....

Glömde vid mitt förra filosofiska inlägg : Det är för J...a kallt nu !! -20 grader i ett par dagar nu, det är inte ok!!
Jag vill ha ca 5  minus och sol, så man kan gå ut utan att slå in sig själv som ett paket och knappt kan andas och röra sig. För att inte tala om hur bilen mår, igår kväll höll jag inte på att ta mej från jobbet lilla pärlan stånkande och stönade och vill nästan lägga av vid varje rondell och jag har MÅNGA rondeller från jobbet. Inte mindre än 9 stycket så ni kan förstå att det inte kom några snälla rara ord ur min mun.....Sen blev det raka vägen in i verkstan för att ladda batterierna och idag får det bli  Berras bil till jobbet. Nej nu vill jag nog ha sommar.....




vilket ser skönast ut ????





see you








Näst sista dagen

På det här året, i morgon är det nyårsafton !! Jag börjar dagen med att jobba ett par timmar sedan hem för att föbereda kvällens förrätt som jag står för i år  och vid sex tiden far vi över med sparken till grannarna för gemensamt firande.
I kväll har vi ätit gott och kikat på en mysig film: Allt flyter. En lite annorlunda film (inte en romantisk komedi) som jag brukar titta på för det mesta utan en film om killar i medelåldern som börjar med konstsim :) En riktigt kul film faktiskt och tänkvärd, diskriminering fast åt andra hållet om ni förstår vad jag menar.....
Tänkte komma med ett långt inlägg om detta år men det tror jag att jag skiter i...Det har varit ett bra år, många glada skratt, härliga bad i poolen trevliga resor och möten med nya människor. Och nu står jag inför ett nytt år, ett spännande år med många nya möten och erfarenheter. Jag ser framemot varje stund !!
Jag önskar att ni alla får ett underbart år med många skratt och roliga minnen att tänka tillbaka på. Minns de glada stunderna och förträng de sorgliga. Ett skratt förlänger livet, det är så sant som det är sagt skratta bör man annars .......
Jag står mitt i livet och njuter av varje sekund, hoppas ni gör detsamma. Se framåt för efter regn kommer solsken. (jag är en obotlig optimist)
Bäst att knyta sig i sängen i morgon blir en lååååång dag!


see you

Snart slut

Så är då julhelgen slut....Tänk att 4 lediga dagar kan gå så jäkla fort ! Det har varit en lugn och skön helg, som började med julafton med god mat alla barnen hemma, och så mor och far och farfar som också tillbringade helgen hos oss. Paketutdelning som vanligt med Berra i röd luva, tack för alla fina presenter, jag är helnöjd !!!
Juldagsmorgonen började i kyrkan på julotta, en finstämd föreställning med fin musik och trumpetspel. Sen en seg dag med kortspel och därefter kalkonmiddag med familjen, Första gången jag tillagade kalkon tror jag och den blev riktigt god om jag får säga det själv.
I går tog vi en tur in till stan för lite besök och sedan for mor far och Farfar ner till LInköping och tog med sig Sandra som tog tåget vidare till Lund. Och vilken resa de fick, snöoväder hela vägen ner. Snön har vräkt ner så det är vitt vitt vitt. Fint men lite farligt. Men det gick bra och alla kom hem helskinnade.
Idag har vi hjälpt Linn och Mattias med flytten, fy tusan för att flytta ska jag nog aldrig göra......De får nog bära ut mej om jag ska lämna detta hus !!!
Nu är det bara 4 dagar kvar på detta året och jag ser fram mot 2010 med glädje !! Ett otroligt spännande år kommer det att bli, med nya utmaningar, mycket jobb men det kommer att bli så kul, det är jag övertygad om !!
Nej nu är det dags att krypa till kojs i min nya julklappspyamas för i morgon blir det jobb igen. Problemet är att jag inte riktigt vet när jag börjar så jag får väl åka dit och chansa lite :)


Godnatt och See you later alligator

julklappshögen tänk att vi varit så snälla
Mina vackra barn och lilla farfar på kanten !

Nya Tider

Ja så är det då så gott som klart, jag börjar på ett nytt jobb förhoppningsvis den 1 Februari !! Det känns lite som att kasta sig ut på 3000 meter men jag har ju en fallskärm av kunskap och erfarenhet så det ska nog gå bra det här,kommer nog att landa på fötterna skulle jag tro. Spännande ska det bli att vara med att starta upp ett helt nytt apotek på marknaden !
Känns lite trist att lämna mina kära arbetskamrater men vi kommer att ses i gen det är jag säker på, det här är ju min chans att göra nåt nytt att utvecklas och få en rejäl utmaning.
Nu är det dan före dan och jag jobbar eftermiddagspasset, men sen blir det långledigt !!






see you

Jul i stugan

Första skinkmackan med ett glas julmust är inmundigad, det är den godaste på hela julen......Nu är det nästan klart med julstöket, bara julgranen som ska in i stugan och bli pyntad. Och i morgon kommer Sandra från Skåne hem för några dagars julmys med familjen. Och snön ligger vit på taken endast tomten är vaken.....

god natt






see you

Julstämning

Ja nu kryper julen allt närmre och stämningen börjar infinna sig. Tänk att det bara behövs lite kyla och snö för att man ska få lite julkänsla..... Idag har städningen börjat bli klar, bara det tråkiga köket kvar, har börjat julpynta så smått....tomtarna har fått komma fram från sina små lådor och julmusiken ljuder från spotify !! Ljusen är i stakarna och glöggen är provsmakad, och imorgon åker girlangerna fram som vanligt (Berra  jublar) (hmm ironi)
Men har man 3 meter högt i tak så SKA man ha girlanger eller hur ??
Får se om vi tar en sväng in till stan för de sista julklapparna också. Och sen måste vi ju ha en gran  också !!!! Hur ska vi hinna hitta den ???? Men men jag är inte så kinkig, grön hög och jämn ska den va gärna täta grenar också....
Nu har i alla fall kylan släppt sitt järngrepp, bara -6 grader nu ikväll, skönt !! I morse var det - 17, tur man har garage till bilen och motorvärmare.
Nu kommer Maxxen och buffar och säger godnatt och det gör jag också....



See you

Kallt......

Brr vad kallt vi fått det. I går kväll när vi kröp till sängs stod termometern på 19.6 grader minus och nu på morgonen var den "uppe" i 16.5 minus. Brrr. Stackars katterna frös om tassarna, så det blir nog en innedag för dom skulle jag tro. Själv är jag ju tvungen att ge mej ut, ska jobba några timmar hoppas det blir mycket att göra så tiden går fort. I eftermddag har jag tänkt mej att städa lite granna till så man kan ta det lugnt nästa vecka........
Max verkar inte bry sig om kylan han trivs så bra när det inte är sommar, en riktig vinterhund är vad han är !!
Men det är vackert ute, frostiga träd och en klar himmel. (nästan i alla fall)
Hoppas Berra tar en tur till skogen och hämtar granen så den hinner tina lite grann innan vi ska in med den i huset.
Nu ska lite smink i fejjan och sen blir det hard work work.





see you

rysningar

I kväll var jag på en julkonsert med Peter Johansson och Matilda Hansson, 2 ganska okända sångare som ursprungligen kommer från Östergötlands skärgård. En helt underbar konsert med härligt julmusik med inslag av andra låtor också. Man fick rysningar mest hela tiden för de sjunger otroligt bra, ser så glada ut på scen och framför allt Peter är så bekväm på scenen och så otroligt musikalisk så man bara njuter !!! Har ni möjlighet så gå och lyssna på dom, ni blir inte besvikna !!
Nu väntar sängen godnatt !!





http://www.youtube.com/watch?v=oZi8qDOaRO0



see you

bister vinter

Idag var det bistert ute brrr. Men har man hund så har man så det är bara att klä sig varmt och gilla läget. Hunden fryser inte alls utan tycker det är så kul med vinter fast det blåser så in i norden kallt ! Snön som fallit de senaste dagarna blåser ihop till drivor.
Dagen har annars bestått i städning på de övre regionerna, känns skönt nästan hela huset är klart för julen. Och i kväll ska jag på julkonsert i stan. Det är Peter Johansson och hans kusin Matilda från S:t Anna som ska stå för skönsången på Lokomotivet, ska bli mysigt med lite julmusik nu så här en vecka före dopparedan. Hoppas bara att det inte blir värre på vägarna tills man ska hem i kväll.




see you

film efter film efter film...

Nu har det blivit filmtajm flera kvällar i rad ! Det började med Holiday fortsatte med Bridgets dagbok (underbar)(varje gång) och i kväll blev det en som jag faktiskt inte sett förrut the Perfect man tror jag den hette, en sån där lagom romantisk oförarglig amerikanskt dravel men ganska mysig ändå. Sött som socker men ändå.....En underbar biroll hade han som jag inte kommer på namnet på just nu men han är i alla fall med i fab 5 och där fixar han alla kläder till killarna, jag tror han heter Carson. Han spelade en barkille som var så chic och tände på alla killar som kom in...
Blev en ganska omväxlande dag på jobbet, ganska mycket att göra datorerna strulade och sånt är ju aldrig kul. Till kvällsmat blev det lite thaisoppa med frästa kräftstjärtar i och efter det lite pannkaka med sylt och grädde för dom som var mer hungriga.
I kväll var det ju bondejakten på tv också, nu har de gjort sina val och det blev ju som jag gissat förstås !
Sötast var ju Thilde och hennes Stefan !  Tog ett glas glögg också, behövdes för i kväll är det kallt -7 grader just nu. Brrr tur man är ledig i morgon och slipper ta bilen på morgonen i kylan.
Nu ska jag nog knoppa in i sängen.



see you

Let it snow let it snow let it snow

Ja idag var det ett riktigt snö(o)väder här i Sörmland !! Snökaos skulle man kunna säga, det gällde att vara försiktig på vägen.
Slutade vid 2 idag så då fick det bli en tur till shoppingcentret för julklappsköp, och till Willys för lite matshopping. Så nu luktar det revbensspjäll som ska in i frysen och sen har jag en typ av fudge inne i ugnen med valnötter och choklad, hoppas det blir smaskigt (smeten var det i alla fall enligt Berra) Sen har jag städat  och gjort doftapelsiner ett måste för mej ni vet man sticker nejlikor i apelsiner, luktar verkligen jul men f*an vad ont det gör i fingrarna....Tänk detta har jag tvingat mina barn att göra i alla år, stackars dom....
Nu ska jag fixa lite kvällsmat och sen blir det nog en tur till gympasalen för lite gympa sista för i år. På torsdag är sista gången men då ska jag på konsert. Ska lyssna på Peter Johansson med kusin Matilda på deras julkonsert ska bli mysigt med lite julmusik så här de sista dagarna inför jul. Nu ska jag steka pytt och ägg !!





see you

tjutkväll

I kväll var det en riktig tjutkväll, precis sånt som jag gillar !! Hjältegalan på tv 4. Man får tjuta och böla i parti och minut och det är bara bra tårar som kommer ! Vilka hjältar det finns !! Underbara människor som verkligen är väl värda att hyllas på en gala kväll och visst är det väl härligt att få böla ordentligt för en gångs skull!!
i kväll skippade jag spinningen, kände mej trött i benen efter en lång dags arbete så jag for hem i stället och gjorde några Janssons frestelse till julen, det var väl duktigt !!
Går finfint när man kollar tv under tiden ! Hade för en gångs skull köpt hel anjovis (INTE fileer) så det var till att göra allt från grunden. Men men det luktar gott och ser gott ut så det blir nog bra till julbordet !
Nu ska de svalna i källaren innan de får krypa in i frysen !


I kväll snöade det när jag åkte hem från jobbet....härligt härligt men farligt farligt !!



see you

ps

Jag saknade Lucia idag....trodde möjligtvis det skulle komma nån lucia eller möjligtvis stjärngosse och sjunga en stump för mor och far........






see you

långpromenad

Idag blev det en långpromenad med grannen ! Det var riktigt skönt och det går ju så mycket lättare och fortare om man har sällskap och har nån att prata "skit" med ! Nu tycker jag väl inte att vi bara pratar skit utan har många och givande samtal om både det ena och det andra. En mycket bra början på dagen.
När jag kom hem så blev det en tur intill Coop för lite shopping. Ja matshopping så det var inte så upphetsande.
Väl hemma har jag gjort ett par sorters godis, städat matsalen, tvättat ett antal tvättar, lagat potatisgratäng och kött till söndagsmiddag, fruktsallad till efterrätt riktigt gott !! Får nog bli ett glas glögg också innan sängdags.
Snön har kommit men det är lite för lite för att jag ska vara nöjd, det täcker knappt marken !! Nej ett par dm till vill jag ha !!
Nu väntar vikning av tvätt, ska packa väskan inför spinningen i morgon kväll och sen blir det väl en glutt på dumburken.



see you

Snökväll

DET SNÖAR !! Tänk det kanske blir en vit jul i alla fall....hoppas hoppas !! Det blir ju så mycket mysigare med lite snö på marken och lite ljusare och roligare ja jag kan komma på hur många fördelar som helst !!!
I kväll blev det lite paj till mat, slängde ihop en med lite kassler champinjoner och lök blev hur gott som helst. Och sen har vi faktiskt vunnit i kväll !! Kan man tänka !! Vi brukar slänga in en Harry boy nästan varje lördag (på nätet förstås) och förra veckan gick vi och vann 94 kr på 6 rätt men i kväll slog vi till med 7 RÄTT !!! och fick in 305 kr på kontot !! Inga stora summor men glad blir man faktiskt för det lilla..... Bra hästar i kväll på Bergsåker !! Heja Örjan Kihlstedt han var bäst i kväll.
Gjorde ett försök med mina mintmandelbitar och det gick ju åt skogen förstås... Att jag aldrig lär mej. Kokade florsocker och vatten  och lite ättiksprit för länge så det stelnade alldeles för fort och blev stenhårt, var bara att slänga skiten och så fort jag köpt nytt florsocker så gör jag ett nytt försök för mandelmassan är utkavlad så det är bara att lägga på florsockersmeten. Men Ernsts jordnötsgodis blev smaskigt, jag lade det i frysen för bästa hållbarhet !! (Och för att inte Berra och jag ska gå och provsmaka innan jul, haha) I morgon måste jag nog ta en sväng till stan och handla lite grann, har bara 1 julklapp kvar men ska handla lite annat !
Nu ska jag slänga mig i soffan !!



see you

Sol hos mej

Idag är det sol här i Mörby, ganska fint väder med andra ord. Tog en lång sovmorgon idag, så härligt och sen har vi hållt på och pysslat lite med det ena och det andra inför julen. Jag hittade ett ganska enkelt recept på julvört som jag var tvungen att prova, och det blev ganska bra faktiskt ! Sen har jag gjort en sorts julgodis och varit ute och promenerat med hunden. Nu funderar jag på om jag ska försöka mej på nåt mer godis kanske ???  Kanske mina mintmandelbitar......Får se om jag har nåt florsocker i skåpet !!

see  you

idol...

2009 är Erik ....och jag som hejade på Calle hela tiden !
Men men det är ju tvåorna som det går bäst för eller hur.....






See you

Flaggan i topp

Idag är det flaggan i topp för alla Nobelpristagare! De är verkligen värdiga pristagare men det är ju frågan om det är värt alla dessa pengar.....Många miljoner är det, och det är klart att de gjort mycket för mänskligheten men kan man mäta sånt i pengar. Jag tror de skulle vara lika glada för lite mindre pengar, de får ju träffa kungen, äta god mat och se det vackra landet Sverige :)
Men kungafamiljen är i alla fall tjusiga, vilka snygga prinsessor !!! wow alltså vilka klänningar och vilka håruppsättningar, så nice !
Idag jobbade jag bara 5 timmar, det var inte igår man fick gå  hem så tidigt !! Sen blev det lite julklappsköp på stan och sen hem och promenera med voffsen.
Och nu har jag skrivit färdigt alla julkort också duktiga jag ! Lagat mat har jag också hunnit med ikväll blir det potatis och leverstuvning, mumma !!
Men jag ska på gympa först innan jag får äta maten !!




see you

Halvåtta

Är inte klockan nu utan 22 och dags att sussa snart ! Men halvåtta hos mej är ett helskönt program som ni
måste kolla på om ni inte redan gjort det ! Helge Skoog är ofantligt rolig och matlagningen är ibland väldigt avancerad och ibland obefintlig. Den här veckan är man i Stockholm och det började med en färgsprakande madam som ursprungligen kom från Kuba och hon var ganska sparsam med matlagningen (i alla fall i mitt tycke) Efterrätten var helt enkelt färsk frukt som hon skar i skivor, och till förrätten fick gästerna inget att dricka inte ens vatten för hon tyckte det räckte med fördrinken :)  En mycket speciell dam det får man tycka. I går var det en skön snubbe som gjorde egen lammkorv som han grillade och gästerna fick sitta i hans underbara trädgård när de intog maten. Och i kväll var det en ung tjej (ganska ung i alla fall) som lagade väldigt fin men ganska tillkrånglad mat i mitt tycke. Men det såg ju väldigt tjusigt ut men det verkade på gästerna som det var lite för mycket olika saker på tallriken..... I morgon är det avslutningsmiddag, ska bli spännande att se om Roberto kan toppa den här veckan, han verkar ju kunna mat i alla fall.
I morrn är det bara kort dag på jobbet så ska försöka hinna städa av lite här hemma. SKa gå en långpromenad med Maxen också, hoppas bara det är skapligt väder, inget kul att gå i regnställ.... Sen blir det gympa förstås på kvällen. Nej nu är det sängen som väntar på mej.



see you

Skumbad

Nu ska jag snart slänga mej i skummet, har varit på gympa  och är lite svettig ! Efter jobbet i dag tog jag en sväng till Tuna park för lite julklappsköp, och träffade Limpan en liten stund. Sen blev det en god kopp kaffe här hemma. Har plocket undan lite här hemma, och lagat kvällsmat och sen som sagt varit på kvällsgympan. Jag skippade spinningen i går, tänkte att jag kanske inte orkade när jag nu tog den där sprutan i söndags och dessutom var det ju en lång dag hemifrån i går.
Vädret är skit, jag skulle vilja ha ett par dm gnistrande snö och 5-10 minus grader, tänk vad underbart det vore !
Nu är det ju iof 2 veckor kvar till jul men julstämningen har ju svårt att hitta hit när det är sånt jäkla väder, grått grått grått och regnet som hänger i luften precis hela tiden, bläääää !!!
Nej nu väntar badkaret.





see you

17 dagar kvar....

Till jul och klapptorkan sätter in....Men i kväll har jag varit kreativ och kommit på flera förslag till de mina. Får se om jag kan realisera dem också ??
Sprutans verkningar har klingat av, blev inte mycket mer än lite ont i armen i går och i morse, sen fick jag annat att tänka på. Var nämligen hos tandis och fick domen : En liten krona på verket !! Men det tar vi i januari så klappengarna är kvar, det var väl tur kids ? Det blir allt lite julklappar i år också.
Lång dag på jobbet i dag åkte hemifrån kvart i sju och var hemma nästan 12 timmar senare, undrar på att man är trött i huvudet. Nu ska jag borsta de små gaddarna och tvätta lilla facet och smörja in mej så rynkorna försvinner (hahaha trodde ni på den...) Nej rynkorna lär inte försvinna men jag slipper i alla fall att bli en torris om jag använder lite ansiktskräm (om man ska tro reklamen)
I dag har jag skyltat om lite på jobbet, blev jäkligt bra om jag får säga det själv (och vem ska hindra mej)
En spännande vecka väntar.......



god natt
see you later alligator

ont....

Jag har lite ont i armen.....hoppas det inte blir värre under natten....I morgon blir en lång dag så jag kan inte vara dålig, först till tandis kl TJUGO ÖVER SJU, okristligt tidigt men vad gör man när de inte har så mycket tider att välja på ? Och plomben är borta så det vore ju bra om han kunde slipa till lite grann. Sen till jobbet för arbete 8-18.15 hoppas på mycket att göra så timmarna går fort. Jag tror jag skippar spinningen i morgon och satsar på gympan tis-tors i stället ifall jag mår illa efter sprutan i morgon, ingen ide att boka tror jag.
Nej nu blir det sängen Godnatt alla vänner !




see you

stick i armen

Så var det då gjort. Åkte in till stan i full vintermundering beredda på att stå i kö men ack vad vi bedrog oss, från parkering tills det vi var tillbaka i bilen igen tog det ca 15 minuter, snabbt och smidigt !! Ingen kö att prata om typ 10 personer före oss och väldigt bra organiserat och smidigt när man kom in. proffsiga stickare fungerade utmärkt. Kändes knappt nåt men nu efter ca 6 timmar börjar jag få lite ont i armen, Berra känner inget, han tror att han inte fick nåt stick av systern för han kände inte ett stick en gång......Får se om man får nån feber eller nåt i morrn.
Efter sticket var vi och shoppade lite julklappar, var på julmarknad i Torshälla och fikade och åt väldigt goda lussebullar på kondis innan vi for hem.
På eftermiddagen blev det hundpromenad, köttbullar och nu har jag en lussedeg på jäsning. Får se om jag slocknar i soffan efter det :)





see you

Kramp

Nu har jag sprungit i den där förbannade trappan hela jäkla dan så nu har jag faan kramp i benen !!! Det har fixats putsats fönster strukits gardiner hängts upp gardiner sorterat plockat undan osv osv osv
Nu börjar det bli lite ordning puh..... Nu har jag tagit mej en martini och ska snart börja med maten. Danne kommer ut en sväng och käkar lite, så det blir till att skala lite extra.....Men det är bara kul med besök.
Hann med en timmes promenad också med voffsen alltid lika skönt att ta en sväng i skogen och känna lugnet och tystnaden och den härliga skogslukten, i love it !!!
Det blir strimlad lövbiff med senapssås och potatis, kan det smaka ??
Tycker att jag fått till mitt "mitt nya" rum riktigt bra faktiskt !





see you

Globen nästa !

För mina favoriter Erik och Calle !! Ja Calle har jag ju gillat ända sen den första gången han var med och sjöng så ljuvligt walking in Memphis och Erik har ju bara blivit bättre och bättre !!  Och i kväll brilljerade han !
Och tyvärr åkte ju lilla Tove ut men det var ju vad jag ville så varför klaga :)  Har ju aldrig riktigt gillat henne, klart som fan hon kan sjunga men nån vidare pondus tycker jag inte hon har, står mest och ser ut som hon är kissnödig.....
Men nu blir det spännande nästa fredag, kan knappt vänta.....Kan bli ruskigt jämnt! Nu är det dags att sussa, mycket att göra i morgon. 





see you

Varning för ras

I dag var det plusgrader ute igen, minusgraderna försvann som en avlöning. Onsdag och torsdag var det riktigt kallt ute det var så fint och frostigt. Vi var ju i Västerås på konsert i onsdags kväll min husgud Lasse Winnerbäck och när vi kom hem vid midnatt var det ca 10 minus, brr. Skönt att ha garage och slippa skrapa rutorna !!
Lasse var som vanligt super duper bra, sjöng alla gamla godingar (nästan) (saknade kom änglar) det var ett jäkla ös på scen mycket gitarrer och dån i like it !! Förbandet var en katastrof, nån galning som stod och kved och hötte med en pinne i luften blääää !! man bara väntade på att det skulle ta slut och att Lasse skulle äntra scenen. Den "riktiga" konserten började med en film från min gamla hemstad Linköping och när den var slut drog bandet och Lasse igång och vilket ÖS !!!! Man bara njöt. Varning för ras var en rysare, jag säger bara ståpäls !!!!!
Så underbart. Och så många extranummer......Så härligt ! ! En underbar kväll tack Limpan och Berra (även om du sov emellanåt) för sällskapet !
I går var jag och jobbarpolarna på spa ! Vi hade lite friskvårdspengar att sätta sprätt på så det blev bubbelbad, mat vin och fotvård. Och det var ju tur att det var på Spakällaren så jag hade krypavstånd till madrassen på Ruddammsgatan. en trevlig kväll men lite stressande !! Och det var väl kanske inte meningen men det blev inte så mycket samvaro med jobbarkompisarna, typ bara när vi åt ca 45 minuter sen skingrades alla för olika behandlingar och när min fotvård var slut så var det dags att gå hem. Men fötterna mår bra och det är väl huvudsaken   !!!

I helgen är jag ledig och ska försöka fixa lite här hemma. Tänkte göra köttbullar till julen och putsa lite fönster, sätta upp lite julgardiner osv.
Men nu är det idol ::Heja Calle och Erik  ut med Tove !!!!



see you


Jag får liksom ingen ordning

på mitt liv....Lasses senaste hit, undrar om man får höra den i morgon. Skulle väl tro det !! Bara han tar mina gamla favvossar också så det blir lite allsång.
Själv hoppas jag också få ordning på mitt liv, ska börja göra listor inför julen tror jag så man får allt i ordning. Bara 23 dagar kvar, har börjat tända datumljuset, en kär gammal tradition.  I dag började visst adventskalendern men den har jag missat de senaste åren, inget kan väl bli som de gamla i alla fall...... Kanske skulle inhandla en chokladkalender att smaska på......Nej nu ska jag nog göra mej en smoothie tror jag om jag hittar nån banan i kylen....




see you