Sista semesterdagarna

Ja så var då den här semesterperioden snart över. Och jag kan ju knappast klaga på vädret. Strålande sol och heta nätter ja rent av tropiska de här sista. Vi kom hem i går efter att ha spenderat några dagar nere i Skåne. Det var härliga dagar, Vi började med grillkväll, sen var vi till Köpenhamn hela fredagen. Vi tog tåget på förmiddagen och strövade längs Ströget (haha) tog en fika med danska wienerbröd med chokolaaaade mums mums gick lite i affärer tittade på studenter och mötte Daniel och Josefin på torget. Tillsammans gick vi och åt god mat på en restaurang i Nyhavn, smaskigt och gott med ett glas rose, härligt i solen. Framåt kvällen gick vi på Tivoli. Mycket folk, mysig atmosfär och häftiga karuseller varav naturligtvis Berra Daniel och Josefin var tvungen att prova den värsta !! Men de överlevde som tur var.
Sen blev det tåget hem igen till husvagnen där vi avslutade med lite kortspel.
Dagen därpå var det 25 årskalas hos Sandra. Vi blev bjudna på supergod mat och mumsig tårta god dryck och trevligt sällskap. En riktigt trevlig fest !!
Dagen efter for Mor och Far hem och vi tog en tur till Lomma på eftermiddagen vi ville ju bada i havet. Josefin och Daniel (på hemväg) och Sandra gjorde sällskap med oss . Vi hamnade på hundstranden !! men det gick allt att bada där också
men jag förstår ju att riktiga stranden är trevligare. Men bada gjorde vi fast det var fasligt långgrunt så man fick nästan gå en kilometer för att doppa sig.
På måndagen blev det lite shopping, vi köpte present till Sandra tillsammans med henne(balkongmöbler) och hon handlade mera möbler på Ikea i Malmö. På kvällen blev det lite grillat mums.
Tisdagen ägnades åt att riva husvagnstält plocka ihop våra pinaler och göra oss färdiga för avfärd. Vi sa hejdå till Sandra och Daniel och for för att hälsa på Wanja och Göran i Västra Karaby strax utanför Lund på väg hem.
En trevlig kväll med god mat och dryck och prat.
På onsdagen satt vi i bilen en lång väg hem i värmen Tack gode gud för AC.
Nu är det torsdag och kväll och en varm dag har gått till ände. Det är härligt med pool.





see you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback