SM-GULD

Jaa förlåt att jag skriker men det är så härligt att Brynäs !! Laget i mitt hjärtat har tagit SM GULD SM GULD SM GULD !!! Jag har hållt på detta lag sedan urminnes tider ja iallafall sen början av 70 talet och nu är de bäst i SVERIGE igen !!
Härligt att de lyckades idag när jag inte hade nån större lycka på bowlingbanan haha !! Vi tog ett par serier i kväll, riktigt roligt med mor och far, Gradziks och så Berra och Limpan och jag´. Pappsen överraskade med ett otroligt spel i andra serien 4 Strikar i rad !!!! Mycket bra spelat , och mor med sin speciella teknik slog mej i andra också, bra jobbat mamsen !! Kul var det i alla fall !!
Jag var ledig idag så då passade jag på att fixa till gliporna i växthuset tillsammans med min assistent Amanda G 16 år i går :)  En viss kattherre vid namn Theo kryper nämligen in i huset och lägger sig PÅ MINA ODLINGAR !!! det är klart det är ju varmt och gott därinne ingen blåst utan skönt skönt men han plattar ju till salladen !!! Men nu har vi stoppat hans inbrytningar med tegelstenar, hahaha där får han chi !!

Nu ska jag krypa till kojs, i morrn är det jobbardag igen och blir det inte snö hagel och drivis så ska vi nog få till lite grillning i morgon kväll !!





see yoou

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback