halvdagsjobb

Japp idag blev det bara eftermiddagsjobb för mej, skönt med lite sovmorgon. Hann med en hel del ändå, innan jag började 13 00. Till kvällen fick det bli soppa hittade ett recept på köttfärssoppa på www.recept.nu som lät enkelt och snabbt så det fick det bli. Den blev helt ok lite tjock konsistens kanske men inget fel på smaken i alla fall. Med ett par mackor till så blev till och med gubben mätt. Det är rätt gott med soppa till kvällen, kan rekommendera det åtmistonde 1 gång per vecka, billigt och som sagt med ett par mackor till riktigt mättande. Min favvo är Keldas thai soppa med frästa kräftstjärtar i och en bit vitlöksbröd......mums.
I morgon är det heldag på jobbet som gäller och på kvällen får det bli ett gympapass, behövs nog för kroppen är ganska stel efter en dag på golvet. Men det gäller att hålla igång fläsket medans man orkar. Efter det är det skönt med ett bubbelbad och lite massage av jetstrålarna.
Idag var det höst igen efter en släng av sommar igår. Tur att man hade ledigt på em så vi kunde ta det där doppet, undrar om det var det sista för iår ??? Men nån sa att det skulle bli fint i helgen......Nej nu är det dags för sängen.
Take care......




see you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback