Tyst i huset

Nu är det tyst i huset igen.... Alla har farit hem och det är tomt och tyst...Känns lite konstigt men allt återgår ju till de vanliga rutinerna förstås. Upp tidigt hämta tidning läsa äta frukost och göra dagens suduko, upp och borsta gadden håret och lite makeup bädda (om jag orkar) göra lunch åka till jobbet gm 9 rondeller räkna kassan plocka varor serva kunder fylla på i hyllorna fikapaus serva lite fler kunder lunchrast fylla på i hyllorna serva kunder stänga åka hem gå ut med hunden göra kvällsmat förbereda morgondagen slänga in en tvätt surfa vid datorn se på tv slänga in i tumlaren hänga upp tvätt borsta gadden skölja munnen och natti natti. Där har ni en vanlig tråkig jobbdag för mej.....Sen händer det ju att jag umgås med gubben oxå förstås men just nu är han fullt upptagen med jobb jobb jobb så vi ses knappt. Men då tröttnar vi ju inte på varann heller.....
En hel låååång arbetsvecka väntar långa dagar på jobbet korta kvällar hemma få se om jag hinner med nåt gympapass i veckan.
Men nästa vecka blir bättre korta dagar och sen valborgsmässoafton, få se om gubben kan slita sej från traktorn ett par timmar på kvällen och titta på brasan med mej.
Nej nu är klockan mycket dags att borsta gadden och sen ta ett kapitel i kvällsboken: Jungsteds deckare.


see you
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback