Nu är det gjort

Här kommer lite dokumentation och bildbevis på att handen är fixad. Nu blir det vila och träning de närmaste veckorna. Få se hur länge jag står ut att vara hemma sysslolös.  Värken släpper väl så smäningom och då vet jag nån som kommer att springa på väggarna. Men skriva på datorn går i alla fall bra med bara en hand även om det tar lite tid men men tid har jag gott om. Sudoko och korsord kan man också fördriva tiden med för att inte prata om alla tv program jag hinner se.......... Tyvärr så gör tv mej så fruktansvärt trött men sova på soffan är oxå skönt..... Imorgon ska jag nog försöka mej på en promrnad i alla fall om vädret tillåter idag har det sett jättefint ut en riktigt solig höst dag.

so long


Pool 2008

Nu har första arbetet med nya poolen inletts; operation trädfällning. Nu är hängpilen historia.


Tillbaka i verkligheten

Jaha så var man då hemma igen, från 2 veckors härlig semester. Börjar känna mej lite sliten så här framåt kvällen, gick upp halv 2 i natt i Djerba för transport mot flyg som avgick 5.30 framme i Stockholm 9.45 och sedan en lite bilresa till hem ljuva hem. Har slumrat lite på flyget men får väl ta en tidig kväll i kväll .
Semestern var helt ljuvlig. 2 veckors lyxliv med all inclusive 28 grader i skuggan och en helt underbar pool att svalka sig i. Havet var dessvärre ganska skitigt  just nu de hade väldiga problem med alger som smutsade ner vatten och strand.
Höjdpunkten på resan var en 2 dars utflykt till Saharas öken. Vi besökte en familj som bodde i en grotta en saltsjö och så höjdpunkten: dromedarritt i solnedgången och övernattning i beduintält.Väldig häftigt!!!
Nu blir det några dagars arbete och sedan operation på tisdag med efterföljande sjukskrivning i några veckor.

och mörkret faller tidigare och tidigare.........
men vi har i alla fall många bilder och minnen från en underbar semester att leva på tills nästa sommar.
hej solong