Skåne i Maj

Har tillbringat några sköna dagar nere i Lund hos Sandra. Vi hade det mycket mysigt och kul. Kom dit i torsdag, körde hela vägen själv ganska jobbigt faktiskt, regnade nästan hela vägen. Men till slut var jag framme och Sandra stod och väntade. Det var så kul att se henne igen. Vi gick upp till hennes lilla lägenhet riktigt  mysig men ganska liten förstås. Sen gick vi en långpromenad tittade bla på hennes kommande bostad en tvåa i samma område egen liten uteplats från 1 juli. Det blir säkert skönt att få en "egen lägenhet" och att få ner sina egna saker.
På fredagen tog vi tåget till Köpenhamn. Där trängdes vi bland andra svenskar och danskar och var nog inne i varenda affär längs ströget. Strålande solsken, helt underbart. Stannade upp vid ett torg och tog ett glas vin, fortsatte sedan shoppandet, När vi började bli hungriga drog vi oss ner till Nyhavn (tur att du hittade Sandra )och där låg resturangerna på rad utmed kajen, Små mysiga ställen med kanske ca 10 bord var sida vid sida. Det kryllade av folk och var inte lätt att hitta nåt bord men trägen vinner. Vi fick ett bord och var sin tallrik Oxfile, mums.
Det var skönt i solen och att bara sitta där njuta av maten och titta på folk och det lever man på länge. Efter det blev det lite mera shopping och framåt 6 tog vi oss bort mot tågcentralen med trötta ben och var sitt dansk winerbröd i en påse. Hem och koka kaffe och njuta, En härlig dag!!
 Nästa dag blev det mer shopping i Lund, tog en fika hos Daniel (pojkvännen) och senare på kvällen kom han över till oss för middag, mycket trevligt.
På söndagen var det dags för mej att styra kosan hemåt igen, en lång dags körning men denna gång i fint väder. Gick faktiskt mycket lättare när det var fint väder.

Tack Sandra för en skön avkopplande helg, med många mysiga promenader och pratstunder.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack själv mamma, det var jättemysigt och kul att ha dig här. Ser fram emot när ni kommer i sommar igen! Fortfarande jättefint väder här så ikväll ska vi grilla. Kram!

2007-05-22 @ 17:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback