Sunny Sunday

Nja sunny och sunny det var väl inte så himla mycket sol ute i dag men men i mitt sinne är det sol. Har varit en rätt slö skön dag med utflykt på förmiddagen till Västermo för ett gammalt hederligt tuppaware party, länge sen sist, var riktigt kul faktiskt. Många nya grejer har de i plastfabriken och man skulle vilja ha en guldgruva så man kunde handla riktigt mycket....Ja inte plastbunkar för det har de betydligt billigare på Ikea men andra bra ha saker. Mycket kluriga smarta saker, iallafall om man får tro försäljarna. Och de är fiffiga på många olika sätt problemet är ju bara att man har det mesta utav det så man kan ju klara sig utan eller ???
När jag kom hem från förmiddagspartyt så hade guben och sonen varit ute på en skidsväng med vovvsen och hade precis tagit en fika. Sen blev det ju förstås en massa skidor på tvn idag IGEN !!! Men men det är ju kul när Sweden vinner och det gjorde dom i dag. Sen blev det mat, potatisgratäng och kött (typisk söndagsmiddag) gott gott !
Nu har vi precis tittat på Stjärnorna på slottet från i går där det var Kjelles dag, och han är väl för härlig våran Kjelle. Ja jag tycker ju att det är våran Kjelle för han har ju faktiskt bott i Torshälla (som han var snäll och nämnde i TV) och han är faktiskt lika trevlig som han verkar, tro mej jag har träffat han !! Urmysig kille som verkligen är mån om de sina. Och att han var en korvkille, det kan man ju faktiskt förstå, de har god korv på Konsum i Torshälla :)
Nu får man börja förbereda för en ny arbetsvecka, Helgen har gott alldeles för fort men men man blir ju bara äldre och äldre så det är väl tidens gång.......
see you
Se hela bilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback