Nytt År Igen

Nu är julen över och det  nya året stundar. 2006 har varit ett stort sett bra år, förutom slitet på jobbet. Men det kommer att bli lugnare och bättre säger dom faan trot.
Men ett kul år har det varit. Bla har ju syrran med familj skaffat hus här i närheten så vi har umgåtts en hel del i år mycket mer än tidigare. Alltid lika kul. Sen hade vi en underbar semesterresa ner till Chamonix där vi firade Veros 40 års fest regält. En Mycket Lyckad semester. Fullt hus och fullt ös. Själv blev man mästare i vändåtta jojo stackars Wille blev bara 2;a. 
Vi fick ju tyvärr säga adjö av vår älskade Freja i slutet av januari. Hon blev nästan 13 år gammal en mycket älskad och saknad vän. Men som en stormvind har Max kommit in i våra liv i stället. Helt annan hund, stor vild och vacker. Action nästan från mrgon till kväll. Vår bebis i familjen, full med bus och upptåg många badskor har det blivit......... DYRT med nya skor!!!
Nu ser vi fram mot ett spännande 2007. Pappa och Mamma får en underbar upplevelse den 8-9 januari i Stockholm, sen blir det 90 årskalas i Linköping den 27 Januari och sen rullar det på.
I sommar firar Bernt och jag silverbröllop något att fira ordentligt.
'

GOTT NYTT ÅR på er alla nära och kära
Jag älskar er allihop


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback