN !!!!!!



See you

trött trött

Gud vad trött jag är efter en lång dag på jobbet brödbak när jag kom hem, gympa och sedan tv  hårt liv hårt liv.......


see you

Bröllop

Har precis titta på Bonde söker fru- bröllopet ! Det är väl mysigt med bröllop i alla fall. Man får gråta
en skvätt och drömma sig tillbaka på sitt egna......Det är klart att vi var ju inte med på tv men lika kära det
var  vi i alla fall det är en sak som är säkert, när jag fick min bonde !!




Måndag

Ny vecka nya tag !! Händer inget speciellt denna vecka förutom att min älskade Farfar fyller 92 år på lördag, en aktningsvärd ålder pigg som en mört alltid go och glad.
annars är det jobb jobb och lite träning som gäller denna vecka


see you

Halkigt

Tog en promenad med Hund och Granne idag. Att vi inte slog oss fördärvade var ett under !! Isbana kan man kalla vägen skridskor hade varit kanon på fötterna. Men vi tog oss runt med broddar på fötterna, men det tog lite längre tid än vanligt och man blev ganska stel i kroppen efteråt. Jag avbokade spinningpasset på em, mina knän tål nog inte så mycket mer idag. Hoppas isen är borta till imorgon när man ska ut med bilen.
Nu är det handboll på tv och middag på bordet.

See you

revy

Vill bara tipsa om Eskilstuna revyn. En helt underbar föreställning mycket sång musik dans och många glada skratt. Vilken show på Eskilstuna Teater.  Gå och se den om ni inte gjort det redan,


see you

Lördag på stan

Fredagen är över och lördan är här.  Blev en trevlig kväll med besök av barnen+sambos lite kycklinggryta vin och konstig efterrätt ;) en mystisk cheescake som jag hittat recept på i en tidning. Ska nog inte göra om den...... men den gick ju att äta i alla fall hmm.
På spåret är ju alltid lika kul att titta på, jag vann i alla fall på Abisko, ha ha tog det på 10 poäng ! Men sen var det värre svåra resmål tycker jag.
Idag blir det resturangbesök och revy på teatern tillsammans med Petterssons på Hallsta. Ska bli mysigt och kul för revyn ska vara bra i år som vanligt är jag benägen att tillägga.  Harrys blir utfordrare innan finns mycket gott där.

See you

äntligen fredag

Veckan har gått i rasande fart och nu är det fredag igen. Kort jobbdag sen hem promenera med hunden och lite fredagsstäd sen mys i soffan

see you

Klippt var det här !!


In i dimman

Idag var det ruskigt att åka till jobbigt. Mörkt dimmigt och halkigt !  Och spolarvätskan i bilen håller på att ta slut igen !!!
En förskräckligt liten behållare i min lilla bil. hoppas det blir bättre tills jag ska hem


see youi

Spinning

I kväll körde jag ett spinningpass efter jobbet. Fy farao vad det är kul !! Men svettigt ! Och det går åt både massa vatten och en rejäl handduk att torka svetten på, men vad det känns skönt efteråt när man verkligen vet att man kört järnet.
Imorgon blir det kort jobbdag och sen lite hårfix och promenad och sen gympa på kvällen. Det går för runt.......


See you

Obama

Idag fick USA en ny president, Barack Obama. Jag blev verkligen rörd när jag såg honom svära presidenteden, det kändes som att man var med om något historiskt väldigt emontionellt, Han kan verkligen tala den mannen, Världens mäktigaste man, hoppas han infriar allas förväntningar.

Själv har jag för att hoppa från världspolitik till min vardag lagat rotmos i dag. Mums det är inte så ofta man gör det men gud vad gott det är, Nu finns det några matlådor i frysen att smaska på.
I morgon är det jobb i stan som gäller och efter det ett spinningpass det ska bli skönt, Linn skulle bjuda på lunch i morgon det låter spännande.

VÄdret är ju inte det bäst men vi går i alla fall mot ljusare tider,

See you


IDROTTSGALA

Har just avnjutit idrottsgalan på ettan, Det är faan i mej den bästa galan av dom alla. Peter Settman är suverän för att inte prata om Robert Gustavsson och hans "son" Björn. De var helt suveräna ikväll, Har ju tvivlat en del på Robert efter en del snedtramp han gjort men i kväll var han Kungen av Globen, I love him, En mycket trevlig kväll framför tv n men nu väntar sängen

Good night


OBAMA

Just nu pågår installatinen av USA nästa president Barack Obama. Hela världen väntar och längtar. Mycket vilar på hans axlar. Vi har så stora förväntningar på honom, men han kommer att fixa det utmärkt.

See you

7 AN

MORSAN OCH JAG SPÖA KARLARNA I SJUAN !! VILKEN TRIUMF, NU BLIR DET SKIDOR OCH SÄNGGÅNG

GODNATT


Mums......

Mmmmm vilken god mat mamsen lagat. Pressad potatis marinerad kycklingfile sallad och ett riktigt gott vin till. Nu väntar efterrätt glass och blåbär. Sen blir det körslaget på tv.


see you


Linköpingsvisit

Ja nu har vi dragit till Linköping. För visit och gratulationer av Pappsen på födelsedagen. Har börjat lovande., gott fika tårta drink och snart blir det god middag. 
Karlarna tittar på handboll, Vm start idag. Själv torskade jag på v75 bara 2 rätt denna vecka tyvärr..... skulle vilja haft några fler i alla fall...

Nej nu är det dags att se om mor vill ha nån hjälp med maten

see you


jobba jobba jobba

lunchen har gått alldeles för fort. Nu är det 4,5 timmar kvar att jobba. Det är lugnt idag på jobbet, men lite sorgligt eftersom det är sista dagen på jobbet för Siw. Vi kommer att sakna henne.


see you

äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag, helg och lite vila. Men först till jobbet 730-1815

see you

bränna fett

Nu ska jag snart på gympapass. Det är dags att bränna lite fett som jag har lagt på mej alldeles för mycket under julens lata och moffiga dagar. Jag är på gång !!!!!

see you

födelsedagar

Glömde att gratulera dagens födelsedagsbarn i förra inlägget

Grattis Pappa 71 år ung                                                                


                                                                                                                                           
                                      
                                                 

Grattis Isa 19 år gammal



Och Imorgon Josefin 29 år



länge sen sist.....

Tänkte mej på ett litet inlägg så halvägs in i Januari 2009. Mycket har hänt sen sist jag skrev....
Linn for till andra sidan jordklotet på en månads äventyr. Hon hann med både tokhopp och forsränning och toaränning.
Kom hem lagom till julstressen. Julen blev lugn och skön med snöfall på julafton. Lite gäster kom julmat intogs julklappar öppnades. Daniel och Josefin for till solen på kvällen vi andra spelade spel för fulla muggar. Retro heter favoriten men eftersom Danne lämnat sitt xbox hos oss blev det även lite filmquis och Lips där vi sjöng så vackert så vackert. Sandra var hemma från Lund  en vecka jättemysigt !! 
TIll nyår hade vi knytisfest här hemma hos oss med god mat gott dricka och Hazardspel. Även lite fyrverkerier brändes av.
Dagarna därpå var det flytt för den sista ungen hemifrån. In till Stan skulle hon med sin Mattias. Hoppas ni får det bra därinne i smeten men du är välkommen hem när du vill.
Nu är det jobb som gäller det är långt till nästa ledighet. I mars ska jag ner till Skåne en vända i april är det påsk med påskfest som vanligt med fint besök från Frankrike !! och i maj drar mor syrrran och jag till Amsterdam en helg ska bli skitkul. Så jag har lite att se framemot i alla fall. Hoppas det kommer lite snö i februari för det tycker Max så mycket om.

nu ska jag hoppa i badet, har varit på spinning och gått promenix med hunden.

see you soon