Tröttmössa

är jag och säkert många med mej efter den här intensiva helgen. Började med torsdag kväll då det börjades planera bord, gjordes dukning och mer plandering. Fredagen blev det till att göra snittar till champagne-minglet, Fixa med björkar, tält. Sen blev det lördag morgon och regnet öste ner......Var inte så kul att plocka blommor till kyrka och bord i hällande ösregn men vad gör man  ?? Det är bara att plocka på sig regnrock och se glad ut. Vi följde väderprognoserna på nätet och det började se illa ut men sajterna lovade sol framåt eftermiddagen...Och så blev det....När klockan var halv´tre och vi anlände till Husby Rekarne kyrka tittade solen fram !!!! Det blev så underbart som vi ville, och för att citera Amanda (Daniels kusin) så var det som en dröm när de båda gled fram i kyrkan till pampig musik och det var just Underbart av Kalle Moreus !! Så vackra som en dröm var det faktiskt, och näsdukarna kom väl till pass.
Sen följde en vacker vigselakt med psalmsång, och solosång och ringutbyte och så sade de båda JA !!!!
En härlig stund !!
Och när vi kom ut från kyrkan var det precis så skönt som vi ville, Sol och kärlek i luften.
Champagne-minglet gick som en dans i solskenet, kul tipspromenad och goda snittar och mycket trevliga människor.
Sen följde Bröllopsmiddag med sång tal och många skratt. God mat som avslutades med en sagolik bröllopstårta med brudparets favoriter choklad och jordgubbar som huvudingredienser.
Och sen drog dansen i gång, och som vi dansade......Ojojoj var länge sen jag hade så himla kul, härligt band som spelade alla de bästa låtarna !! Vi höll igång och vips var kl 2...hoppsan vad klockan gick fort... Men det gör det ju när man har roligt. De sista gästerna trappade av, vi rensade borden och strax före 4 var vi hemma igen, så trötta men så nöjda och glada, det var verkligen en perfekt eftermiddag och kväll.

Idag är vi trötta i både ben och ögon, men lokalen är städad och det är dags att snart gå till sängs för en ny 4-dagars vecka, det stundar ju midsommarfest om en vecka, då blir det party igen !!!!



Önskar er all lycka !!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback