Stockholm

Idag var en hektisk dag ! Började i ottan med att jaga hund !!!! Han smet den rackarn på morgonpromenaden så det var bara att sätta sig i bilen och hämta hem honom, ja jag visste ju var han höll hus : Hos kompisen Julle ! Jäkla hund, orkar inte med sånt på morgonen !!
Sen var det frukost och ge sig av till Stockholmståget som avgick (itid) kl 807. Upp till Centralstation, löste biljett till Odenplan och började läsa på skyltarna vilken linje jag skulle välja och det var inte lätt kan jag säga....sträck pilar och linjer överallt !!! Jag hittade rätt (trodde jag ) och hoppade på en vagn, Och upptäckte strax att jag åkte åt fel håll !!! Klev av i Gamla stan och for tillbaka till T-Centralen igen !! Försökte få tag i nån själ som kunde visa mej vilken linje jag skulle fara med och efter 3 försök hitta jag en dam som kunde tala om för mej att jag var på fel våning (eller perrong) och visade mej till trappan !! Jag kom iväg med rätt tåg och efter 3 stationer ropade lilla damen i högtalaren att vi var vid Odenplan, Jippi rätt ställe och jag klev av ! Upp för trapporna mot Västmannagatan och väl uppe tog jag raka spåret ÅT FEL HÅLL igen !!! Men vände på klacken när jag upptäckte min fadäs och där låg Hotell Oden och jag visste vart jag skulle !!
På Västmannagatan 66 ligger nämligen Farmaciförbundet och det var dit jag skulle på arbetsmiljöutbildning, ska nämligen verka som RAMO, Regionalt arbetsmiljöombud......Så det var lite korvstoppning med information en jädrans massa papper men väldigt bra diskussioner med trevliga människor, Dessutom fick vi jättegod lunch på ett ställe som hette Kina-muren : Asiatisk buffe med både kinesmat, och sushi smaskigt värre !!
Kl fem for jag med tåget hemåt, trött i huvet och mätt i magen och när jag väl hemma gick en sväng med busfröet Max kände jag att jag verkligen trivs hemma på landet, lugn och ro, fågelkvitter och solsken !!


see you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback