Årets sista

År 2010 är snart slut och jag måste säga att det varit ett omtumlande år ! Nytt jobb är väl det som varit mest omtumlande men en härlig händelse. Det har gett mej så mycket både nya jobbarkompisar nya vyer och nya kunder ! Härligt !! Mycket jobb naturligtvis men många utmaningar som inspirerat och gett nytt liv i gamla kärringen !!
Nu ser vi framåt mot 2011 och vi ger järnet !!
Julen har varit lugn och stilla, mycket spel och glada skratt med barnen, ja man får väl inte kalla dem barn längre men de kommer alltid att vara mina "barn" ! Jag älskar er så mycket !! Det har varit underbart att få se er växa upp och se er bli de underbara vuxna ni blivit !!!

Jag ser fram mot att följa er liv med glädje !!!

See you

Strålande !!

Dagen i dag var en Strålande vacker decemberdag !! Solen sken, kanske lite i kallaste laget men det blev en
skön tur på sparken med Voffsen i alla fall. Helgen har annars gått i städningens tecken, så nu är hela huset julstädat och pyntat !! Så här tidigt har jag aldrig vare sej städat eller pyntat men nån gång ska väl vara den första. Ja granen är inte inne än den är i sanningens namn inte ens huggen :) haha men guben har ju varit sjuk den här veckan gubevars så det blev inte mycket till arbete för honom......Men men han har i alla fall hjälpt till med städningen Tack för det !!
Nästan alla julklappar är inhandlade så skönt  !! Nu blir det några dagars jobb igen och till helgen kommer mor och far upp för att fira lite jul innan de far ner till systra i la France.
Nu blir det sängen Gonatt gonatt !!




så här skönt hade vi det i dag Maxen och jag !!


see you


Upprepning upprepning upprepning

Ber om ursäkt för upprepningen i blogginläggen, ska försöka förnya mej nästa gång :)



see you

andra advent !

Andra advent i dag och vi har tänt ljus nummer 2 i staken, känns som julen stormar närmare i racerfart !
Men men julköttbullarna är i frysen även revbensspjällen, kakorna har kära mor bakat och skickat upp, saffransbrödet är bakat och en sorts godis är färdigt ska väl bli några till innan det är dags för julafton.
Idag har vi tagit en rejäl sparktur voffsen och jag och det var bra mycket skönare än förra veckan kan jag lova, ingen snålblåst i dag inte :)
Nu är det snart dags att krama kudden för en ny arbetsvecka väntar, bara 4 dagars vecka den här veckan, skönt ! Och på torsdag ska jag till en man som ska prova kinesiologi på min ömmande axel, ska bli väldigt spännande att se vad han kan göra, återkommer med resultatet.


See you


December

Ojojoj redan inne i December, tiden rusar iväg och jag hinner knappt med......Jobbet tar mycket tid, rusar som tåget men tåget är fullsatt så det är kul :) Fast det kanske var en jäkligt dålig jämförelse tågen går ju inte så ofta och så fort nu för tiden, jag skulle skämmas om jag vore SJ chef Fy på sej vad dåligt ni sköter ert företag. Service vet ni vad det är ?????
Nej tur man inte ska ut och åka tåg på ett tag.
Idag har jag varit ledig och duktig. Julklappar är inhandlade köttbullarna  och revbensspjällen gjorda och lagda i frysen, skulle göra chokladpraliner men det blev inga rullade utan hällda i formar men det gick bra det med!!
Kallt som tusan är det -20 i morse burr burr det blev inga långa promenader med Voffsen utan bara kortisar !
Tog med kameran på en av dom fina bilder blev det i alla fall.
Nu väntar sängen, i morgon äntligen fredag efter en turbulent vecka.........








see you