thank good its friday

Bara en dag kvar att jobba denna maratonvecka och bara 11 dagar kvar innan vi drar från kalla sverige mot varma Kap Verde!!
Intensivt som vanligt på jobbet, fullt med kunder och massor av varor att plocka in och som vanligt en massa att ordna upp ;-(
Men när kvällen kom var allt fixat i alla fall ! Sen sena bussen hem men goa Berra hade fixat maten ! Grillat och ett glas rött sen mår man som en prinsessa igen !!
I morgon är en stor dag ! Då skulle min kära svärmor och tillika barnens älskade farmor fyllt 100 år om hon varit i livet! Denna lilla rara människa som ville alla väl, gick bort alldeles för tidigt och alldeles för hastigt.....I morgon hyllar vi hennes minne och tänker tillbaka på alla minnen och mysiga stunder med farmor Astrid ! Du saknas !! Men jag hoppas hon sitter i sin himmel och tittar ner på oss och ser att vi minns henne och det känns lite som hon är med oss när vi dukar med hennes vackra dukar och det vackra porslinet ! och Ser hennes fina broderier och hantverk som pryder våra hem.
Imorron får vi lägga födelsedagsblommorna på din sista vila.

See you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback