Eastern parade

Så var då denna påsk över ! Den har innehållit både jobb och ledigt, sol och snö. Jobbade långfredag och annandagen, men bara 4 timmars öppet så det gick ju an. Idag (annandagen) gick timmarna riktigt fort, var lite folk i rörelse och som sagt timmarna rann iväg.
Påskafton ägde det stora släktkalas rum som vanligt ! Vi blev till sist 29 personer allt ifrån ettåriga Milton till Farfar på 93 bast. Och en härlig stämning som det alltid är när vi samlas. God mat och dryck en hel del sång och skratt blev det också. Dessutom var det ett strålande vårväder, tänk att vi kan ha sån tur varje år :)
Påskdagen blev riktigt bra den också, hade om jag får säga det själv (och vem ska hindra mej......)
lyckats riktigt bra med lammsteken, (rimmade och ugnsbakad) potatisgratängen och de gräddgratinerade rotfrukterna, smaskigt värre och till dessert en gammal hederlig påskbakelse och för er som inte vet vad det är så kan jag upplysa om att det är en bit rulltårta med grädde och en persika på toppen, ( ja det ser ut som ett stekt ägg om ni förstår vad jag menar)  En god påskmåltid !!
Kvällen idag har ägnats åt film och tv och lite surfande. Och nu är det snart dags att krypa till kojs. Här kommer några bilder från helgen.


Nu väntar en ny arbetsvecka och om 10 dagar kommer grannarna !!!



see you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback