Söndagkvällsblues

Ja då var man då hemma igen efter en härlig midsommarhelg i Krågedal. Vädret har varit över förväntan, mycket sol lite regn men ganska kallt förstås men vad gör det när man är i glada vänners lag ? Stämningen har verkligen varit på topp hela helgen !! Midsommarafton inleddes ju med kaffekask och sockerkaka, därefter blev det sill lax skinka och färskpotatis för att inte tala om Nicos favorit : Gräslök !!!  Den grabben älskar gräslök......Mycket smaskigt till köttbullarna !
Sen blev det blomsterplockning och lövplockning och majstångsklädning ! och så lite dans förstås runt stången (de vuxna verkar tycka det är roligast) Sen lite fika och lotterier och därefter tips¨promenad där undertecknad stod för arrangemanget, som blev om jag får säga det själv väldigt lyckat ! Alla deltog med liv och lust och som slutsegrare stod Frida, Grattis grattis !
Sen blev det grillning och vin och sång, ganska mycket vin och väldigt mycket sång vi underhöll nog hela Rimforsa men det bjuder vi så gärna på.
Dagen efter var som ni förstår ganska seg men det tog sig framåt kvällen där oxå, Det blev lite vin (jaja ganska mycket dårå) och ett underhållande kortspel som heter vändåtta. Ujujuj !!!
Idag söndag har det varit ett underbart väder på förmiddagen så varmt att jag och några till modiga tog oss ett bad ! Åsunden höll ca 17 grader så det var ju förstås bara de tuffaste som badade ! Här får ni några bilder från helgen



see you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback